Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 148
| n-am mai trecut demult pe aici. claudia, pozele le pun inainte de coacere. atasez cateva poze cu ce am mai lucrat

|
|

Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| uzzy3danuki sunt minunate felicitari |
|

Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 148
| Multumesc am continuat cu transferurile:

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna dragele mele
Sunt si eu o incepatoare in lucratul cu Fimo si, cu voia voastra, ma alatur si eu acestui grup. Sper ca in curand sa va pot descrie si arata lucrarile mele. :) Nu ma mai satur sa va admir creatiile.... Sunt absolut minunate si va felicit pe toate pentru asta!
Va rog sa imi spuneti cum se obtin bijuteriile din fimo asa lucioase? (in unele poze par din sticla..). Multumesc.
Deocamdata trebuie sa-mi cumpar masina FimoPasta. :)))
Pe curand, Cleopatra |
|

Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| wow nu a mai postat nimeni de anul trecut!!! cum de??? nu va mai plac accesoriile fimo?! Uzzy mi-ar fi placut sa fi gasit acest forum in trecut si sa iau legatura cu tine. Eu abia m-am apucat de fimo de cateva luni insa de anul trecut tot ma gandeam la asta (nu am avut insa curaj). As vrea sa luam legatura si sa-mi spui de unde iti cumperi toate uneltele si foile speciale pt transfer de imagine. Am si eu un blog cu accesoriile mele din fimo si crosetate insa nu-l pot posta ca fac reclama :( Incerc insa sa pun cateva poze. Mult spor si sper ca nu te-ai lasat de acest hobby! O zi buna si sper sa-mi raspunzi!
|
|

| nu merge sa pun pozele ca sunt prea mari :(( |
|

| incerc din nou sa pun poze cu toate ca nu mai urmareste nimeni acest subiect :(
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| christinuca wrote:incerc din nou sa pun poze cu toate ca nu mai urmareste nimeni acest subiect :(
Eu il urmaresc desi nu fac nimic cu fimo |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Si eu intru pe aici, nu am rabdare sa lucrez in fimo, dar admir ce faceti voi fetelor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| o brosa... kimmi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| si niste cercei...
kimmi attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari,sunt minunate |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2012 Mesaje: 31
| Doua seturi din fimo, printre primele mele incercari diore attached the following image(s):

|
|

| nu m-am mai rabdat,am inceput si eu sa modelez |
|

| Primele obiecte din fimo,nu sunt lacuite inca... carla attached the following image(s):

|
|
|