Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| si la david de cand i-au dat dintisorii la 4 luni, isi suge toate degetele, altadata il vad cu tot pumnuletu in gura, dida ca noi asa alintam suzeta nu o suporta, asa ca il las sa-l suga degetele. mai ales acum cand trebuie sa-i iasa si dintisorii de sus, are gingia umflata si o freaca cu tot pumnul in gurita
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ieri m-am haotarat sa nu ii mai dau suzeta Cristinei macar pe parcursul zilei. Am fost plecati din localitate si am incercat sa nu i-o mai dau pe drum in masina. A stat perfect si fara ea, dar dupa ce ne-am intors, la culcare n-a mai fost chip sa adoarma fara, mai ales cand l-a auzit pe tati intrebandu-ma de suzeta. Dimineata insa i-am pitit-o repede ca sa nu aiba timp sa o vada si a stat toata ziua fara ea. I-am tinut si predica lui tati sa nu mai mentioneze "obiectul muncii" de fata cu copilul. In seara asta am reusit sa o adorm fara suzeta si fara prea mari plansete. Sper sa fim pe drumul cel bun si sa nu mai o ceara. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Taki, si Kari isi suge degetelul mare , pana acum cateva zile doar cand ii era somn si foame...dar de cand e bolnavioara mai tot timpul , o lasa in pace, nu i-l scot din gurita , doar incerc sa-i distrag atentia cu altceva Si eu ca si voi, sper sa se dezobisnuiasca de el .[/b]
Sasha nu vrea sa renunte deloc la degetele! Cred ca o sa fie o BIG PROBLEM pe viitor! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Miri wrote:Nici Sara nu adoarme fara biberonul cu gris si fara cele trei suzi de "noapte"!Adica, una in gura si cate una in fiecare mana! Dar am si eu o consolare: nu are ce dintzi sa-si strice!
Nu stiu daca e de ras sau de plans... si Shachar tot cu 3 suzete dormea.... Adevarul este ca inca mai are suzeta noaptea si este destul de marisoara... are indata 4 anisori......chiar nu stiu ce sa ma fac.... fata asta nu vrea sa renunte la suzeta.... face asa un scandal fara....
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi nu ma folosim pe suzi de 3 luni deja. Am fost intr-o mini excursie de Craciun si desi ne-a marait , i-am explicat ca nu mai e ..... a papat-o catzelu..... si a uitat in 3 zile complet de ea. Nici nu le mai tin in casa la vedere . Mai vede la copii la joaca si se uita intrebator la mine, dar ii spun ca e bebe mic si de aia el are . Nu sunt probleme. Si Maria nu statea in masina fara suzi, nu adormea fara ea. DAR mi s-a spus ca daca am nervi tari si vointa , sa i-o scot de-odata , nu putin cate putin. Bine ca nu a plans dupa ea. Va dorim si voua sa scapati de suzi. Iar cu biberonul ff rar bea, poate o data pe saptamana. Folosim canitzele cu cioc siliconat si la lapte. Apa o bea cu sticlutza cu pai ! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu nu-i dau pe timpul zilei suzeta, cand suntem in casa. Daca o gaseste o baga repede in gurita dar i-o cer si mi-o da, nu comenteaza. Cand iesim afara trebuie sa i-o dau in carut, ca altfel suge fermoarul gecii. Inca nu adormim fara ea decat rar, dar mai muncim la etapa asta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| danab wrote:. Cand iesim afara trebuie sa i-o dau in carut, ca altfel suge fermoarul gecii. .
Alex nu a supt nici bibe si nici suzeta ca din start nu i-am dat deci nu am avut problema asta. Dar cu suptul de fermoare cunoastem problema si nu se rezolva pana la venirea caldurii cand nu mai are haine in jurul gurii de supt. Deci Dana, mai rezista o luna. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Broavo tuturor celor care nu mai folositi (sau n-ati folosit deloc) suzi. Noi am stat si azi fara suzi si am adormit repede si fara probleme. Cred ca incet incet o sa uite de ea. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Suzeta n-am servit, de bibe am scapat de ceva vreme...la noi e jale cu rontaitul...rontaim tot, coltul de la masa, siretul de la pantaloni sau de la ghete, fermoarul, periuta de dinti, paiul, lingura...jucarii, manutze, orice Urechile mele au scapat ...deocamdata |
|
|