Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2013 Mesaje: 1
| Buna,
As avea nevoie de ajutorul vostru! Puteti sa imi spuneti la cate luni a gangurit mult bebelusul vostru?
Eu am o fetita de 4 luni si 3 sapt si nu gagureste decat foarte rar. De asemenea , nici nu rade in hohote...in aceste 4 luni a ras decat de 3 ori:(! Aud peste tot de bebelusi care rad in hohote si ganguresc si bebelusa mea pauza. In ceea ce priveste ganguritul, gangureste foarte putin pe zi, in rest ma 'cearta' cand se pluctiseste si scoate diverse sunete/tipete...in rest, e un bebelus care zambeste mai tot timpul, nu e plangacios si e foarte activ! Este foarte atenta la zgomote, deci exclud varianta ca nu ar auzi bine sau eu mai stiu.
Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez??? :(( |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Copiii difera mult unii de altii, ca si adultii de altfel. Unii sunt mai vorbareti, altii mai tacuti si mai atenti la ceilalti. Bebelusa ta probabil ca invata, imita cat poate si putin mai tarziu o sa te uimeasca cu ta-ta-ta sau ma-ma-ma |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Supermami wrote:Buna,
As avea nevoie de ajutorul vostru! Puteti sa imi spuneti la cate luni a gangurit mult bebelusul vostru?
Eu am o fetita de 4 luni si 3 sapt si nu gagureste decat foarte rar. De asemenea , nici nu rade in hohote...in aceste 4 luni a ras decat de 3 ori:(! Aud peste tot de bebelusi care rad in hohote si ganguresc si bebelusa mea pauza. In ceea ce priveste ganguritul, gangureste foarte putin pe zi, in rest ma 'cearta' cand se pluctiseste si scoate diverse sunete/tipete...in rest, e un bebelus care zambeste mai tot timpul, nu e plangacios si e foarte activ! Este foarte atenta la zgomote, deci exclud varianta ca nu ar auzi bine sau eu mai stiu.
Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez??? :((
nici fetita mea nu grangurea prea mult la 4 luni , dar ceva timp gura nu-i mai tace tipa , rade , gragureste . nu te ingrijora , fiecare copil are ritmul lui/ei de dezvoltare . Daca copiii prietenilor fac unele lucruri pe la 4 luni nu este necesar ca si bebe al tau sa faca la fel Primul meu bebe a fost foarte lenes , si acum la 3 ani si jumatate inca imi arata cu degetul ce vrea in loc sa vorbeasca . |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2014 Mesaje: 10
| Buna, eu cred ca fiecare bebe e diferit, nu te panica, o sa vorbeasca si o sa gangureaza cand o sa simta ea. Acum vorbeste mult cu ea, si cu timpul o sa inceapa sa te imita:*stai linistita ca bebelusa ta e bine!!! |