Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ama0 wrote: buna, fetelor. sunt noua aici, adica am vizitat subiectele de foarte multe ori dar acum m-am gandit sa va cer ajutorul. as vrea sa tricotez sau sa crosetez o bereta . ma ajutati va rog cu un link...sau mai multe. multumesc. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Inca o bereta cu indicatii http://danceswithwool.wordpress.com/2007/05/14/crochet-beret-free-pattern/ |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| O bereta tricotata si un fular...
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| foarte frumoasa bereta |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Super,super faina bereta. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Schema nu am dar o sa incerc sa explic. Se incepe de jos, patent de un ochi fata un ochi dos. Numarul de ochiuri trebuie sa acopere circumferinta capului si sa fie multiplu de 4. Randul 1: lucrezi impreuna doua ochiuri, 3 fata, un jeteu, impreuna 2 ochiuri, 3 fata, un jeteu, impreuna 2 ochiuri, 3 fata, 1 jeteu....pana termini randul. Randul 2: lucrezi pe dos toate ochiurile. Randul 3: 1 ochi fata, un jeteu, lucrezi impreuna 2 ochiuri, 3 fata, 1 jeteu, impreuna 2 ochiuri, 3 fata, 1 jeteu...pana termini randul. Randul 4 si toate randurile pare le lucrezi pe dos. Randul 5: se lucreaza la fel ca primele, dar trebuie sa ai grija ca jeteurile sa fie pe ochiul obtinut in randul precedent din strangerea celor 2 ochiuri. cand ai la inceputul lucrului 4 ochiuri fata, incepi de la randul 1, astfel incat sa se inceapa un alt rand de jeteuri si o alta linie oblica pe fata. Sper ca ai inteles, nu prea stiu sa explic. Daca ai nelamuriri, scrie si o sa incerc sa explic inca odata. Spor la lucru,
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| vali |