Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fialka wrote:Matteo, la 1luna transpira la picioruse.Ma preocup cind iesim afara sa nu raceasca fiind cu piciorusele ude.Ii suflu piciorusele cu talc praf si se mentin mai uscate.Stie cineva motivul? ce faceti voi in astfel de caz?
Nu cumva il imbraci prea gros? Ei transpira prin cap sau picioruse. Chiar si cand e lejer imbracat transpira? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/7/2007 Mesaje: 54
| nu transpira pe corp, doar la talpi.la fel pateste cu bebe si o amica. am gasit cazuri asemanatoare pe net, dar nu am inteles exact care e motivul : cineva zice ca e din cauza lipsei fierului in organism (confirm ca nu am destul fier),alte fete zic ca corpul lor se acomodeaza astfel cu temperatura caci in burtica traiau la 37 grade,etc.Eu il imbrac pe matteo cu boddy de cotone,pantalonasi, coftita cu mineca lunga dar nu groasa, si coltunei.in casa mentinem temperatura de 22 -23 grade. m-am gindit inca odata sa nu fie din cauza transpiratiei si cind i-a iesit niste bubite tot corpul, pe fata,cap.pinsa pediatrul a spus ca nu e de la transpiratie, dar asa le iese nou nascutilor,e ceva normal.acum la aproape 2 luni, practic iau disparut. |