bebelusii si culorile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Saturday, November 25, 2006 3:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
N-am citit inca nimic despre asta dar se pare ca bebelusii au culori preferate.Eu am observat la Daria ca e inebunita dupa galben.O fi geneticras Jucarii, haine, orice.Cutia de crema pt fundic are niste ratuste pe ea...e jucaria preferatanerviVoi ati observat la bebelusii vostri preferinta spre anumita culoare?oare
Kiki
Scris: Saturday, November 25, 2006 12:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Spre o anumita culoare, nu...Spre orice e viu colorat si cat mai pestrit cu putinta, da!
MNiko
Scris: Saturday, November 25, 2006 2:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu la fel. Doar spre culori vii. Din cate am citit, stiam ca pe la 2-4 luni, sunt atrasi in special de culoarea rosie, motiv pentru care este reomandat sa folosesti obiecte de culoare rosie pentru exersarea muschilor globulari.
sousourel
Scris: Saturday, November 25, 2006 9:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Obiectele colorate viu sunt preferate, intr-adevar, dar am mai auzit e cineva spunanad ca dintr-o gramada de jucarii colorate, fetita de 1 an si 4 luni alegea jucaria de culoare albastra... parintii ei avand la randul lor aceasi preferinta.
danab
Scris: Saturday, November 25, 2006 9:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
mihaela75 wrote:
N-am citit inca nimic despre asta dar se pare ca bebelusii au culori preferate.Eu am observat la Daria ca e inebunita dupa galben.O fi geneticras Jucarii, haine, orice.Cutia de crema pt fundic are niste ratuste pe ea...e jucaria preferatanerviVoi ati observat la bebelusii vostri preferinta spre anumita culoare?oare

Si crema de galbenele pe care o folosesc eu are capac galben si ma lupt cu ea sa i-o iau din maini sau gura. Papusa, catelul, ratusca sunt toate galbene si-i plac, celelalte nu o prea incanta decat daca au eticheta.
Cand am ajuns acasa de la maternitate nu suporta sa stea in patutul ei, ca era prea colorat, asa ca am schimbat lenjeria si lateralele colorate cu altele albe. Abia dupa aia a dormit linistita.
mihaela75
Scris: Sunday, November 26, 2006 4:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
da, se pare ca au si ei culorile lor preferate, chiar daca nu stiu sa le numeasca incamami de fetita boy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.