Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Hai sa punem aici poze traznite cu ai nostri bebici mari si mici.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| David... Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| off topic:foarte bine iti sta asa tunsa si vopsita,Adriana!
Si acum sa atasam si noi o poza :cazuta la datorie. Miri attached the following image(s):

|
|
| tot off-topic, poza nu e recenta, e de acum 2 ani, ma dau si eu mai tanara acum sunt bruneta |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Ne bagam si noi cu o poza mai recenta. mammatilerik attached the following image(s):

|
|
| Ce dulce si zambaret esti tu, shotie mica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mammatilerik, ai un baietel super haios. Ce pozitie de om intelept si pus pe fapte mari ... |
|

| Da.Deci eu nu ma puteam abtine din ras cand m-am uitat la mutra lui. Doar ce mancase si vroiam sa ii schimb body-ul....si i-a ramas blocat pe cap (din cauza urechilor :) ) Il chem pe sot cu camera sa ii faca poza, si el ia pozitia super serioasa de "om batran"...intelept....deci am ras sa murim toti trei.
L-am poreclit "Taica Tereza"... |
|

|
He he....Ochii rosii sunt de la bere sau de la camera? (glumesc...)
Tare si tricoul.... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mammatilerik wrote:He he....Ochii rosii sunt de la bere sau de la camera? (glumesc...) Tare si tricoul....
mai avem un tricou haios... pe asta scrie tata e cel mai puternic si pe celalalt Eu si cu tata o iubim pe mama |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| mammatilerik wrote:Ne bagam si noi cu o poza mai recenta.
Dulci, dulci, dulci de tot |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 29
| Hai ca punem si noi una...multe dintre voi poate ati vazut-o in concursul de pe celalalt forum piticuta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Piticuta, poza postata aici este mult mai mare si m-am prins din prima care-i bebelusul tau dar "dincolo" zau daca m-am prins care este copilul tau. Si sotul mi-a spus ca sigur este cel din mijloc; eu vedeam 3 papusi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| piticuta wrote:Hai ca punem si noi una...multe dintre voi poate ati vazut-o in concursul de pe celalalt forum
Si eu la fel, vedeam 3 papusi, noroc ca am citit mesajul lui Nico, ca altfel nu cred ca-mi dadeam seama .
Super poza |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Ruxandra a doua zi dupa botez... Rapusa de oboseala. dar gatita foc. oana_nicole attached the following image(s):

|
|
|