Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| leut wrote:Felicitari Oanaaaaaaaaaaaaaaaa...vezi ca sambata vii la mine, pregateste o bauta in cinstea castigarii concursului!
Leut, transmite-i Oanei ca astept adresa ei!Te roooooog mult! Multumesc! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, Buburuxa si tati, felicitari si imbratisari! Pentru toti participantii, un , un , un si-o |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miri wrote:Leut, transmite-i Oanei ca astept adresa ei!Te roooooog mult! Multumesc! OK...acum trebuie sa "pice" la mine... |
|

| leut wrote:OK...acum trebuie sa "pice" la mine...
Leutule, sper ca nu m-ai uitat! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari, Oana si Buburuxa! Miri, cred ca deja |
|

| danab wrote:Felicitari, Oana si Buburuxa! Miri, cred ca deja
Probabil ca da! Leut nu mi-a dat nicio veste, Oana nu mi-a trimis adresa.... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Scuze de intarziere, Miri. Noi in dupa-amiaza asta ne-am intors de la Bucuresti, am primit mesajul tau pe messenger, am intrat chiar si pe topic sa iti multumesc, dar uite ca nu am apucat, a trebuit sa plecam in vizita la prieteni. Asa ca abia acum reusesc sa iti spun si eu MULTUMESC.
Multumesc mult fetelor care m-au votat. Si imi pare tare rau ca nu am fost aici sa votez si eu. Sorry!

|
|

| Oana, nu e nicio problema ca ai intirziat cu adresa,sper ca maine va pleca premiul spre Ruxy! |
|

| Oana, azi a plecat premiul spre Buburuxa! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Miri, inca o data MULTUMIRI pentru premiu. Este absolut superb. Nu am ajuns inca la Galati sa il inmanam Ruxandrei, dar sunt convinsa ca se va bucura cel putin la fel de mult ca mamica ei. Dupa "premierea" oficiala, promit sa postez si cateva poze.
Pupici Sara, Miri, Manu si nu in ultimul rand Cuki pentru surpriza facuta Buburuxei. |
|

| Oana, multumim si noi de pupici, ne bucuram ca ti-a placut premiul si asteptam sa ne spui reactia Ruxandrei ! |
|
|