Profil: BiancaS
Despre
Utilizator: BiancaS
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, November 30, 2015
Ultima vizita: Friday, December 18, 2015 11:16 PM
Numarul de postari: 10
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Wednesday, December 16, 2015 3:52 PM
Alexa001 wrote:

Imi pare rau, stiu cum este, nici eu nu am ovulat luna asta Cheek Kiss
Si eu sper sa incepem anul in fortaaa ! majoreta

Imi pare rau ca nu ai ovulat nici tu luna astaCray Poate luna viitoare va fii ok. Doamne ajuta sa fie bine pt fiecare dintre noiCheek Kiss . Si sa ne dea Dumnezeu fiecareia dintre noi bebele mult visat. Eu am mare noroc cu sotul meu, care face tot posibilul sa imi ridice moralul si sa ma inveseleasca. Daca nu era el, probabil vedeam lucrurile mult mai tragice. Poate de multe ori e el mai dezamagit ca mine, dar are puterea sa nu imi arate asta ca sa nu ma stresez si mai tare. Plus de asta, va vad si pe voi cat sunteti de optimiste, chiar daca ati trecut prin momente mult mai neplacute decat al meu si asta ma face sa vad lucrurile cu mult mai multa speranta in sufletCheek Kiss
Postat: Wednesday, December 16, 2015 1:47 PM
Buna fetelor. Eu sunt cam trista de ieri Cray Am fost ieri la monitorizare si nu cred ca se arata luna asta ovulatia. Grosimea endometrului este buna din ce a spus doctorul, e putin peste 8mm, dar din pacate nu am folicul dominant. Eu inca sper intr-o minune si sa am ovulatia mai tarziu. Marti merg din nou sa vedem daca e asa sau nu... daca nu, sper ca luna viitoare sa primesc vesti bune si sa incepem toate anul cu teste pozitivelove majoreta
Postat: Saturday, December 5, 2015 5:03 PM
Buna fetelorCheek Kiss nu am reusit sa mai scriu nimic zilele astea pentru ca am fost cam ocupata cu serviciul si cumparaturile pt Mos Nicolae. Mie mi-a adus mosul deja cadoul pe care il asteptam nerabdatoare si declar, in sfarsit prima zi a CMhearts Am sunat astazi si la medic si in 15 mergem la monitorizare sa vedem cum stau cu ovulatia. Sa speram ca primim vesti bune. Imi pare rau pentru vestile triste venite din partea voastraplans , eu ma rog la Dumnezeu pentru toate sa vina mosul cu o bucurie Hands pentru ca o meritati din sufletiloveyou
Postat: Tuesday, December 1, 2015 3:00 PM
Eu nu apar in lista Cray sau, cel putin, nu vad euCheek Kiss
Postat: Tuesday, December 1, 2015 2:15 PM
La multi ani Romania si la multi ani voua fetelor!!!Lumanari Cheek Kiss Imi doresc sa incepem luna frumos, doar cu vesti bune, si sa vedem cat mai multe liniute dublehearts Va pupacescpupici Cheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 41
Postat: Tuesday, December 1, 2015 1:49 AM
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate, indiferent de varsta, sa ne vedem visul implinit.majoreta Poate acum, ca se apropie Craciunul, va mai face Dumnezeu un miracol si ne va da fiecareia dintre noi un sufletel care sa se cuibareasca 9 luni in interiorul nostru si care sa ramana o viata in sufletul nostru. Miracole si minuni exista, trebuie doar sa credem in ele si sa nu ne pierdem speranta, chiar daca uneori mai primim si lovituri. Eu imi doresc de la Mos Craciun sa vad dublu la fiecare test pe care il faceti luna aceasta. computerlove Cred ca am citit tot ce ati postat pe forumul asta si la fiecare veste buna m-am bucurat ca si cum mi s-a intamplat mie.coeur Va pup si tin sa va spun ca sunteti extraordinareiloveyou
Postat: Monday, November 30, 2015 9:41 PM
Multumesc pentru raspunsuriCheek Kiss
corina_elena50 eu le iau pentru ca mi le-a prescris medicul. Ar putea sa faca si ele ceva ca sa isi merite baniiLol Am inteles ca ajuta la ovulatie, pe care eu nu o prea am din cauza CM care a ajuns la mai mult de 60 de zile uff dupa ce voi incepe sa ovulez, voi vedea daca are sau nu efect.
Alexa001 Nici eu stiu prea multe despre pliculetele astea. Sa vedem daca apar ceva rezultate dupa prima menstruatie. Sunt curioasa daca apar si la mine ceva modificari inainte sau in timpul menstruatiei( cu toate ca am si uitat cum e Crazy )
andy07 multumesc.Cheek Kiss O sa astept pana la menstra si apoi voi lua si BU.
Postat: Monday, November 30, 2015 1:43 PM
Crissy wrote:
Bine ai venit BiancaS si sa pleci repede la gravidute! Cheek Kiss
La multi ani fetelor care isi serbeaza azi ziua onomastica! Cheek Kiss
Multumesc mult Crissy, sa dea Dumnezeu sa incepem anul cu vesti bune, daca mai repede nu se va putea. Mai am si eu o intrebare. Daca iau myo sun si duphaston, e ok daca iau si tinctura de BU? Nu de alta, dar sunt nerabdatoare si uratii nu mai vin odata. Am mai luat BU in iulie deoarece am CM neregulat, vre-o 2 saptamani, mai mult nu am reusit pt ca de obicei ma simt rau dimineata si cum gustul nu e pe placul multora...dar trebuie sa recunosc, ca pana in septembrie CM s-a reglat la 28-29 de zile. Dar de atunci, ma face sa imi fie dor de urati plans
Postat: Monday, November 30, 2015 10:19 AM
andy07 wrote:

Buna, Bianca! Bine ai venit si vezi ce faci sa nu stai mult:)
Myo sun treb sa iei mai mult timp sa aiba efect, mai degraba duphastonul ajuta la venirea cm. Se ia 10 zile (sau cum ti s-a recomandat tie) si la 3 zile de la intrerupere ar trebui sa apara menstruatia.
Mai sunt fete cu SOP pe aici care fac tratament cu metformin.
Buna dimineata dragele mele si La Multi Ani celor ce isi serbeaza astazi ziua de nume!!!Sunteti niste dragute.iloveyou Si eu sper sa nu stau prea mult pe aici, si in cazul in care ma mut la gravidute, sa va iau si pe voi cu mine acolo Love Love Intr-adevar Duphaston iau pentru aparitia CM. Myo sun trebuie sa iau 3 luni deocamdata. Sa speram ca Doamne Doamne face o minune si mai repede de atat. Acum astept cu nerabdare prima zi a CM newclap
Postat: Monday, November 30, 2015 1:50 AM
Buna seara fetelor. Numele meu este Bianca. Va urmaresc din umbra de ceva timp si acum m-am hotarat sa va scriu si eu. La inceputul anului am fost diagnosticata cu SOP si am facut timp de 2 luni tratament cu AC, dar fara rezultat. Pt ca ne dorim foarte mult bebe Hands si menstruatia refuza sa mai apara din septembrie, am fost din nou la control si doctorul mi-a prescris Duphaston si Myo-sun. Am inteles ca cel din urma chiar da rezultate. Stiti ceva mai mult despre el? Va multumesc si va pup DistanceKiss dragi viitoare mamici iloveyou