Profil: BiancaR
Despre
Utilizator: BiancaR
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, February 19, 2015
Ultima vizita: Wednesday, September 13, 2017 2:52 PM
Numarul de postari: 65
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 31
Postat: Wednesday, September 9, 2015 2:31 PM
AndreiutzaEu wrote:

Nuuu curs neaparat... la fel la stersul la nas... sau putin sange uscat... nu curge.... ca atunci cand curge sange din nas....si treb sa stai cu mana in sus... iar gingiile doar la spalatBuddy1 Cheek Kiss

Si eu am aceleasi probleme ca voi...curge putin sange din nas cand il sterg si gingiile la periat ... la fel doctorul a zis ca e normal. chiar m-a avertizat dinainte sa inceapa :)
Postat: Wednesday, September 9, 2015 8:55 AM
iuli33 wrote:
Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.

Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema?

Buna Iuli,
si eu am avut exact aceeasi problema - la prima eco morfologica aveam colul scurt si placenta destul de jos. am luat tot cate 3 nospa pe zi si deja la urmatoarea eco (la vreo 4 saptamani dupa) aveam colul de 50+mm. Important e sa nu faci nici efort foarte mare..te menajezi cat poti tu de bine :)
Postat: Wednesday, September 2, 2015 10:25 AM
AndreiutzaEu wrote:

La mine mi-au facut intai eco... pe la ora 16.00 si cu eco m-am dus la sange ( ca masuratorile de la eco le-a trecut pe fisa de la sange ca sa poata calcula)

Acum depinde ce bistest ti-a recomnadat ca am auzit si eu cand am fost la control : Venise o fata o trimiseses pt bitest si a intrebat-o tipa de la receptie dc simplu sau complex

Din cate am inteles simplu e fara eco doar sange si complex e nevoie ca inainte sa faci eco si sa te duci cu ecografioa ca altfel nu iti ia sange... Mai bine intreaba dr tau

Banuiesc ca ai facut la Regina Maria...si eu am facut tot acolo ( echo la Dr Dinu) si mi-a luat sange cu cateva saptamani inainte de echo..si asa mi-a interpretat. Cred ca depinde de fiecare cum masoara.
Postat: Wednesday, September 2, 2015 9:09 AM
[quote=ElenaD94]
Off.. Problema e ca dr mea a fost in concediu si sunt full programarile la ea abia dupa 8 septembrie mai sunt locuri si n.am rabdare pana atunci... Macar sa fie cum a zis celalat doctor ca e mai dezvoltat embrionul si sa se auda maine. Am o alta problema si va rog din inima sa ma ajutati macar cu o vorba un sfat ..la voi mereu am gasit solutii si alinare...
Toxoplasmoza

Nu iti face asa multe griji inainte sa existe o problema..nu ii face bine la bebe. Ideea la toxoplasmoza este ca nu doar de la animale se poate face, din ce am citit se face si de la fructe nespalate sau carne care nu este suficient gatita. Si de la animale se ia destul de greu. Problema este atunci cand ai pisica in casa (dar doar o pisica ce iese si afara si mananca si altceva in afara de bobite) si are litiera necuratata mai multe zile (asa am citit - la cateva zile dupa ce isi face nevoile apare microbul in materiile fecale). Eu am pisica si de cand am ramas insarcinata nu ma mai ocup eu de curatarea litierei.
http://www.sfatulmedicului.ro/toxoplasmoza
Eu nu sunt medic si e posibil sa fii citit aiurea pe internet - cel mai bine este sa discuti cu medicul tau daca ai astfel de temeri, dar totusi sa incerci sa fii linistita si pozitiva. Cheek Kiss
Postat: Tuesday, September 1, 2015 5:00 PM
ElenaD94 wrote:

Si eu sunt din provincie. Pe langa Bolintin-Vale daca ai auzit. Si maine merg tocmai la clinica din Baneasa.

