Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ce beneficii aveti ca angajati, acolo unde lucrati? Ma refer aici la tot ce intra in afara de salariul lunar: pot fi tichete de masa, tichete cadou de 1 martie, 8 martie, 1 iunie, Paste, Craciun, asigurare medicala, asigurare de viata, bonus in functie de performanta, alte beneficii flexibile, lucrat de acasa, etc, etc.
Dintre toate beneficiile pe care le aveti (sau nu le aveti), care vi s-ar parea a fi cele mai utile?
Eu una pot spune ca am destul de multe beneficii unde lucrez acum: - prima de vacanta - 375 ron / an - beneficii flexibile - 437 ron/luna (din care poti sa iti alegi cum vrei sa ii folosesti, poti opta pentru a achizitiona abonament RATB sau de metrou, tain, tichete de masa, cursuri, tichete de vacanta, tichete cadou (pentru 8 martie - 150ron, Paste - 150 ron pentru angajat si inca 150 de ron pentru fiecare copil minor al angajatului, de 1 iunie cate 150 ron pentru fiecare copil minor, de Craciun cate 150 ron pentru angajat si cate 150 ron pentru fiecare copil minor, etc, etc) - asigurare medicala la Regina Maria - asigurare de viata - laptop + telefon mobil - prima de Craciun - 1000 ron brut - bonus anual in functie de performanta individuala si a companiei
Din pacate insa, ce conta cel mai mult pentru mine, nu este inca pe lista noastra de beneficii, si anume lucrat de acasa 2 zile pe saptamana, vinerea zi scurta, mai multe zile de concediu (unde am lucrat inainte aveam 26 zile de concediu pe an plus daca mai picau zile libere nationale in weekenduri ni le compensau in alta zi din saptamana si ajungeam asa sa am uneori si peste 30 de zile libere platite intr-un an, aici am numai 22 de zile de concediu pe an, fara alte compensari)....
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna,
- asigurare medicala + viata - tichete masa 15 lei/zi lucratoare - 150 lei de Paste, Craciun, 1 iunie, 8 martie ( la Paste si Craciun sunt inclusi si copiii minori ) - dupa 6 luni vechime - 2 zi pe luna lucru de acasa - dupa 1 an vechime - 1 zi pe saptamana - lucru de acasa - transport decontat pana la 300 lei / luna ( orice - benzina, taxi, metro , ratb) - servicii Bookster - gratuit la sala de fitness de la parter iar la altele se deconteaza o anumita suma ( nu stiu cat) - 2 zile libere oficiale date de companie: 8 martie si prima zi de scoala - de fiecare data cand sarbatorile legale pica joi sau marti - se face punte fara a se opri din concediu - vineri scurta daca stam in pic mai mult in celelate zile ( dar nu neaparat) - conditii lucru - mega extra moderne - bonus anual in valoare de cam 2 salarii - cafeala, ceaiuri , etc la discretie - o zi pe saptamana - fructe
Daca imi mai aduc aminte de ceva, completez. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Lista mea nici scurta nici lunga dar ultimul punct mi se pare glorios in situatia mea :
- 25 zile de CO - abonament la Regina Maria sau Medicover sau Medlife - cafea, apa dozator, ceaiuri la discretie - asigurare de viata - bonus la nasterea unui copil (5000 RON) |