Bijuterii din margelute
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Saturday, October 6, 2007 8:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
morandina wrote:
buna seara tuturorpupici am citit cu foarte mare atentie tot ce ati scris dvs aici, iar modelele pe care le-ati aratat sunt superbe. sincer imi doresc si eu sa fac asa ceva dar nu prea ma pricep. sper ca voi invata.in plus nici nu stiu ce materiale sa folosesc si de unde le pot cumpara.eu sunt din ploiesti. daca ma puteti ajuta cu ceva va multumesc din tot sufletul.

Bine ai venit Morandina

Din pacate nu cunosc in Ploiesti magazine specializate ( poate la mercerii sa mai gasesti ceva margelute)
Mult succes la margeluitras pupici
morandina
Scris: Saturday, October 6, 2007 8:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mersi Crisypupici o sa caut ..sa vad ce gasesc sunny si sa vad dak ma descurc ...ms ink o data pupici
Cristy
Scris: Saturday, October 6, 2007 9:22 PM
Nivel

morandina wrote:
mersi Crisypupici o sa caut ..sa vad ce gasesc sunny si sa vad dak ma descurc ...ms ink o data pupici

Daca vrei sa faci ceva si nu stii cum eu sunt aici sa te ajutpupici
morandina
Scris: Saturday, October 6, 2007 10:17 PM

am reusit si eu sa fac o bratarica din niste margele pe care le aveam prin casa... imi plac super mult inelele din primele pagini, dar n-am idee cum se fac...
Cristy
Scris: Saturday, October 6, 2007 11:26 PM
Nivel

morandina wrote:
am reusit si eu sa fac o bratarica din niste margele pe care le aveam prin casa... imi plac super mult inelele din primele pagini, dar n-am idee cum se fac...

Uite asta este foarte usor

Incepi de la margelele bordo, tai cam 1 m de fir nailon, insiri 3 margele bordo si le dai la mijlocul firului si margeaua mare din mijloc, dupa care treci firul unul din capete( din nou ) prin ultimele 2 margele bordo in asa fel incat ajungi la acelasi punct cu firul cum ai fost inainte da insira margeaua mare. Pe celalat capat de fir insiri alte 2 margele bordo si treci firul prin margeau mare apoi prin margele bordo ca si inainte. Acum ai doua fire, pe unul din fire insiri si ultima margea bordo iar firul liber in treci in sens invers prin aceasta marge, strangi firele bine si continui cu margelutele mici, insirand astfel pe unul din fire 6 margel pe unul pe unul 5 iar acesta din urma ( firul ) il treci prin a 6 margea in sens invers ( de fapt firele se inverseaza si continui asa cu lungimea dorita) cand ajungi la capat, intersectezi firele prin margeaua bordo pnetru a incheia inelul. Acum eu folosesc margelute pe care le capsez si astfel inchei lucru, dar daca nu ai intoarce-te cu firul prin margelele mici pana ajungi la o margica mica si fa un nod, sper sa tina.

Sper sa fii inteles ceva, daca nu intreaba-mapupici
morandina
Scris: Saturday, October 6, 2007 11:35 PM

mersi din tot sufletul...am inteles ...pupici iti multumesc ffffff mult
Cristy
Scris: Saturday, October 6, 2007 11:56 PM
Nivel

morandina wrote:
mersi din tot sufletul...am inteles ...pupici iti multumesc ffffff mult

Cu placere
adelinad
Scris: Friday, October 12, 2007 9:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Buna Morandina!
Eu sunt tot din Ploiesti, si ma pasioneaza si pe mine putin bijuteriile din margele. Am cautat si eu prin Ploiesti margelute. Sunt la Halele Centrale doua magazine. Unul pe partea cu "robinetul". Sunt margelute foarte frumoase, pietre, lanturi etc. Preturile cam maricele. Daca mai aflu pe unde se gasesc iti spun.
Un sfat: Poate gasesti preturi mai bune pe net.
Si... SPOR LA TREABA!flowers
morandina
Scris: Saturday, October 13, 2007 12:26 PM

adelinad ms mult de tot pupici cred ca stiu despre ce magazine e vorba.o sa trec zilele astea sa ma uit. iti mutumesc inca o datapupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, October 27, 2007 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Dragele mele, am citit tot ce s-a scris la aceasta sectiune si sunt atat de incantata de voi si iscusinta voastra ca tin sa va felicit si sa va spun ca m-ati stimulat sa ma apuc si eu pentru ca mama m-a invatat cand eram mai mica sa lucrez cu ac de crosetat,deci nu ar fi greu pentru mine (faceam fete de masa si alte minuni din macrame cu ac de crosetat).

ras
MNiko
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:51 PM

Oanalaurisa, Morandina succes, sa reusiti sa realizati ce va doriti.
mec2166
Scris: Sunday, October 28, 2007 6:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/14/2007
salut fetelor...ma primiti si pe mine printre voi.???...eu sunt nou venita aici
oanalaurisa
Scris: Sunday, October 28, 2007 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Draga mea,

bine ai venit!

Tin sa-ti spun ca vazand ce iscusite sunt fetele de pe acest forum in confectionarea de bijuterii,m-am ambitionat si eu si mi-am comandat aseara de pe net materie prima ca sa ma apuc si eu de facut.

Spor la treaba si tie!
morandina
Scris: Sunday, November 4, 2007 7:27 PM

MNiko multumim...succes si tie ! Mec2166 bine ai venit! spor la treaba tuturor !pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, November 10, 2007 10:03 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Ieri Alice si-a descoperit o noua pasiune:

_ _ _ _
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.