bebe transpira mult
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Saturday, July 15, 2006 9:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
De cateva zile am observat ca Maria transpira foarte mult: cand doarme, dar mai ales cand suge la san. De obicei e imbracata in maieut sau un tricou subtire, iar in casa nu sunt mai mult de 27grade...ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca nu transpira ca i-ar fi cald si oricum...dupa ce papa, cel putin, zici ca tocmai i-am facut baie(mai ales la capsor). E normal sau ar trebui sa-mi fac griji? ...bblusii vostri transpira mult?
Miri
Scris: Saturday, July 15, 2006 9:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Misha, am vazut postata undeva,pe forum,o poza cu David al lui Kiki,dupa ce a papat!Ziceai ca tocmai a iesit de la dus!ras
Asa ca mai sunt si altii...
misha
Scris: Saturday, July 15, 2006 10:03 PM
Nivel

Da, Miri...problema este ca transpira asa doar de cateva zile...nu transpira asa nici cand au fost caldurile alea mari...ar putea fi o lipsa de calciu?
Miri
Scris: Saturday, July 15, 2006 10:25 PM
Nivel

Misha,referitor la hipocalcemie:

"semne ale hipocalcemiei :convulii,tetanie(inclestarea miinilor sau a gurii).Hipocalcemia este rara la sugarii mari pentru ca alimentatia copilului mic este foarte bogata in calciu(este predominant lactata),se certifica cu niste analize determinate din sange :calcemie(calciu total ) si calciu ionizat iar daca acestea sunt scazute se suplimenteaza cu administrare de calciu."
misha
Scris: Sunday, July 16, 2006 9:34 AM
Nivel

Multumesc,Miri!pupici pupici
Miri
Scris: Sunday, July 16, 2006 11:13 AM
Nivel

Nu ai pentru ce,sper ca te-ai mai linistit!pupici
Tina
Scris: Sunday, July 16, 2006 2:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu-i obligatoriu sa fie vorba despre o hipocalcemie, deoarece Bri are hipercalcemie si exact cum spunea si Miri despre David, daca vedeti in ce hal transpira va uimiti; dupa ce se trezeste perna de sub capshorul ei este uda pana pe partea cealata ( perna mare de adult ) ...si eu am pus pe seama calcilui prea mult. Dar de transpirat ea a transpirat rau de mica mica, mai ales la palme si la talpi, chiar si cand era mai racoare avea piciorusele de ziceai ca i le-am bagat sub jetul de apa. Eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci probleme mai ales ca este totusi foarte cald, iar 27 grade nu sunt chiar putine.
taki
Scris: Monday, July 17, 2006 6:23 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Pe Sasha o schimb de cate 5 ori pe noapte. Transpira foarte mult. uff

Voi cum va descurcati cu caldura-trasnpiratia si aerul conditionat sau ventilatorul?

Eu folosesc aerul conditionat si mi-e cam frica sa nu raceasca, dar alta solutie nu am. Aici sunt 38 grade C si clima este umeda. Umiditatea din camera ajunge in timpul zilei la 80...dar folosesc umidificartorul ca altfel nu poti respira, simti ca te sufoci!plans
Tina
Scris: Monday, July 17, 2006 10:13 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mie una mi-a fost teama sa folosesc aerul conditionat chiar si atunci cand era exagerat de cald...la modul ca erau 32 grade in casa . Trecerea dintr-o camera cu aer in alta fara era foarte mare si exact de asta mi-a fost teama sa nu raceasca; dar a suferit tare rau de caldura.
danab
Scris: Monday, July 17, 2006 10:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Stiam ca daca transpira cand mananca e semn de lipsa de fier, la noi asa a fostoare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.