Profil: Bia Bianca
Despre
Utilizator: Bia Bianca
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 6, 2017
Ultima vizita: Thursday, April 27, 2017 7:20 PM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: testul Papanicolau
Postat: Thursday, April 27, 2017 7:17 PM
Cheek Kiss
Postat: Thursday, April 27, 2017 4:20 PM
Revin cu vesti bune. Am primit rezultatul la biopsie care e ok. Pana la urma am optat pt histerectomie cu pastrarea anexelor. Asta pt linistea mea pt ca in ultimele doua luni totul a fost un cosmar. Am facut un control de rutina cum faceam anual. Rezultatul testului anul acesta a fost ASCH tip 3, cu toate ca cele din urma au fost gr 1sau 2 (NILM). Am facut acel ERAD si rezultatul a fost un soc displazie severa (CIN3). Asa ca a urmat urmatoarea operatie amputatie de col sau histerectomie. De frica am optat pt cea de.a doua deoarece dna dr mi-,a explicat ca in urma amputatiei de col posibil ca marginile tesutului sa fie tot cu displazie. Fetelor va spun sincer daca mai statea cateva luni ajungeam la cancer. Uitati ca intr-un an de zile de la papanicolau ok am ajuns la CIN3. Multumesc bunului Dumnezeu ca s-a terminat totul cu bine. Si apropo operatia de histerectomie nu e cum cititi pe net. M-am recuperat foarte repede si sunt ca inainte. Nu am facut depresie, nu am avut insomnii cum am citit pe net. Singura mea problema era acel rezultat care a iesit bine. Deci cosmarul a luat sfarsit. Va doresc mula sanatate si mergeti la control.anual. Acel papanicolau salveaza vieti cum a fost si la mine!SimplyLove
Postat: Tuesday, April 11, 2017 2:52 PM
Multumesc frumos pentru raspuns! Mela e cea care s-a vindecat? Poate mai este cineva care a trecut prin asa ceva si vrea sa-si spuna povestea aici. Va doresc multa sanatate!SimplyLove
Postat: Tuesday, April 11, 2017 9:42 AM
Help!!!!!
Postat: Friday, April 7, 2017 8:29 PM
Buna fetelor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mela, Fizicuta sunt in aceeasi situatie cum ati fost voi cu cativa ani in urma. In urma unui ERAD mi-a iesit cin 3. Urmatoarea operatie va fi peste cateva zile. Decizia imi apartine histerectomie sau conizatie. Mela sper ca esti bine si daca vezi mesajul te rog sa-mi raspunzi. Stiu ca trebuia sa faci histerectomie, dar ai renuntat. Ce ai facut pana la urma conizatie? Va rog fetelor ajutati-ma! Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Subiect: Testul Papanicolau
Postat: Friday, April 7, 2017 4:55 PM
Wow Buna fetelor. Va citesc de mult timp, dar nu am scris niciodata. Mela cum esti? Sunt in aceeasi situatie in care ai fost tu in 2011 cand ai descoperit CIN 3. Trebuia sa faci histerectomie cu pastrarea ovarelor, apoi te_-ai razgandit si spuneai ca o sa faci conizatie. Te rog spune-mi ce s-a mai intamplat? Eu am facut Erad si rezultatul biopsiei a fost Cin 3 cu margini in tesut displazic. Trebuie sa aleg intre histerectomie si conizatie. Offf am atatea intrebari si atata neliniste. Sper ca o sa vezi mesajul meu si o sa_-mi raspunzi.