Bebelusul meu nu gangureste!:(( ajutor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Supermami
Scris: Monday, March 4, 2013 7:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2013
Buna,

As avea nevoie de ajutorul vostru! Puteti sa imi spuneti la cate luni a gangurit mult bebelusul vostru?

Eu am o fetita de 4 luni si 3 sapt si nu gagureste decat foarte rar. De asemenea , nici nu rade in hohote...in aceste 4 luni a ras decat de 3 ori:(! Aud peste tot de bebelusi care rad in hohote si ganguresc si bebelusa mea pauza. In ceea ce priveste ganguritul, gangureste foarte putin pe zi, in rest ma 'cearta' cand se pluctiseste si scoate diverse sunete/tipete...in rest, e un bebelus care zambeste mai tot timpul, nu e plangacios si e foarte activ! Este foarte atenta la zgomote, deci exclud varianta ca nu ar auzi bine sau eu mai stiu.

Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez??? :((
sousourel
Scris: Monday, March 4, 2013 8:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Copiii difera mult unii de altii, ca si adultii de altfel. Unii sunt mai vorbareti, altii mai tacuti si mai atenti la ceilalti. Bebelusa ta probabil ca invata, imita cat poate si putin mai tarziu o sa te uimeasca cu ta-ta-ta sau ma-ma-maAngel
miorita02
Scris: Monday, March 4, 2013 8:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
sotul meu almusca in joaca de burtica si atunci rade in hohote sau cateodata cand vorbeste fratele mai mare cu el mai rade.dar asa de unul singur nu rade.mai cearta animalutele din patut sau pe noi daca nu al bagam in seama.
Ania
Scris: Sunday, April 14, 2013 5:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
Supermami wrote:
Buna,

As avea nevoie de ajutorul vostru! Puteti sa imi spuneti la cate luni a gangurit mult bebelusul vostru?

Eu am o fetita de 4 luni si 3 sapt si nu gagureste decat foarte rar. De asemenea , nici nu rade in hohote...in aceste 4 luni a ras decat de 3 ori:(! Aud peste tot de bebelusi care rad in hohote si ganguresc si bebelusa mea pauza. In ceea ce priveste ganguritul, gangureste foarte putin pe zi, in rest ma 'cearta' cand se pluctiseste si scoate diverse sunete/tipete...in rest, e un bebelus care zambeste mai tot timpul, nu e plangacios si e foarte activ! Este foarte atenta la zgomote, deci exclud varianta ca nu ar auzi bine sau eu mai stiu.

Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez??? :((

nici fetita mea nu grangurea prea mult la 4 luni , dar ceva timp gura nu-i mai tace ras
tipa , rade , gragureste .
nu te ingrijora , fiecare copil are ritmul lui/ei de dezvoltare . Daca copiii prietenilor fac unele lucruri pe la 4 luni nu este necesar ca si bebe al tau sa faca la fel
Primul meu bebe a fost foarte lenes , si acum la 3 ani si jumatate inca imi arata cu degetul ce vrea in loc sa vorbeasca .
frediuncle
Scris: Friday, January 17, 2014 7:53 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2014
Primul meu bebe a fost foarte lenes , si acum la 3 ani si jumatate inca imi arata cu degetul ce vrea in loc sa vorbeasca .

Adinutza
Scris: Friday, April 11, 2014 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2014
Buna, eu cred ca fiecare bebe e diferit, nu te panica, o sa vorbeasca si o sa gangureaza cand o sa simta ea. Acum vorbeste mult cu ea, si cu timpul o sa inceapa sa te imita:*stai linistita ca bebelusa ta e bine!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.