Profil: bibishka
Despre
Utilizator: bibishka
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, January 7, 2010
Ultima vizita: Monday, January 6, 2014 2:26 PM
Numarul de postari: 174
[0.02% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bine ai venit, Filip! - mami Misha
Postat: Friday, May 13, 2011 9:29 PM
felicitari Misha!!!
bun venit printre noi Filip!!!!
Misha ce nume frumos ai aleslove
refacere grabnica, insa pt acesta urare nu vreau sa te aud ca te dai jos din pat cu ajutorul sotului...hai putina vointza si sa vezi ce repede te refaci

eu joi a4a zi de la ceza am venit acasa....urca , coboara scarile din casa dupa una , dupa alta..la inceput tinandu ma de burta ....am facut asta de cateva ori si pe seara tarziu mi-am dat seama ca zburdam nu alta...apoi iubirea mea micutza s-a gandit ea la mami si in noaptea aia nu a dormit....o adormeam...ma puneam in pat si hop plangea..si uite cum am facut si abdomene...asa ca operatia asta de la 35de ani...nu s-a comparat cu cea de la 24..MISCAREA E SFANTA PT REFACERE!!!!!

Subiect: Bine ai venit, puiutza scumpa! - mami Bibishka
Postat: Tuesday, May 10, 2011 4:14 AM
hello
daca asta e singurul loc al nostru aici o a va scriu cateceva despre noi
ziceam la Anabella in topic ca fimea deja s-a hotarat sa tina dieta...asa ca dacaa prima luna a luat 850g luna asta a hotarat ca era prea mult si a luat doar 650g
suntem pe milumil , dar parca regret ca am schimbat nan ul insa dupa 3 saptaani plangea cu biberonul in gura , regurgta . tot de atunci a inceput sa facakk la 2 zile si inca nu s-a reglat, desi kk e normal.dar ma deranjeaza ca il face asa rar si in a2a zi pe seara deja se screme de rupe si trebuie sa o ajut eu cu supozitor sau termometru...asa ca in disperarea aceeacand plangea si refuza bibe, am sunat dr. si a zis sa-i dau alt lapte....ma gandesc acum ca poate era asa de la colici,caci cu nanul mi-a luat mai bine in greutate...uff...off greu tare cu puiutii astia mici

in rest radem, gangurim...am inceput sa dormim bine ...nu se trezeste decat la 4 dimineata...ceea ce e ok...ca manca din 3in3h pana acum o saptamana si ceva

miercuri mergem la vaccin
ieri am fost la ortoped si e ok...a zis sa ma duc iar peste o luna dar nu ma mai duc....imi zice....faceti masaj ca fate e bine si mai veniti peste o luna...hm.....pai ce sa inteleg din asta...il mai vizitez cand trebuie sa meraga in picioare

fetele se iubesc ....ba Stefy a devenit cam obositoare...continuu sta calae pe ea si vrea sa mi-o ridiec-n brate....ma inteb cand vom scapa de faza cu tinutul capului ce i-o face...uneori din dragoste ma intreaba daca poate sa o muste de picioruse sau de obrajori sau sta bagata in ea si fata se enerveaza de se pune pe un plans isteric...ma intreb ce ma faceam cu ea daca era mai mica...ca asa mare si abia intelege...am ajuns sa tip la ea

pupicei fara exceptii
Subiect: Bine ai venit, Filip! - mami Misha
Postat: Tuesday, May 10, 2011 3:52 AM
oare la tine misha ce ar trebui sa spun....nastre usoara sau dja FELICITARIIII!!!!

uite cum si tu pui punct unui capitol din viata ta si incepi altul mult mai minunat

acum indiferent cu vei naste important este sa fii tu si bb bine....
cezarian nu-i asa de groaznica...mai ales daca i putina vointza sa te misti cat mai repede dupa
asa ca priveste numai partea buna a lucrurilor si odihneste te cat mai mult in timpul ramas
Subiect: Bine ai venit, Emanuel! - mami Anabella
Postat: Tuesday, May 10, 2011 3:45 AM
he he Anabella de cand nu am mai dat eu pe forum a venit barza si la tine
Sa iti traiasca bebelul !!!!
sa fie sanatos !!!! papacios si sa ia bine in greutate!!!

