- cantar bebe - perna de alaptat
|
la Adrian i am cumparat 2 suzete una de silicon si una de latex de la Nuk
|
Eu am cumparat pentru amnadoi copii - patut cu saltea, lenjerie protectie gratii - paturele calduroase - lumina de veghe - umidificator camera - carut - port-bebe - scaun de masina scoica adecvat varstei - cadita + sampon secial pentru bebe + prosop corp + prosop fata - pampers + servetele umede - crema de galbenele - forfecuta speciala - ser fiziologic + comprese sterile - spirt - aspirator nazal - termometru digital - sterilizator - biberoane + tetine - 1 pac lapte praf - incalzitor ptr biberon - body cu maneca lunga / scurta - pantalon - bluza - salopeta - geaca + caciula + manusi daca e iarna - imbracaminte-salopeta calduroasa de iarna,manusi,caciulita groasa,bluzite,pantalonasi din bumbac,sosetute fara elastic gen botosei. - geanta bebe cu strictul necesarpampers,servetele umede,prosopele mici gen batista sau babetele,biberonul cu lapte,picaturi pentru colici Baneocin
|
Hainutele si pantofii ce au ramas mici lui Ramona le am donat
|
Ramona cand nu a mai folosit caruciorul marsupiul portbebe premargatorul si scaunul de bebe le am dat mai departe prietenelor sau cunostintelor care au avut nevoie ca sa se bucure si altii de el
|
Eu pe Ramona am dus o afara in carucior si cand plecam cu masina am pus o in scoica mergeam im parc am folosit marsupiu portbebe iar pe Adrian il pun in carucior
|
Eu la Ramona am facut grisul cu lapte cu retetele din cartile Mama si Superbebe
|
Eu i am dat la Ramona cerlea cu lapte ca gris cu lapte sau orez cu lapte dein biberon dar dupa 5 luni
|
La Ramona nu i am dat nici apa nici ceai pana la varsta de 5 luni ca laptele materern contine apa si daca ii era sete cere tzitzi mai des vara era alaptat la cerere, chiar si din ora in ora doar dupa ce a mancat laptic i am dat ceai pentru colici baby drink
|
eu folosesc pungi de la Avent
|