Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2015 Mesaje: 1
| Salut... Si eu am aceea?i problema cu bebelusul meu de 5 saptamani si sunt tot in Anglia... Tu ai gasit o solu?ie ca poate ma ajuti si pe mine ?
victoria maximus wrote:Buna bebelusul meu are 8 saptamani nu doarme bine adica zi si noapte doarme 5 -10 minute se trezeste în plâns plânge foarte mult colici sunt sigura ca ia trecut pt ca e diferit plânsul în orice ora din zi ?i din noapte plânge a mai trecut cineva prin a?a ceva ar putea avea ceva si eu sa nu imi dau seama e primul copil nu stiu ce sa fac nu stiu cat mai rezist sa il vad ca se chinuie el vrea sa doarma ceva nu il lasa va rog mult ajutati-ma |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ai eliminat orice posibila cauza exterioara, cum ar fi imbracatul prea gros/prea subtire/incomod.... poate temperatura din camera sau prea multe stimulente nervoase in timpul zilei? La colici ajuta, in afara de picaturile pentru sugari sau ceai, contactul direct, "piele pe piele"! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Eu zic,ca sunt colici.de pe la 4-5 sapt incep mai intens.ia un sistem de purtare(wrap) si piele pe piele sa il folosesti.la D.functiona feonul.uneori si acum cand e foarte agitata adoarme cu el.prea multe nu poti face. |