off ca noi ne cam pastram silueta....am inscriso deja la concuesul de top modwlul anuluiras

pupicei si scuze ca nu am scos si eu majoreta la timpul potrivit....
Postat: Thursday, March 31, 2011 6:44 PM
vai nu v-am pus pozici
rusinica saa imi fie
pun acum cateva dar sunt din primele zile de cand am venit acasa ca altele nu am timp sa descarc

friguroasa lui mami
avea niste manute asa reci si talpite la fel...nici acum nu am scapat in totalitate de acest inconvenient si mamii ii mai pune manusi

Postat: Thursday, March 31, 2011 6:32 PM
pupici Dragele mele Anna este bine
se pare ca a fost o alarma falsa
si imi doresc ca dr. la care am mers si am incredere sa nu se fi inselat
este ortoped pediatru..chirug si dr. in stiinte
v-am citit acuum cateva seri postarile si mi-au dat lacrmile cand am vazut ca v-ati alocat timp pt a ne incuraja
as vrea sa va pov pe larg ce am facut la dr. dar sper sa reusesc zilele astea ...acum sunt tot pe graba...oboseala m-a ajuns
ieri nu am facut mai nimic in casa...azi am cazut franta si am dormit odata cu fata cea mica vreo 3h

azi am cantarit-o si se pare ca a luat aproape 900gr si pana pe 7 mai este...sper doar sa nu o fi cantarit-o gresit ca de grasa nu prea o vad asa grasa ..o vad mai mult lunga
pupici iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Postat: Saturday, March 12, 2011 11:08 PM
ras Multumesc fetelor!!!!
sunteti minunate!!!!
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

suntem acasa de joi dupa amiaza dar inca nu ne-am acomodat
nu avem un program de papa
parca totu-i haotic desi eu aveam alte planuri pana sa nasc
vroiam un program strict
cerd ca tot haosul asta se datoreaza ca fata nu se satura de san si pana vineri dupa amiaza cand ne-a vizitat pediatra si m-a sfatuit o masa san si una lp nu prea am reusit sa o potolesc

in seara asta a astat la san o ora si ceva..nu putem nici cum sa o adorm...atipa si apoi cauta cu gurita , de ajunsese mititica sa isi bage si pumnul in guritza

dar ne facem noi mari

va multuesc ca luni cand v-ati baut cafeaua v-ati gandit la mine
am simtit asta si de aceea am fost ff linistita

m-am internat la 7 fara...traficul...
m-am schimbat si am fost dusa pt inceput in sala de nasteri
aici mi s-a luat sange, tensiune si facut fisa
eram 3 fete pt cezariana....una ff enervanta ca ea o sa moara..a repatat continuu
eu ff relaxata..tensiunea 11/6....nici nu ma gandeam la ce va urma...ci cum am sa reusesc dupa sa ma organizez sa nu o neglijez si pe stefy

a intrat o asistenta...si a intrebat cine este pacienta dr. V sa mearga in asala de ATI...
era in jur de 8.fara douazeci....
a venit anestezista...am stabilit anestezia rahi peridurala

apoi m-a luat asitenta si cu perfuzia -n mana am plecat in sala de operatii
tensiunea 11/6...eu exagerat de calma....m-am urcT sincur pe masa..am sta cuminte desi venisera 2 asistente ca vulturii sa ma mobilizeze....
nu am simtit decat intepatura prima pt xilina
apoi o amorteala totala de la brau in jos...
m-am intins....am glumit cu doctora
a trecut in fata mea si s-a apucat de treaba...
eu intre timp aveam o problema , inca din sala de travalui mi se facuse o fame si vedeam toate bunatatile din lume si le savuram cu gandulras , foamne mi se accentua...am inchis okii si imi repetam in gand...nu imi e foame..nu imie foamne...stomacul imi trimitea un miros de gol....eu in lumea mea nu am auzit fata cand a scos-o...numai ca ma trezesc cu un planset mic la urechea stanga....era mogndeatza mea ...am pupat-o de 3 ori..nu am vazut decat ca era burunetica...altceva nu imi amintesc...am inceput instantaneu sa plang...a iesit asistenta cu ea plangand....
de emotie stomacul meu a hotarat sa dea afara sucul gastric acumulat...am strigat vomit..mi s-a pus o tavita..am vomat...m-am linistit complet..apoi totul a decura asa repede...la 9.40 iesisen din operatie

