Profil: bebemaya
Despre
Utilizator: bebemaya
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, May 2, 2014
Ultima vizita: Friday, May 2, 2014 7:51 AM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cum pot sa previn aparitia vergeturilor?
Postat: Friday, May 2, 2014 7:51 AM
Mie mi-au aparut vergeturi pe coapse si culmea nu cat am fost insarcinata si cand am alaptat, pentru ca m-am ingrasat excesiv din cauza poftei de mancare. Vreo 7 kg. Asa ca m-am decis sa folosesc mustela cu actiune intensiva dupa nastere. sper sa dea rezultate. cateva cuvinte despre ea aici:
mesaj editat de moderator
Subiect: Gama DUCRAY pentru ingrijirea parului
Postat: Friday, May 2, 2014 7:45 AM
sunt foarte bune produsele de la ducray, dar mi-au placut si produsele de la foltene. Kitul tratament anticadere par e chiar ok. cateva cuvinte despre el aici: mesaj editat de moderator
Subiect: GAMA KLORANE PENTRU COPII
Postat: Friday, May 2, 2014 7:36 AM
hello,

noi folosim mustela dermocleansing gel. Intr-adevar gelul de la Klorane are un miros placut dar cele de la Mustela sunt fara parfum, ceea ce e mai bine pentru copii. Uleiul de la Mustela miroase frumos. Eu am folosit si cat am fost insarcinata mustela crema antivergeturi cu dubla actiune si a fost buna. Am luat-o de la o mesaj editat de moderator. Acum mai folosesc din cand in cand mustela pentru fermitatea bustului deoarece am alaptat si s-au cam lasat sanii. Tot de acolo le iau. Au super preturi . La fel si la dermocleansing gel de 750ml este 65 ron.
Subiect: Cand si cum ne invatam la olita? II
Postat: Friday, May 2, 2014 7:25 AM
Hello,

eu sunt mai noua pe aici. eu pe Maya am pus-o la olita de pe la 6 luni si incet incet si-a format reflexul. Intai o prindeam cand facea treaba mica,am felicitat-o apoi incet am reusit sa ii formez reflexul de dimineata, astfel ca face la nici 1 an face caca la olita dimineata. Eu la inceput deschideam apa ca sa se incalzeasca ca sa o pot spala la fundulet. Intre timp o puneam pe olita si asa cred ca s-a invatat. Ca si catelul lui Pavlov-)