Bebelusa mea de 8 luni, refuza sa manance fructe!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deea muresan
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mama lui rik wrote:
ei mamii importan ca manca ceva...lasa un timp si dupaia incerci poate totusi sa saturat de fructe...iar cereale dak nu ii place nu o forta asta e parerea mea..pupici

crezi???..dar ma gandesc totusi la toate vitaminele pe care le pierde...pt ca nu mananca fructe...
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
deea muresan wrote:

crezi???..dar ma gandesc totusi la toate vitaminele pe care le pierde...pt ca nu mananca fructe...
stai linistita vitaminele nu sunt numai in frcute!!!!incearca si altceva nou!!pupici pupici
deea muresan
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:55 AM

mama lui rik wrote:
stai linistita vitaminele nu sunt numai in frcute!!!!incearca si altceva nou!!pupici pupici

da..poate ca ai dreptate...
n-am sa ma dau batuta si am sa mai incerc...poate pana la urma o sa-si revina!ras
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:56 AM
Nivel

deea muresan wrote:

da..poate ca ai dreptate...
n-am sa ma dau batuta si am sa mai incerc...poate pana la urma o sa-si revina!ras
sa ne tii la curent!!pupici pupici pupici pupici computerlove
Rody
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
mama lui rik wrote:
fff bine ca asa va cunoste orice fruct...al meu papa mar cu biscuite ii place!!

Abea acum o sa incerc sa combin fructele,dar stiu sigur ca no sa-i placa.Uite maine o sa-i fac mar cu banana.Mere cu biscuite ,nu-i place si gata.Prefera sa pape biscuitele in manuta,adica sa-l roada ca un catelus!
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:59 AM
Nivel

Rody wrote:

Abea acum o sa incerc sa combin fructele,dar stiu sigur ca no sa-i placa.Uite maine o sa-i fac mar cu banana.Mere cu biscuite ,nu-i place si gata.Prefera sa pape biscuitele in manuta,adica sa-l roada ca un catelus!
asa si rikhohot hohot hohot hohot dar dak il las numai biscuite sal roada se constipa imediat!!
t-mihaela
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
deea muresan wrote:

Buna fetelor!Ma numesc Andreea si sunt "posesoarea" unei minunatii de fetita in varsta de 8 luni.E prima mea data pe site si am si eu o mica problema cu care, poate, cineva ma va ajuta.
Fetita mea Lurdes, refuza sa manance fructe!!Am inceput cu alimentatia la varsta de 5 luni si pt. 2 luni, la masa de dimineata ii dadeam fructe.Le manca cu cea mai mare placere...pana la un moment dat...cand, a refuzat dintr-o data sa le mai manance...si nu reusesc nici cum sa o mai "prostesc".
Poate cineva a mai trecut printr-o situatie similara si ma poate ajuta cu un sfat...va multumesc, fetelor!

Fa o pauza,s-o fi plictisit si vrea ceva nou.Si nu le mai amesteca,da-le pe rand.essen
Rody
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:02 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
deea muresan wrote:

ce sa mai zic, ca nu vrea sa manance nic cereale...acum imi dau seama ca, chiar am o problema...vad ca toti beblusii mananca cereale!!..si totusi, restul mancarilor, pireurile de legume, supicile, laptele...le manaca f bine...Da!V-a trebui sa mai insist ce mai...

Eu zic sa nu o mai fortetzi ca nu rezolvi nimic.Poate are o perioda si ii va trece.Las ca are timp,sau incearca sa-i dai doar un fruct simplu fara alte combinati,un mar,o para,un kiwi,o babana!
deea muresan
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:02 AM

mama lui rik wrote:
sa ne tii la curent!!pupici pupici pupici pupici computerlove

categoric!...maine e o noua zi!thumright
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:03 AM
Nivel

deea muresan wrote:

categoric!...maine e o noua zi!thumright
pupici pupici pupici pupici
deea muresan
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:05 AM

Rody wrote:

Eu zic sa nu o mai fortetzi ca nu rezolvi nimic.Poate are o perioda si ii va trece.Las ca are timp,sau incearca sa-i dai doar un fruct simplu fara alte combinati,un mar,o para,un kiwi,o babana!

Da!...o idee buna!...chiar daca imi ia doar o lingurita..incet incet se v-a obisnui din nou...sper...uff
raly
Scris: Sunday, January 11, 2009 9:17 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
deea nu o forta,las-o si nu-i mai da o vreme apoi incearca sa-i dai pe rand cate un fruct,ca sa simta gustul fiecaruia,asa iti vei da seama care i place si care nu.hearts
ninetem
Scris: Monday, January 12, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
raly wrote:
deea nu o forta,las-o si nu-i mai da o vreme apoi incearca sa-i dai pe rand cate un fruct,ca sa simta gustul fiecaruia,asa iti vei da seama care i place si care nu.hearts

Exac! Nu o forta, daca nu o sa manance o vreme fructe nu-i asa mare bai. Se satura si ei de aceeasi mancare.
ilioara
Scris: Tuesday, January 13, 2009 2:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
buna
si eu am aceeasi prbl cu micu meu cara are 9 luni si refuza fructele si asta se intampla de la 7 luni.noi mai avem prbl si cu constipatia sifrutele ar fi ffff bune dar....nu le vrea.dimineata mananca iaurt sau cereale.eu nu i-am dat inca sa roada biscuit pt ca imi e teama sa nu se inece dar si din cauza constipatiei
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.