|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2014 Mesaje: 7
| Buna bebelusul meu are 8 saptamani nu doarme bine adica zi si noapte doarme 5 -10 minute se trezeste în plâns plânge foarte mult colici sunt sigura ca ia trecut pt ca e diferit plânsul în orice ora din zi ?i din noapte plânge a mai trecut cineva prin a?a ceva ar putea avea ceva si eu sa nu imi dau seama e primul copil nu stiu ce sa fac nu stiu cat mai rezist sa il vad ca se chinuie el vrea sa doarma ceva nu il lasa va rog mult ajutati-ma |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Buna Victoria! De ce crezi ca i-au trecut colicile ? Astea pot tine pana la 3 luni ale bebelusului. Vad ca esti din Londra. Aveti un produs pe care l-am folosit si ne-a fost util, Infacol. Astept vesti . |
| Da am folosit infacol de la 10 zile avea bebe am tinuto vreo saptamana nici o schimbare apoi am schimbat pe colief la fel se sim?ea de 2-3 saptamani am ?inut cu alinan solutie ?i ceai si acum mam intors la infacol de câteva zile sa simtit mai bine si de azi noapte de la 1 dim numai doarme si plânge de a ragu?it îl legan stau ccu bebe numai in brate il schimb vde scutec îl scot afara nimic nu gasesc nimic sa îl ajut mi se rupe inima de mila lui iam facut toate analizele nu stiu ce sa mai fac pt bebe multumesc |
| De ce ccred ca ia trecut colici?deoarece avea câteva ore care avea aceeasi stare. ?i dupa dormea nu plângea totul era normal ... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| poate ar trebui sa mergi cu el la un medic,poate nu sunt colici si are altceva. |

| E baietel? Controleaza-i zona inghinala , sa nu fie umflat si tare cand plange ... Mai bine mergi la Dr. nu e bine deloc sa planga atat de rau. |
| Va multumesc am fost la doctor are gaze dar nu stiu ce Sa mai fac pt baie?elul meu e posibil sa plânga atat de mult de la gaze???ce as putea sa ii dau a inceput sa vomite la fiecare masa ce inseamna toate astea??? Va rog daca cunoaste sa a?i trecut prin ceva de genu ajutatima va multumesc
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| victoria maximus wrote:Va multumesc am fost la doctor are gaze dar nu stiu ce Sa mai fac pt baie?elul meu e posibil sa plânga atat de mult de la gaze???ce as putea sa ii dau a inceput sa vomite la fiecare masa ce inseamna toate astea??? Va rog daca cunoaste sa a?i trecut prin ceva de genu ajutatima va multumesc
Da, eu am patit asa ceva si a durat o perioada ff lunga. Orice I-am dat nu a trecut si a trecut cu varsta. Nu ai zis daca-l alaptezi sau ce faci.A mea avea o perioada,de la 7-9 seara cand plangea incontinuu si cik avea colici. Apoi cik era reflux gastro-esofagian, apoi a fost aerofagie(inghitea prea mult aer, pe care nu-l putea elimina). I-am dat de toate dar si-a revenit fff tarziu,doar dupa 3ani. Nu a reusit nimeni sa-i gaseasca un tratament care sa mearga. A fost groaznik si inteleg pe oricine trece prin asa ceva...Poti cauta ceva pediatra buna, poate te ajuta mai mult. |
|

| Daca are reflux gastro esofagian, exista lapte special . Intreaba Dr despre el , stie cel mai bine sa iti zica. |
|
| Buna alimami iti multumesc.nu îl alaptez la san deoarece nu am avut lapte si imi pare f rau.a?a e cum zici de la ora 6 searsplânge si se incordeaza fff tare vad si simt ca ceva nu e în regula cu bebelusul meu sunt disperata te rog zimi daca iti mai aminte?ti daca bebelusul tau inainte sa plânga scotea limbuta afara si facea ochii mari se foieste si in somn deci tot timbul nu stiu cata putere poate avea un bebelu? atât de mic orice ce poate fi de la ce ar putea fii.e vina mea?astept sa raspuns te rog frumos multumesc
|
|

| Eu am doi copilasi si niciunul nu a facut ce ai descris tu ... nu inteleg de ce nu mergi la Doctor ! Noi nu avem de unde sa stim ce poate sa aiba ... dupa simptome poate avea colici severe si asta dau mare bataie de cap , nu e singurul care o pateste , poate avea boala de reflux ( adica da afara laptele primit ) si se da doar un lapte special , etc ... Vrei sa iti zicem ceva sa te speriem ? Uite, baietelul meu a avut hernie inghinala si mi-a facut criza la 2 luni de am ajuns la urgente . Plangea isteric si m-am speriat ... avea zona inhinala stanga foarte umflata! Mi-a zis Dr ca am fost inspirata de m-am dus de urgenta. Mergi la Dr cu el , pana afli exact ce are . Sanatate multa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| victoria maximus wrote:... e posibil sa plânga atat de mult de la gaze???ce as putea sa ii dau a inceput sa vomite la fiecare masa ce inseamna toate astea???
Ce intelegi prin "vomita" ? Scoate tot ce a mancat sau doar putin? |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| copilul nasei mele tot asa facea,trebuia sa stea numai cu el in brate,numai leganat,noaptea se trezea din ora in ora si plangea din cauza colicilor.se pare ca la el erau putin mai puternice si de aia.dar a fost si cu el la dr i-a dat niste picaturi si i-a mai alinat,dar ff putin.si nu cred ca a scapat de colici pana acum,mi se pare prea devreme.altceva,sa nu fie constipat stiu de la bebele unei verisoare care avea problema asta.ceiut bea? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ceea ce povestesti tu mi-a amintit de un articol citit cand era bebe al meu mic: http://viatadetata.wordpress.com/2012/06/21/prima-teorema-a-plansului-si-primul-xanax/
Deci e posibil sa fie refluxul, dupa cum vezi au patit-o si altii si s-a rezolvat cu tratament adecvat. Dar poate fi si alta cauza, mergi la medic/medici, daca tu ca mama SIMTI ca ceva e in neregula cu el, probabil asa si este!! |
|
| TatyKS wrote:Eu am doi copilasi si niciunul nu a facut ce ai descris tu ... nu inteleg de ce nu mergi la Doctor  ! Noi nu avem de unde sa stim ce poate sa aiba ... dupa simptome poate avea colici severe si asta dau mare bataie de cap , nu e singurul care o pateste , poate avea boala de reflux ( adica da afara laptele primit ) si se da doar un lapte special , etc ... Vrei sa iti zicem ceva sa te speriem ? Uite, baietelul meu a avut hernie inghinala si mi-a facut criza la 2 luni de am ajuns la urgente . Plangea isteric si m-am speriat ... avea zona inhinala stanga foarte umflata! Mi-a zis Dr ca am fost inspirata de m-am dus de urgenta. Mergi la Dr cu el , pana afli exact ce are  . Sanatate. Multumesc am fost la 5 dr toti mi au zis ca e normal sa plânga pana la urma a ramas ca are colici oate fii colici severi poate fi orice dar pana acum nu mia zis nici un dr ceba de spriat de ieri pana azi bebe doarme oricum va va multumesc |
|
|