fata s-a nascut la 8.55 nu la 9.25....eu intelesesem 9.25 probabil de emotie, caci a venit o asistenta si cand inca eu eram cu privirea la usa care se inchisese dupa fata mea, ea mi-a soptit la urechea dreapta ora si mi-a zis sa o tin mint toata viatza

fata a avut 2990gr
53cm
nota10
nscuta la 39s

au urmat orele de la terapie intensiv
la inceput dureroase...calmantele nu isi faceau efectul
a urmat morfina...totul a fost ok...la 14 deja ma dezmortisem totl

cat am sat la sala Ati a fost bine...la salon m-am tresat rau...erau paturile ff ina;te si aproape sa cad in depresie ca asa greu ma dadeam jos din pat....uff...

acum sunt bine....operatia nu ma mai jeneaza decat cand ma aplec brusc...

insa toata bucuria mea este umbrita de o problema la examinarea neonatoloagei cand am plecat joi , mi-a zis ca fata are talusvalgus bilateral.....si pe langa asta sa ii pun si 2 pmprsi si sa-i fac si o eco de sold ca ei i se pare ca ff a stat ff incomod cu piciorusele in burtica si pana ajung la ortoped sa nu apara si alta problema sa o tin asa

off sunt asa de suparata
acum am reusit sa intru pe net si sa citesc cam ce implica asta si m-am intristat
poate tosuti doamne doamne ne iubeste si nu este decat o alama falsa

pupicei

poze nu promit curand...sa ma linistesc si eu ....sa reusesc sa imi fac mai mult timp pt mine

va pup..fug sa pegates putin laptic
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 16
Postat: Sunday, March 6, 2011 7:43 AM
Burtici dragi va doresc sarcinii usoare in continuare!!!
Sa nasteti la termen !!!
Sa aveti bebicii sanatosi, mancaciosi si somnorosi (mai ales noaptea) asta e si dorintza mea cea mai maresic
sanatate multa si aveti grija de voi, caci vad, ca primavara asta e asa departe
pupici pupici pupici
Postat: Sunday, March 6, 2011 7:39 AM
fetele maine cand va beti cafeaua sa va ganditi si la mine si sa scuturati bine motatele
la 6.30 plec spre clinica
nu am emotii de loc..dar...mai sunt destule ore pana la mare intalnire
ma bucur ca in ultimele seri am dormit ff bine
sper si in noaptea asta sa pot dormi macar cateva ore

va pup pe toate si va multumesc pt galerie si pt ca ati fost alaturi de mine cu incurajari in toata perioada asta
pupici pupici pupici pupici computerlove iloveyou
Postat: Thursday, March 3, 2011 6:14 PM
pupici
sunt bine..inca cu bebela-n burticamajoreta
ieri am fost la doctora si de bine ce ma vede si ca totu-i perfect si eco si pe masa mai ca sa ma cheme pe data de 10
uff asa am tot negociat..apoi ii zic ..alegeti dvs. ...pai nu eu, dvs. trebuie sa alegeti zice ea...pai ma si enervasem ca asa ma intorsese pe dos ca nu masi stiam ce sa mai zic
si i-am zis tot luni..ca e luni si sa fie iesita in lume la inceput de saptamanathumright
ca nu mai stiam ce sa mai zic
pe drum imi parea rau ca nu am zis 10....si tot asa...dar acum m-am convins ca trebuie sa fie pe 7 si gata

dar de emotie am uitat sa o intteb cum se procedeaza..ce trebuie sa pap duminica..mai ales duminica seara..luni la 6.30 m-a interneaza..cred ca nu trebuie sa mananc nimic.....uff
cred ca maine o sun sau ii dau un sms

in rest sunt cu pregatirea cuibului sa zic asa..am facut azi la treaba
spalat geamul din camera unde montez patutul..spalat perdeaua..acum sa o calc
aspitrat....facut apoi si prin alte camere...sters praful si aspirat un pic
maine zi de calcat si sambata smotrul la parter..impreuna cu sotul, de data asta

poate ma duc cu colul deschis deja...ca tot il lauda dr. ca vai e lung si tare si bine inchistopai

iloveyou iloveyou iloveyou pup toate fetele