Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tu trebuie sa fii super fericita, Adriana, cu cei 2 piticoti ai tai! Ai si fetita si baiat! Visul oricarei mamici! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ai vazut ca am ghicit ca Tudor e in aceeasi categorie de greutate cu Sara?Amandoi par niste slabuti pe langa grasuneii de varsta apropiata(fetita Codrutei,baietelul Adrianei,baietelul lui Kiki..)Dar asa "delicati"cum sint,noi ii iubim tare mult!
P.s.bine ai venit in club,cute_baby_of_mine!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| miri_haluca wrote:Ai vazut ca am ghicit ca Tudor e in aceeasi categorie de greutate cu Sara?Amandoi par niste slabuti pe langa grasuneii de varsta apropiata(fetita Codrutei,baietelul Adrianei,baietelul lui Kiki..)Dar asa "delicati"cum sint,noi ii iubim tare mult! P.s.bine ai venit in club,cute_baby_of_mine!
Pe noi ne-ai uitat, mai Miri? |
|

| Cum sa va uit,mai Oana draga!Dar faceam referire la "greii"varstei(7-8-10kg.)!La cei care au mult mai mult decat astia "micutii"(5-6 kg.)! Apropos,Ruxi cum mai sta cu kilogramele? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Quote:P.s.bine ai venit in club,cute_baby_of_mine!
Multumesc! Pupici tie si Sarei!
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| miri_haluca wrote:Cum sa va uit,mai Oana draga!Dar faceam referire la "greii"varstei(7-8-10kg.)!La cei care au mult mai mult decat astia "micutii"(5-6 kg.)! Apropos,Ruxi cum mai sta cu kilogramele?
Am inteles, miri...
P.S. Buburuxa are aproape 7 kg. Nu mai stiu exact. |
|

| Felicitari,Ruxi si la mai mare! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Inca o pozica cu noi.... stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| cum nu ne ati vazut pana acuma aici va pun cateva poze cu scumpetea mea Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|

| Laura, sa iti traiasca puiul, e mumos-mumos ! |
|

| stele_pe_cer wrote:Laura, sa iti traiasca puiul, e mumos-mumos  ! bebelushul tau e scump foc abia astept sa il vad pe al meu asa marisor.... |
|

| Laura&Alfonso wrote: bebelushul tau e scump foc abia astept sa il vad pe al meu asa marisor....
Ca maine ai sa-l vezi cum alearga de nu te poti tine dupa el..la meu deja maraie cand il pun in carut ...si nu mergem decatd e cateva zile afara in picioare, dar vad ca ii prieste pozitia bipeda, nu gluma ! |
|

| stele_pe_cer wrote:Ca maine ai sa-l vezi cum alearga de nu te poti tine dupa el..la meu deja maraie cand il pun in carut  ...si nu mergem decatd e cateva zile afara in picioare, dar vad ca ii prieste pozitia bipeda, nu gluma  ! lu Alfonso in parc ii place sa se uite la copii cum se joaca si incepe mult sa se miste in carut ca sa il scot si sa il duc aproape de copii ... cred ca e el mai nerabdador sa creasca si sa mearca decat eu
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Hai sa revenim si noi cu o poza mai recenta. Am fost in vizita la niste prieteni si Ana a dat iama in jucarii de cum am intrat. Ia priviti!![]() alinutza attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Grasuna mea taki attached the following image(s):

|
|
|