Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Nicoleta, mai exact :
margelute mici venetia 0.8 64 margelute cristal 6 mm nailon transparent 0.35 margelute din metal pentru incheiere inchizatoare
uite-te pe model de la dreata la stanga, etapele sunt numerotate
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Inca un site cu modele de bijuterii confectionate manual:
AICI |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| Buna fetele, aici gasiti tuturiale de tot felul http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12915
|
|
|
Interesant, dar la marea majoritate a revistelor nu se pot face download.... Sau poate nu fac eu ceva corect....
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2007 Mesaje: 28
| Cristy, unele au expirat. am cautat pina la sfirsit si find-ca altele au rugat re-inoit, este cansa ca le pune lagatura din-nou. altele, au un alt fel de download, si mie mi-a fost greu sa gasesc cum se le salvez, este un numar cu 3 cifre care trebuie tiparit. pe ebraica te pot ajuta mai usore |
|
| ^jasmin^ wrote:Cristy, unele au expirat. am cautat pina la sfirsit si find-ca altele au rugat re-inoit, este cansa ca le pune lagatura din-nou. altele, au un alt fel de download, si mie mi-a fost greu sa gasesc cum se le salvez, este un numar cu 3 cifre care trebuie tiparit. pe ebraica te pot ajuta mai usore
Bun venit Jasmin, o surpriza placuta
OK
Cu placere, daca ai ceva in ebraica..... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| m-am apucat si eu de confectionat bijuterii din margele. mi se pare un hobby super. ma relaxeaza si e o ocazie sa fac ceva ce imi place. mereu mi-am dorit sa ajung creator de moda si am vrut sa merg la scoala de arta insa am avut alte planuri cu mine.
macar de hobby si sa ma "infrumusetez" pe mine si prietenele si tot merita.
iata ce mi-a iesit:
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Anca, sunt super! Spor la treaba! Vreau sa mai vad!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, spor la treaba in continuare!
Sunt foarte frumoase! |
|
| multumesc mult fetelor!
iata ce am mai lucrat zilele astea:
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Excelent!
Ultimul colier e bestial! La fel inelusul, e atat de finutz! Iar colierul albastru merge super la un decolteu mai adanc!
Bravo, Anca! |
|
| Kiki wrote:Excelent!
Ultimul colier e bestial! La fel inelusul, e atat de finutz! Iar colierul albastru merge super la un decolteu mai adanc!
Bravo, Anca!
multumesc f mult pt urari si incurajari! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Anca! |
|
|
multumesc!
mai am mult de invata pana sa ajung sa "smulg" aplauze insa ma straduiesc! |
|
| Andismom wrote:multumesc! mai am mult de invata pana sa ajung sa "smulg" aplauze insa ma straduiesc!
Ba de loc....
Pentru primele coliere sunt superbe, cel putin ultimul. Combinatia de culori este superba, ideile la fel
Cum ai incheiat pana la urma inelul? Te-au ajutat indicatiile mele?
|
|
|