Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Da exact aceleasi simptome le are si Edy acum. Mai ales dupa chiuala. El a avut rosu in git dar nu mai are.Lsa noi problema e cu mucozitatile. Nu iese in batista bebelusului nimik dar se aude de parca ar avea o tona in nas. Horcaie si se inneaca citeodata cu ele. I-sm pus ser fiziologic, Masriomer, il aspir de obicei dupa baitza ca atuinci se inmoaie cel mai biune dar tot nimik. |

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Si david a avut pana azi o tutse tot asa de seaca, noaptea tusea cate o ora poate si mai mult, ca nu putea sa respire, incepea sa i se irite si gatul, am fost la pediatra si mi-a spus ca are bronsita, mi-a dat tratament cu augumentin, eurespal si aerius, am incercat sa evitam pe cat posibil antibioticul mai ales ca nu a facut nici febra. Si pana la urma i-am dat de 3 ori pe zi eurespal, in loc de aerius ( pe care nu l-am gasit ) am cumparat flonidon si i l-am dat dat o data pe zi seara, i-am mai dat sirop de patlagina cu propolis si sirop de muguri de pin. Acum e ok si am reusit sa fentam antibioticul. Aly sper si eu ca bebe strumf e ok acum si ca i-a trecut tusea. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Mai avem dimineata episoade de tuse...acum e cu secretii, dar am gasit vinovatii....secretiile care se aduna peste noapte. Am primit sfat sa o tin pe Alexandra cat mai mult sus, adica sa stea in fundulet. Nu e cazul de tratament...poate daca nu se duc bine si inca va mai tusi dimineata la fel de tare, atunci vom merge la un dr. ORL sa asoire toate secretiile. Cu pompita nu iasa foarte mult...si nici nu prea sta...deh, nu e prea placut curatatul nasucului.... |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Multa sanatate puiutei. Si Elena mai tuseste uneori, dar cred ca nu e vreo problema fiindca se intampla rar si fara mucozitati... |