Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2008 Mesaje: 29
| Buna!
nu am mai intrat de ceva vreme pe acest forum, trista fiind ca bebele nu avea sa vie...si iata ca Dumnezeu ne-a dat minunea!!! Sunt insarcinata, aproape 6 saptamani de sarcina!!! Am fost la medicul de familie care mi-a confirmat sarcina, la ecograf. Dr. ginecolog e plecat in vacanta, abia pe 9 iunie am programare, dar sper ca totul va decurge normal, sunt ingrijorata ptr ca am dureri de mijloc si burtica. Acum 3 ani am avut o sarcina oprita in evolutie.
Doamne ajuta sa fie bine! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Monza, bine ai revenit! Wow! Ce veste minunata! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc. Incearca sa stai cat mai linistita, fara efort si totul va fi bine. Iti tinem pumnii pentru viitorul eco. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| felicitari,Monza sa fie intr-un ceas bun sarcina usoara iti doresc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Monza sarcina usoare si gindeste pozitiv. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Monza felicitari si sarcina usoara!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Monza bine ai revenit si cu bebe la purtator .Sarcina usoara si bebe sanatos. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Monza felicitari sa ai o sarcina usoara si fara probleme. |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Monza ce veste buna Felicitari pentru sracina si asa cum au spus si fetele ai grija de tine si fara efort si multa odihna Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos Poate te vedem si la gravidutze cu tiker |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Felicitari montza!!!!!!!
Nu mai stiam nimik de tineeeee....... Asa mult ma bucur....
Vad ca burtik ta e mai mare cu o saptamana ca burtik mea...
Minunnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Fa-ti tiker si te asteptam la "Gravidutele noastre cu care ne mandrim"!!!
Yuhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu.....
PS Si eu am programare in 9 iunie la primul echo!!! Doamne ajuta sa fie bine!!! Te puuuuuuuuuup!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Buna, citesc de cateva saptamani acest forum si recunosc ca m-a ajutat foarte mult sa gasesc raspunsuri la intrebarile pe care le am avut. Sunt insarcinata cu primul copil in 17 saptamani. Doc. ne-a spus ca e un baietel si desi tati a vrut fata, amandoi ne bucuram tare mult. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cathy, bine ai venit! Te asteptam la gravidute! Sarcina usoara si felicitari pentru burtica albastra. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cathy,bine ai venit pe forum felicitari pentru baietel |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Cathy bine ai venit sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cathy, galateanco, felicitari pentru burtica! Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Va multumesc tare mult pt urarile voastre! |
|
|