Multumesc, Irinuta! Cred ca ar trebui sa incep eu un poncho si acolo unde nu mai stiu sa fac intreb. Dar, asa cum ai spus si tu lucrand invatam multe...
|
Irinuta iti multumesc pt explicatii , dar sa stii ca tot nu pricep.
|
Am uitat sa mentionez ca am cumparat si fire, si anume: de la Read Heart Detroit- Acril 600g lucrat cu 4-4,5 si de la Tris un Acril 600g care se lucreaza cu andrele 3-5.
|
Irinuta, spune-mi te rog cum ai facut poncho pe albastru cu negru de la pag 34. Daca poti sa-mi explici de la A la Z, pt ca n-am mai lucrat astfel de poncho. Am inceput doar un poncho dintr-un dreptunghi, dar din pacate imi mai trebui ata pt a-l termina... De aceea te rog sa-mi spui aproximativ si cam cat fir intra intr-un astfel de poncho. Oare 7 sculuri ar ajunge? Eu sunt ceva mai plinuta...Multumesc
|
Carla, danab va multumesc. Cred ca am sa ma descurc cu acel filmulet in italiana. Pare sa fie usor.
|
Cine ma poate ajuta cu un tipar pentru fusta clasica? Oare fusta in clini se face greu? Nu am "croitorit" niciodata, dar cum toate au un inceput...Mi-am cumparat deja o stofa frumoasa si as vrea sa-mi lucrez o fusta in clini. Cineva mi-a spus ca daca stiu cum se lucreaza fusta clasica, atunci ma voi descurca si cu cea in clini. Voi ce sfaturi imi dati?
|
Votez...RuxandraS. Foarte frumos! Sa le poarte sanatoasa Mina.
|
Felicitari doamnelor! Ati lucrat frumos amandoua si a iesit ceva foarte frumos. Din pacate trebuie sa fie doar o castigatoare...Prima data am zis ca nu votez pe nici una pentru ca imi plac amandoua,si pot alege doar una dintre voi. Dar m-am gandit mai mult si am votat Carla, gandindu-ma ca ea a lucrat mai mult la poncho, avand in vedere ca l-a lucrat pentru ea...normal ca este mai mare si i-a luat mai mult timp pana l-a finalizat. Deci, Carla:
|
Felicitari tuturor participantelor! Votez Madanuta.
|
Multumesc, mama Alessiei. Deja am inceput sa lucrez, cand va fi gata am sa va arat ce a iesit. Este prima data cand lucrez un poncho si sper sa ma descurc.
|