Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Felicitari tuturor participantilor .
Felicitari Karinuta - Delfinasa dya attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu inca mai astept adresa Delfinasei! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari Karina! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Felicitari, Delfinasa. Chiar imi doream foarte mult sa castigi. Noi, eu si CALIN, suntem mari admiratori ai Karinutei.
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Bravo, Karinuta! Si felicitari molfaicilor care au participat!!!
|
|

| Pe unde o umbla Delfinasa, de nu imi trimite adresa? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Miri wrote:Pe unde o umbla Delfinasa, de nu imi trimite adresa?
o fi plecata si ea pe undeva cu pitica?!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am reveeeenit si ne bucuram tare ca am castigat....va multumim frumos ca ne-ati votat si va trimitem pupici racorosi de peste ocean ...am fost cam ocupate, in weekend am fost la 2 petreceri, iar zilele astea cumparaturi, curatenie, parc, am alergat de-am capiat ca na, se apropie ziua Karinei si vreau sa organizez o petrecere super pentru pici...Miri, multumim frumos de premiu, am gasit pm-ul de la tine si ti-am si raspuns Pupam dulce pe toti piticii si mamicile lor si va asteptam la o felie de tort, nu de hartie igienica  |
|

| In sfirsit, am primit adresa! Miine va pleca premiul spre Karina! |
|
| Saru'mana |
|
| Miri, a primit soacra-mea premiul pentru Karina...daca am retinut bine, o sa se joace cu o papusica si ii voi prinde-n par niste clamite ...multumim frumos si va pupam pe tine si micuta Sara...Poze cu delfinasa motzataaa...prin toamna, dupa ce vine soacra-mea ...hugs si kisses |
|

| Ma bucur ca a ajuns premiul sper sa-i placa si Karinutei papusica! Asteptam poze cu codite A!Mai trebuie sa fie ceva in cutia papusii, poate a uitat sa-ti spuna... |
|
| Cred c-a uitat... Multumim mult si pentru felicitarea cu Cuki ...ne-a inveselit cand am iesit la tura 2 de plimbare azi ...Karina e innebunita dupa catei, pisicute ; cand iesim in parc si e vreun catel in zona, e toata pe el, il lasa s-o linga pe maini, pe fata , as aca atunci cand a vazut felicitarea a facut niste ochi mari si-a inceput sa zica "am-am" adica ham-ham |
|

| Ma bucur ca ati primit-o si ca i-a placut Karinutei! |
|
| Miri, dupa cum stii, soacra mea n-a mai venit in toamna si acum a putut sa ne trimita premiul de la voi... ...ia uitati ce surpriza frumoasa ne-au facut Miri si Sara . Multumim din suflet!
Cum ne sta cu codite cu delfinasi ? delfinasa attached the following image(s):

|
|
|