Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cateva idei de bijuterii din fimo, mai multe informatii despre fimo gasiti AICI
Precum si alte tipuri pentru proiecte fimo

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bine ai revenit mec , super siraguri Cristy mersi mult ! acum stiu cum se fac |
|

| Modele fimo deosebite Sper sa ajung si eu vreodata sa reusesc sa fac astfel de minunatii Cristy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cristy,ce frumoase sunt! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 27
| sunt super bijuteriile din fimo si eu vreau sa invat dar nu stiu care tip de fimo este cel mai bun |
|

| isabel_h wrote:sunt super bijuteriile din fimo si eu vreau sa invat dar nu stiu care tip de fimo este cel mai bun
Eberhard Faber Fimo Soft este cel mai bun. Trebuie copt in cuptor la 110C timp de 30 minute, dupa ce faci margelele, bijuteria |
|

| multumesc, am notat |
|

| isabel_h wrote:multumesc, am notat
Ai PM |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ce minunatii!.Sant super! |
|

| http://www.cutoutandkeep.net/projects/bump_beads |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu mi-am cumparat fimo vreo 11 culori dar am vazut pe you tube ca trebuie o presa pentru taietei ca sa se amestece bine culorile sa iasa un degradeu frumos. presa mai este buna si sa iasa foaia de fimo egala pe toata suprafata.apropo stie cineva unde se gaseste in bv o presa de facut taietei?cautati pe you tube ca sint foarte multe vizionari cu fimo.nu stiu sa va explic mai multe. |
|
| sper ca nu am facut reclama,dar daca am facut imi cer scuze si sa steaga cineva ca eu nu ma pricep.cind imi cumpar presa am sa va arat exact cum se fac. |
|

| leli wrote:sper ca nu am facut reclama,dar daca am facut imi cer scuze si sa steaga cineva ca eu nu ma pricep.cind imi cumpar presa am sa va arat exact cum se fac.
este Ok
Da asa este trebuie o presa de taitei, eu nu stiu unde se gasesc in roamanial la noi se gasesc la magazilele cu tot felul de minuni in bucatarie |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu,drept sa va spun fara nici o suparare doar parerea mea personala nu prea imi plac,sint prea colorate,prea tipatoare ,drept sa-ti spun Cristy bijuteriile pe care le faci tu sint mult mai deosebite si cu bun gust. |
|
| Buna,fetelor!Mi-am propus sa ii arat lui Shirel ca si Fimo poate si elegant si cu bun gust.Imi cer scuze ca nu am cum sa va arat cum am facut,cele care lucreaza cu Fimo deja stiu.
 Dar si jucaus
 |
|
|