Profil: biancaanamaria
Despre
Utilizator: biancaanamaria
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Wednesday, October 15, 2014
Ultima vizita: Wednesday, August 31, 2016 12:10 PM
Numarul de postari: 295
[0.03% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 34
Postat: Tuesday, February 2, 2016 2:22 PM
)(Marina)( wrote:

Vai...maine e ziua cea mare. Nastere cat mai usoara! Bebe sanatos! Mult curaj! majoreta computerlove

Multumesc frumos coeur computerlove
Postat: Tuesday, February 2, 2016 12:39 PM
Fetelor maine o sa imi vad puiutul coeur aseara am fost la control si de acolo direct la spital ca bebe nu a mai luat in greutate si nu mai are lichid, mai am foarte putin asa ca maine sunt programata la cezariana abia astept sa treaca ziua asta sa imi vad minunea computerlove pupici Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Nastere usoara, Biancaanamaria!
Postat: Wednesday, January 27, 2016 10:24 AM
Multumesc mult fetelor Cheek Kiss
Nu imi vine sa cred ca sunt foarte aproape de marele moment coeur coeur coeur abia astept sa facem cunostiinta cu bebe care se va numi Luca Mihai coeur
Postat: Saturday, January 23, 2016 10:50 AM
dreams*** wrote:
Buna dimineata burtici!un week-end placut sa aveti si multa odihna!!!
Voi cate kg ati luat pana acum?!eu am luat 8 si nu stiu daca e bine sau nu si mai ales sunt curioasa cate voi mai lua pana vine bebe!!!NuStiu

14 Kg si mai am inca 2-3 sapt Cheek Kiss .
Postat: Friday, January 22, 2016 5:27 PM
Anelise ,multumim pentru casuta noua Cheek Kiss
Andreiutza eu stau mai toata ziua in pat, mananc si ma pun inapoi in pat mai dorm mai stau pe tableta asta cat e piticul meu la gradi cand vine acasa ne jucam papam avem ocupatie .
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Thursday, January 21, 2016 1:05 PM
AndreiutzaEu wrote:

cand ai urmatorul control?

Pe 1 februarie coeur
Acum 2 luni a zis ca am termenul pe 20 februarie dar o sa programam cezariana prin 15 februarie depinde de ce mai vede la eco si de cum ma simt . majoreta
Postat: Wednesday, January 20, 2016 8:03 PM
Multumesc fetelor Cheek Kiss
Daaa Andreiutzaaa inca putin si gataa coeur abia astept urmatorul control sa vad ce spune dr cand ma programeaza la cezariana coeur
Postat: Wednesday, January 20, 2016 7:00 PM
Ce burtici mari aveti fetelorcoeur hai sa va fac si eu cunostinta cu burtica mea mititica de 36 de saptamani coeur
Postat: Wednesday, January 20, 2016 3:01 PM
Roxyfoxy wrote:
Buna fetelor!Am nascut astazi la 10:30 un baietel de 3.400 kg si 52 cm, prin cezariana.Sunt extrem de fericita !Acum incerc sa ma recuperez si intru si va povestesc cum a decurs tot.computerlove computerlove computerlove

Felicitari sa va traiasca si sa fie sanatos , iar tie mami iti doresc recuperare rapida Cheek Kiss
Postat: Monday, January 18, 2016 11:12 AM
AndreiutzaEu wrote:
Neatza fetelor....Clap

Astazi la ora 16.30 am ultima intalnire cu bebelinul inainte de marea intalnire din 27 ianuarie Hilar Hilar Hilar Hilar dance dance dance

Au inceput deja emotiile.... Sunt curioasa cat a mei crescut....

Ufffff... si ma simt si un pic ciudat pt ca in week am dus catelusa la ai mei pt ca nu o mai pot scoate pe vremea asta pt ca din cauza burticii deabia ma misc si am zis sa nu fac vreo boacana acum inainte sa nasc . O sa o aduc inapoi in febr dupa ce vine bebe si imi revin cu cezariana ca sa ma pot ocupa si de ea.... Ea nu are nicio treaba ca sta pe la ai mei \ cand plecam noi de pa la 2 luni . E ca si aici pt ea, dar ne e noua mai greu.... Tata e la pensie si o plimba.... Aici zilele cand voi fi in spital nu va avea cine sa stea cu ea... dar in febr la 2 sapt cand imi revin o aduc si sa-i fac cunostinta cu bubulinul.... Deabia astept....

Nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin pana pe 27... De miercuri intr-o saptamana....

Cam cat trebuie sa cantareasca bebe acum dc acum 2 sapt jum avea 2500?computerlove computerlove computerlove computerlove hearts hearts hearts

Eu din ce stiu ar trebui sa ia cam 200-250 gr pe saptamana acum in ultima perioada , dar depinde nu e la fel la toate gravidutele vezi tu azi cand mergi la control majoreta