Va multumesc! Revin zilele urmatoare azi sunt mult prea darâmata
|
Tania2105 wrote:Bebelina, ce nu ne doboara, ne face mai puternice  Capul sus Pe naiba, plâng ca un copil mic :((( Multumesc!
|
18 zile dupa Ovitrelle si declar cu amar si eu ca am un cadou de...Mo? Nicolaie :(( spoting si z1 Buna dimineata fetelor! Si la multi ani Nicoletelor!
|
Crissy wrote: ovulatia poate sa aiba loc cam la 24-36-48 (maxim) de ore de la injectie deci asta ar insemna un minim de 15 zile
Ok, deci maxim 17, mai asteptam. Multumesc!
|
Cred ca mi-a raspuns cineva dar am uitat :(( la câte zile dupa Ovitrelle ar trebui sa vina cm? 14 presupun si ar fi logic, nu?
|
Crissy wrote:bravo! sunt mandra de tine ca ai ras toti banii Vezi ca mai ai un mesaj Ce to?i banii? Sunt pe credit dar de-aia traim, ce naiba! A fost cu scop nobil, sa nu ma mai gândesc la teste si alte chestii de genul asta si chiar a func?ionat, am uitat
|
Bella1989 wrote:Bebelina, eu cred ca ai un bebelin in burtica. Nu cred ca era prea devreme, sunt 13 zile de la inseminare, ar fi trebuit sa se pozitiveze. Nu vreau sa imi bag alte idei in cap... In plus, cum am reac?ionat diminea?a: impulsiva, nervoasa, agitata.. asta sunt eu înainte de ciclu. :) A?tept uratii. Si a?tept cu mare nerabdare un test pozitiv de la tine! Ok, tu te Cuno?ti cel mai bine...imi pare rau
|
Crissy wrote:bebelina te-ai intors? esti cu bobita la purtator? vezi ca ai un mesaj privat Hello, inca nu, tot pe meleaguri straine dar fara bani acum am terminat tot... Despre restul înca nu imi dau cu presupusul, a?tept Bella, imi pare tare rau... dar oare nu ai testat prea devreme?
Edit: Crissy, am răspuns
|
Bella1989 wrote: sa stii ca odata la farmacie m-au intrebat ce test de sarcina vreau si am zis "unul pozitiv"... Trebuia sa-l duc inapoi... Ma gandeam ca probabil vei fi acolo la testare... Dar ai inteles ce am vrut sa zic...
Daca iese pozitiv va aduc si voua
|
Bella1989 wrote:Pai nu ma invatai tu sa fiu optimista? Tu ce faci acum, astepti menstruatia?!! Lasa ca nu mai vine! Sper sa te intorci din Germania si cu un testulet pozitiv! Haha! Poate au aia acolo teste cu 2 liniu?e
|