Elena, eu sunt tot la Regina Maria (dr Lebit Daniela) si la 7 saptamani si 6 zile s-au auzit bataile inimii :)

O sa fie totul bine, o sa vezi.
Postat: Thursday, August 27, 2015 3:42 PM
AndreiutzaEu wrote:

Suntem in aceeasi situatie Cray ..., dar asta este bebeii sa fie sanatosi Clap

Ps: ma ia groaza cand ma gandesc ca la iarna imbracata si gros o sa arat precum butoiul de varza al mameihohot hohot hohot hohot hohot

Fetelor, ma alatur voua..tot cu 13 kg :) nu mananc mult deloc ca si cantitate, dar nici nu pot spune ca ma feresc de alimente care ingrasa..mananc dulce cand simt nevoia si mananc foarte multe fructe, chiar si seara.
Sper sa reusesc sa dau jos dupa nastere :) Bebe e si el maricel...are deja aproape doua sapt avans la greutate.
Postat: Thursday, August 27, 2015 8:19 AM
AndreiutzaEu wrote:

Mi-am luat si eu.... de ieri o am..... dar nu stiu dc o pot folosi de acum sau incepand cu 6 luni sarcina.... tu de la cate luni ai folosit-o?

Cand am vazut ca e cat mine de mareee.............hohot hohot hohot hohot

Eu o am de pe la 24 de saptamani parca...dar deja dormeam de mai mult de o luna jumatate cu trei-patru perne :) acum depinde de fiecare cum poate sa doarma...eu am dormit toata viata pe burta si de aceea perna m-a ajutat. si eu oricum am burta mai mare decat ar trebui, deoarece si Gogu are aproape doua saptamani avans :) acum incearca si tu si vezi daca iti e confortabil de acum sa dormi cu ea :D
Postat: Wednesday, August 26, 2015 2:55 PM
AndreiutzaEu wrote:
Fetele.... Cum vi se par pernele pt gravidute?

Andreiuta, eu m-am dat cu parerera si intr-un post anterior, asa ca iti dau copy/paste mai jos. Concluzia e ca este geniala :) Big Laugh

Eu mi-am cumparat perna de gravida si iti spun sincer ca e geniala. Pana sa o cumpar dormeam cu 3-4 perne, dar ma trezeam tot timpul sa le asez. Cu perna speciala e mult mai comod si se doarme super bine. Chiar nu este un moft. Si am gasit-o la 50 RON in Dragonul Rosu.
Postat: Monday, August 24, 2015 8:52 AM
AndreiutzaEu wrote:

Eu am la Adela Dinu... E recomandata de dr mea... Am inteles ca este dimineata... Eu am pe 21 septembrie... Dc ai mai mare incredere fiind recomandata de cineva poti incerca sa te reprogramezi la ea

PS.... pt toate burticile sa ne mai amuzam putin o poza

Andreiuta, si eu tot la Dr Dinu ma duc - la ea am facut in primele doua trimestre si pe 1 Oct o am pe cea de trimestru III. este super ok, mi-a fost recomandata chiar si de alti medici si are rabdare si iti povesteste o gramada despre bebe :) doar ca se intarzie putin asa la programari..dar nu exagerat :)
Postat: Wednesday, August 19, 2015 8:50 PM
Alina_N wrote:
Zambila,si eu mai simt unele "junghiuri" la burtica,mai ales seara cand ma asez in pat,uneori doar in zona ovarelor,alte ori toata burta.
Am decis sa nu mai ma ingrijorez,toate nelinistile i le transmit lui bebe si mai rau fac,ceea ce tine de mine fac,dorm,mananc bine,ma hidratez,nu ridic greutati,nu fumez,nu beau,nu mai fac nici sexLol ,ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ne tina sanatosi sa ajung sa imi strang puiul in brate,Dumnezeu stie mai bine ce ne-a rezervat.

Acum am inceput sa ma interesez de drumul cu masina,in Septembrie urmeaza sa plecam in Turcia,stiu ca trebuie un control inainte pentru a mi se da acordul dar vreau sa va intreb pe voi,burtici cu vechime,daca ati facut drumuri atat de lungi?
M-am gandit sa imi iau perna si pt sezut si pt spate,sa am multe lichide,fructe,migdale,fistic,covrigei....

La mare dl doctor mi-a spus ca am voie sa merg atata timp cat stau la umbra,am capul acoperit,nu innot de nebunaBig Surprise

Eu am facut un drum de 14 ore la 17-18 saptamani pana in Grecia si a fost totul ok..si am facut baie si in mare si in piscina. Doar la soare am stat mai putin...adica pana in 11-11:30 si dupa 16:30.

Daca nu ai probleme nu ai de ce sa nu poti merge.

ideea e ca poti face cam orice - trebuie sa ne gandim ca totusi suntem insarcinate, nu bolnave :) asa ca bucura-te de concediu cat poti de mult.