Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| multumesc dragelor vera sunt superbe si acestea o draga mea nu trebuie sa-ti cer scuze, cu totii gresim |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Stau si ma minunez dand de topicul asta exact luna trecuta mi-a venit si mie o idee vazand la mercerie dantela elastica si acuma iti vad si bentitele tale Verusca ,ce am patit cu toate in acelasi timp.Sper sa reusesc sa pun poze si cu ale mele am numai doua si le-am facut ptr mine dar toti m-au intrebat de unde sunt cumparate . Eu am lipit pe dantela niste foste brose cu margele si pietrecile,am doua una neagra si una alba 'ptr prima oara mie mi se par superbe si mai ales ca sunt facute si de mine . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| foarte frumoase vera |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| shirel wrote:Stau si ma minunez dand de topicul asta exact luna trecuta mi-a venit si mie o idee vazand la mercerie dantela elastica si acuma iti vad si bentitele tale Verusca ,ce am patit cu toate in acelasi timp.Sper sa reusesc sa pun poze si cu ale mele am numai doua si le-am facut ptr mine dar toti m-au intrebat de unde sunt cumparate . Eu am lipit pe dantela niste foste brose cu margele si pietrecile,am doua una neagra si una alba 'ptr prima oara mie mi se par superbe si mai ales ca sunt facute si de mine .
Baga si niste poze sa ne minunam si noi! |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eeee, pana apare Shirel cu ce are ea, mai pun eu cateva verusca attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumoase ! |
|

| SHirel abia astept sa le vad superbe si acestea Vera |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunate Vera ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Superbe! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Verusca ,superbe!
Eu imi cer scuze ptr fotografii le-am facut pe aparat si nu am apucat sa mi le pun in calculator .Iubitul sotz a luat cu el aparatul in Anglia asa ca il vad peste doua saptamani.Sorry! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cateva bentite facute recent Ruth attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| superbe, ma mai pregatesc si eu cu cateva, am de trimis unei nepoate din SUA |
|

| Ce frumoase sunt fetelor. am si eu cateva dar sunt pe coronite am sa le pun cand o sa intru de pe laptop ca aici nu le am. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2013 Mesaje: 3
| Buna. Sunt foarte frumoase. Felicitari tuturor... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| Ana wrote:foarte frumoase vera foarte frumoase |
|
|