Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| e frumoasa dar ca sa stea asa dreapta nu stiu daca o sa ne iasa.si modelul cum e asa frumos poate fi folosit si la altceva. |
|

| fata mea trage de bentita nu suporta nimic pe cap |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| frumoasa bentita!se va obisnui cu timpul! |
|
| laly wrote: fata mea trage de bentita nu suporta nimic pe cap Superba bentita. Stai linistita draga ca nici Antonia nu prea le suporta, in schimb ar sta non stop cu caciuli facute de mine sau sapcute pe ca. |
|

| crinutza77777 wrote:Si eu cu cateva sunt lucrate mai demult f.frumoase,daca cineva are vreo schema sau stie sa le faca va rog sa ma ajutati.vreau sa le fac la fetele mele maimulte modele. |
|

| mai am cateva facute dar trebuie sa le mai pun pamblica ca sa fie gata |
|
| Laly - Superba si asta, dar te rog fa o poza doar cu bendita sa se vada mai bine modelul. |
|
| frumoasa si asta! |
|

| mami de gemeni o sa vin in curand cu alta poza,numai ca nu gasesc bentita.i-am pus-o intr-o zi pe cap si cum trage tot din cap nu prea suporta, nu stiu daca n-a pierdut-o sau e pe aici prin casa,o mai caut daca nu fac alta.am terminat-o repede cred ca 15-20 minute |
|

| am gasit si bentita |
|
| Este superba, sa dea Dumnezeu ca printesa sa le accepte pe capsor. |
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Eu m-am gandit sa cumpar bentita din plastic , diadema cum ii mai zice si sa o imbrac cu croseta , sa o accesorizez si cred ca o s-o accepte mai usor fiica-mea.
|
|
| iasmina_ioana wrote:Eu m-am gandit sa cumpar bentita din plastic , diadema cum ii mai zice si sa o imbrac cu croseta , sa o accesorizez si cred ca o s-o accepte mai usor fiica-mea.
Eu am benzi din acelea de elastic. Cea mare nici acum la 3 anisori nu prea le tine foarte mult timp pe cap. La cea mica nici nu ma agit sa ii pun pentru ca stiu ca le da jos. Dar fac cate una de fiecare si asptept sa creasca.
|
|
| laly,frumoasa bentita! sper sa le tina patri pe cap pina la urma! |
|

| azi am facut una pt bluzita de la concurs si a tinut-o 10 secunde,greu cu ea dar incet incet o s-o pacalesc eu cumva.o sa incerc mai tarziu sa pun poza ca nu stiu de ce nu incarca acum poze |
|
|