Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Spre o anumita culoare, nu...Spre orice e viu colorat si cat mai pestrit cu putinta, da! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Obiectele colorate viu sunt preferate, intr-adevar, dar am mai auzit e cineva spunanad ca dintr-o gramada de jucarii colorate, fetita de 1 an si 4 luni alegea jucaria de culoare albastra... parintii ei avand la randul lor aceasi preferinta. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| mihaela75 wrote:N-am citit inca nimic despre asta dar se pare ca bebelusii au culori preferate.Eu am observat la Daria ca e inebunita dupa galben.O fi genetic  Jucarii, haine, orice.Cutia de crema pt fundic are niste ratuste pe ea...e jucaria preferata  Voi ati observat la bebelusii vostri preferinta spre anumita culoare?
Si crema de galbenele pe care o folosesc eu are capac galben si ma lupt cu ea sa i-o iau din maini sau gura. Papusa, catelul, ratusca sunt toate galbene si-i plac, celelalte nu o prea incanta decat daca au eticheta. Cand am ajuns acasa de la maternitate nu suporta sa stea in patutul ei, ca era prea colorat, asa ca am schimbat lenjeria si lateralele colorate cu altele albe. Abia dupa aia a dormit linistita. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| da, se pare ca au si ei culorile lor preferate, chiar daca nu stiu sa le numeasca inca |