Profil: bianca88
Despre
Utilizator: bianca88
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, April 16, 2016
Ultima vizita: Sunday, June 25, 2017 8:54 PM
Numarul de postari: 217
[0.02% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Saturday, May 20, 2017 8:08 AM
alina89 wrote:
feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! Hilar boy

am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! hainoroc

mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" Lol eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal Haha

dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ras

ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. newclap haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori yes

eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum computerlove

cel mai frumos sentiment din lumeeeeee iloveyou

p.s. bebe are 6cm si 58g
p.s2 funduleeet Haha

Ce ingerashearts
Sarcina usoara in continuare!!!
Postat: Monday, May 15, 2017 11:21 AM
Dana_ wrote:

Ce burticuta mare ai Bianca , mai ai un piccool ce fain
Nastere usoara !flowers

ras noua ni se pare micuta burtica
Postat: Monday, May 15, 2017 11:20 AM
Aura_Plum wrote:
Burticute dragi, eu o sa ma retrag de pe listuta tura asta, din pacate. Cray Sper sa ma intorc la voi in calitate de graviduta cat de curand posibil, pana atunci mai adun ceva experienta la aspirici.

Va pup pe toate pe burtici si va doresc cele mai usoare sarcini! pupici pupici

Sa te ajute Dumnezeu!!!
Te asteptam curand!coeur
Postat: Sunday, May 14, 2017 8:17 PM
Dana_ wrote:
Intrebare pt gravidute , voi mancati peste?
Tot citesc ca ar fi bun insa trebuie sa fie cantitati mici . O prietena n-a mancat deloc in sarcina , a zis ca nu e bine .
Nu sunt mare amatoare de peste , dar as manca un pic de somon

Eu am mancat somon de vreo 2 ori,si nu mult,cateva bucatele ca imi era pofta
Postat: Sunday, May 14, 2017 8:15 PM
Andreea06 wrote:
Buna dimineata burtici! hearts
Sa aveti un weekend minunat!

Bianca, e foooarte bine ca tu te simti ok, stiu ca ultimele sapt sunt mai grele asa ca deja burtica e maaare si grea. Urmeaza sa experimentez si eu, hihi. Iti doresc sa mai stea bebe cuminte cat trebuie Cheek Kiss si apoi sa ai o nastere usoara ca un fulg!

Laura, apai cand imi termin produsele o sa vad daca imi gasesc, dar cantitati mai mici nu sunt? Eu am 2 bai si as lua sa am in ambele, dar gramaj mai mic, sa fie comod.
Daca nu raman la astea si se descurca sotul. Sau imi pun masca de spital, haha.

Sora mea imi mai recomanda din DM sa vad pampersii, ca fetita lor a facut dermatita de la cei de la Pampers, fiindca aia au ceva crema in ei ca sa hidrateze si ea nu a suportat-o bine. Cei din dm sunt simpli simpli, comozi si mai ieftini si o dadea ea cu crema separat. Sa vedeeem.. dar adun sfaturi asa de pe drum.

M-am tot focusat pe articole despre baietei in ultima vreme. Mi se pare asa greeeeu fiindca nefiind acelasi sex cu mine, sa ma pricep asa, dupa cum sunt eu aau fetele in general, tre sa gandesc totul din privinta baieteilor! Pff, o sa am nevoie de ceva carte Crazy desi peste tot am citit ca baietii is mai usor de crescut decat fetele. Nu stiu ce sa cred, vom vedea..
poate fac tot researchul asta si se schimba pe acolo ce am vazut in ultima eco, haha

Multumesc Andreea!!Sarcina usoarahearts
Postat: Saturday, May 13, 2017 7:14 AM
Andreea06 wrote:

Multumeeeesc. Mai am de asteptat dar merita hearts yes

Tu esti tot mai aproape de termen nu? Cum te simti?

Da!!!Astazi am 37 saptamani,sunt foarte fericita ca am ajuns cu bine pana aici.Ma simt bine,bebe este foarte activ,nustiu daca va veni inainte de 40,la cum se misca
Postat: Friday, May 12, 2017 5:49 PM
[quote=Andreea06]Apropo de burtici, asa arata burtica mea seara, uneori. Plina, balonata, beau si multa apa..
Dar asa imi place sa o mangai de parca bebe m-ar putea simti cu un piciorus ceva.. hearts

https://ibb.co/kvHc1Q[/quot]
Sarcina usoara in continuare!!e superba burtica ta!!inca putin si o sa simti bine odorasul din burticahearts
Postat: Wednesday, April 19, 2017 7:49 AM
NicoN wrote:

Diana la 5 sapt 3z nuci la mn nu s a vazut nimic diar sacul! Mergi peste o sapt sau doua dr astia cred ca o iau razna! Hai fii pozitiva si ai incredere in Dumnezeu! Beta tu ai facut?

Nico!!ai fost ieri la medic ce vesti ai??
Postat: Tuesday, April 18, 2017 9:51 PM
Diana1489 wrote:
Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ?

Eu am vazut embrionul la 7 saptamani si 3 zile
Postat: Tuesday, April 18, 2017 10:53 AM
Buna!!!
Eu am astazi 33 saptamani+3 zile