|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mama lui rik wrote:ei mamii importan ca manca ceva...lasa un timp si dupaia incerci poate totusi sa saturat de fructe...iar cereale dak nu ii place nu o forta asta e parerea mea.. crezi???..dar ma gandesc totusi la toate vitaminele pe care le pierde...pt ca nu mananca fructe...
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| deea muresan wrote: crezi???..dar ma gandesc totusi la toate vitaminele pe care le pierde...pt ca nu mananca fructe...
stai linistita vitaminele nu sunt numai in frcute!!!!incearca si altceva nou!! |
| mama lui rik wrote:stai linistita vitaminele nu sunt numai in frcute!!!!incearca si altceva nou!! da..poate ca ai dreptate... n-am sa ma dau batuta si am sa mai incerc...poate pana la urma o sa-si revina! |

| deea muresan wrote:da..poate ca ai dreptate... n-am sa ma dau batuta si am sa mai incerc...poate pana la urma o sa-si revina! sa ne tii la curent!! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| mama lui rik wrote:fff bine ca asa va cunoste orice fruct...al meu papa mar cu biscuite ii place!! Abea acum o sa incerc sa combin fructele,dar stiu sigur ca no sa-i placa.Uite maine o sa-i fac mar cu banana.Mere cu biscuite ,nu-i place si gata.Prefera sa pape biscuitele in manuta,adica sa-l roada ca un catelus! |

| Rody wrote: Abea acum o sa incerc sa combin fructele,dar stiu sigur ca no sa-i placa.Uite maine o sa-i fac mar cu banana.Mere cu biscuite ,nu-i place si gata.Prefera sa pape biscuitele in manuta,adica sa-l roada ca un catelus!
asa si rik dar dak il las numai biscuite sal roada se constipa imediat!! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| deea muresan wrote: Buna fetelor!Ma numesc Andreea si sunt "posesoarea" unei minunatii de fetita in varsta de 8 luni.E prima mea data pe site si am si eu o mica problema cu care, poate, cineva ma va ajuta. Fetita mea Lurdes, refuza sa manance fructe!!Am inceput cu alimentatia la varsta de 5 luni si pt. 2 luni, la masa de dimineata ii dadeam fructe.Le manca cu cea mai mare placere...pana la un moment dat...cand, a refuzat dintr-o data sa le mai manance...si nu reusesc nici cum sa o mai "prostesc". Poate cineva a mai trecut printr-o situatie similara si ma poate ajuta cu un sfat...va multumesc, fetelor!
Fa o pauza,s-o fi plictisit si vrea ceva nou.Si nu le mai amesteca,da-le pe rand. |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| deea muresan wrote: ce sa mai zic, ca nu vrea sa manance nic cereale...acum imi dau seama ca, chiar am o problema...vad ca toti beblusii mananca cereale!!..si totusi, restul mancarilor, pireurile de legume, supicile, laptele...le manaca f bine...Da!V-a trebui sa mai insist ce mai...
Eu zic sa nu o mai fortetzi ca nu rezolvi nimic.Poate are o perioda si ii va trece.Las ca are timp,sau incearca sa-i dai doar un fruct simplu fara alte combinati,un mar,o para,un kiwi,o babana! |
| categoric!...maine e o noua zi! |

| deea muresan wrote:categoric!...maine e o noua zi! |
| Rody wrote: Eu zic sa nu o mai fortetzi ca nu rezolvi nimic.Poate are o perioda si ii va trece.Las ca are timp,sau incearca sa-i dai doar un fruct simplu fara alte combinati,un mar,o para,un kiwi,o babana!
Da!...o idee buna!...chiar daca imi ia doar o lingurita..incet incet se v-a obisnui din nou...sper... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| deea nu o forta,las-o si nu-i mai da o vreme apoi incearca sa-i dai pe rand cate un fruct,ca sa simta gustul fiecaruia,asa iti vei da seama care i place si care nu. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| raly wrote:deea nu o forta,las-o si nu-i mai da o vreme apoi incearca sa-i dai pe rand cate un fruct,ca sa simta gustul fiecaruia,asa iti vei da seama care i place si care nu.
Exac! Nu o forta, daca nu o sa manance o vreme fructe nu-i asa mare bai. Se satura si ei de aceeasi mancare. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| buna si eu am aceeasi prbl cu micu meu cara are 9 luni si refuza fructele si asta se intampla de la 7 luni.noi mai avem prbl si cu constipatia sifrutele ar fi ffff bune dar....nu le vrea.dimineata mananca iaurt sau cereale.eu nu i-am dat inca sa roada biscuit pt ca imi e teama sa nu se inece dar si din cauza constipatiei
|
|
|