Profil: beblina2010
Despre
Utilizator: beblina2010
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 18, 2010
Ultima vizita: Monday, September 27, 2010 6:32 PM
Numarul de postari: 35
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Diversificarea
Postat: Wednesday, September 1, 2010 11:38 AM
Ely wrote:

Si eu tot in biberon ii pun cereale e mai simplu si pentru bebe si pentru mine.Tot Nan folosim dar am trecut la etapa 2,e suntem mai maricei.
Daca nu papa san ,atunci e bine sa incepi diversificarea,este foarte bine acum.Adevarul este ca nici eu nu am pus atatea masuri cat a zis asistenta puse in biberon nu mai poate bebe sa suga la cat de consistent are fi.Daca ii dai cu lingurita ai sa vezi ca atunci merge cum a zis ea.Eu ii pun cam 3 masuri in biberon atata cat poate bebe sa traga,dar am si tetina care are 3 viteze o folosesc pe 2 pentru lapte, iar pentru cereale am inceput cu 3 de 3 zile.

tetina cu trei viteze??? ce firma? cam cat costa? ne dai si noua detalii???
noi folosim tetina ortodontica baby nova...

mersi frumos...
e scump foc bebe al tau....bine ca ia suzeta...noi ne chinuim cu degetul in gurita...:((( am un stres..ma trezesc sa ii scot degetul din gurita...dar asta e un alt subiect al meu
Postat: Wednesday, September 1, 2010 10:08 AM
Ely wrote:
Bebelina in avatar bebica ta arata foarte bine ,nu cred ca are nevoie de cerealae,ca asa cum a zis si Cute si Bretonelle cerealele se introduc mai mult la bebeii care nu iau bine in greutate.Daca ti se pare ca este slabuta in realitate decat cum o vedem noi in poza atunci poti introduce cereale fara Gluten sunt speciale incepand cu 4 luni. Stiu ca se pune masurile la fel ca si laptele praf asa mi-a zis asistenta bebeului meu.1 cupa de lapte + 1 cereale la 30 ml de apa.

ely...da fetita mea a luat foarte bine in greutate....merge bine in parametrii normali,doar ca vreau sa incep diversificarea,ma gandeam la cereale in lapte....cu lingurita nu ii dau ca nu sta singurica in fundulet,si nu am cum sa ii dau cu lingurita asa culcata...cum spui tu sa prepar cerealele nu pot sa pun in biberon...pana acum i-am dat doar o masa de cereale (180 ml lapte o masura cereale) si am luat fara gluten pentru 4 luni...

spune-mi si mie sa nu incep diversificarea? avem 4 luni si jumatate....papam 180 ml lapte Nan 1....ATAT nimic mai mult...
Postat: Monday, August 30, 2010 1:37 PM
alexandrabogdan wrote:
bebelina parerea mea e ca mananca mult la 4 luni la o masa. noi avem 7 luni jumate si papam 180 ml. acuma fiecare face cum crede.

alexandrabogdan,te rog spune-mi si mie daca este bine sa incep sa ii dau bebelusei mele de 4.5 luni cereale, o masura in 180ml lapte...mama,sotul,pediatra insista sa ii dau si cereale...
fetita mea cantareste 7400 grame si are 67 cm...pe 16.05 facem 5 lunite....

mersi...

PS
oare toate mamicile sunt atat de stresate cand vine vorba de diversificare?? sa incepem sa nu incepem...
Subiect: Sterilizarea biberoanelor si a celorlaltor accesorii pentru hrana bebelusului
Postat: Monday, August 30, 2010 10:35 AM
avem si noi sterilizator de la primii pasi...sterilizati si veselele bebelusului? farfuriile,linguritele?
Postat: Friday, August 27, 2010 10:24 AM
Bretonelle wrote:

iubita eu nu am zis ca ai facut ceva gresit!te-am indrumat sa iti intrebi pediatrul ptr a sta linistita!
sa cresteti mari si sanatoasecomputerlove

ok...poate am inteles eu gresit....

sa iti traiasca bebe este tare frumusel...si grasut...cred ca diversificati deja...
sa fiti sanatosi...
Postat: Thursday, August 26, 2010 11:18 AM
foloseste cineva aparat de gatit cu aburi si blender? daca da ce parere aveti de el? vreau sa achizitionez asemenea aparat dar nu stiu daca se merita atata investitie...costa cam mult...:(
multumesc...
Postat: Thursday, August 26, 2010 11:07 AM
Bretonelle wrote:
bebelina2010 cred ca ar trebui sa intrebi un pediatru cat e normal sa manance fetita ta la 4 luni!
noi la 7 luni mancam 180ml + 6 masuri = 200ml lapte!computerlove

am intrebat pediatrul,spune ca mananca bine....
nu cred ca am facut ceva gresit ca am vrut sa vad si altii bebeii cat papa...am vrut doar sa fac o comparatie...
multumesc mult
Postat: Wednesday, August 25, 2010 3:18 PM
va rog spuneti-mi si mie cat lapte bea bebe la 4 luni???
fetita mea bea doar 180 ml lapte Nan 1 si se satura bine ca nu mai vrea,am incercat sa ii mai fac 30 ml si nu bea....este putin??? mult???

va multumesc...:)
Subiect: va rog ajutati-ma cu un sfat
Postat: Thursday, August 19, 2010 9:54 AM
da mananca bine..a controlat-o peste tot...colici numai avem..
am spus avem 4 luni..colici sunt de obicei pana la trei luni si la ore fixe,dar ea plange toata ziua....:(((

am scapat de colici...ea plange asa de luni si azi este joi....:(((
Subiect: va rog ajutati-ma cu un sfat
Postat: Thursday, August 19, 2010 9:33 AM
am o fetita de 4 luni,am inceput diversificarea de doua zile cu cereale burtica sanatoasa...la 150 ml pun doua lingurite de cereale,copilul meu plange incontinuu de cateva zile,am fost la pediatru nu are nimic,este perfect sanatoasa nu ii da dintisori,nu face temperatura,si totusi urla rau rau....

incep sa cred ca de la cereale,a facut treaba mare deci si-a curatat stomacelul dar tot plange...in brate,in parc,in scaunel,oriunde tipa rau....
poate nu prepar eu cerealele bine? vreau sa incerc sa opresc cerealele....

va rog ajutati-ma cu un sfat...o idee...a patit o mamica asa ceva???sa planga bebe incontinuu...

sunt terminata...:((((((nervi