Bebe transpira la picioare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fialka
Scris: Sunday, March 16, 2008 4:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
Matteo, la 1luna transpira la picioruse.Ma preocup cind iesim afara sa nu raceasca fiind cu piciorusele ude.Ii suflu piciorusele cu talc praf si se mentin mai uscate.Stie cineva motivul? ce faceti voi in astfel de caz?
Roxanel
Scris: Sunday, March 16, 2008 4:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fialka wrote:
Matteo, la 1luna transpira la picioruse.Ma preocup cind iesim afara sa nu raceasca fiind cu piciorusele ude.Ii suflu piciorusele cu talc praf si se mentin mai uscate.Stie cineva motivul? ce faceti voi in astfel de caz?

Nu cumva il imbraci prea gros? Ei transpira prin cap sau picioruse. Chiar si cand e lejer imbracat transpira?
oanalaurisa
Scris: Sunday, March 16, 2008 8:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Asa cum zice si Roxanel,ca sa iti dai seama daca e prea gros imbracat,verifica la ceafa si caputul daca nu e ud si acolo,iar daca este ud atunci inseamna ca e prea gros imbracat.
Cum il imbraci?
Fialka
Scris: Tuesday, March 18, 2008 9:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
nu transpira pe corp, doar la talpi.la fel pateste cu bebe si o amica. am gasit cazuri asemanatoare pe net, dar nu am inteles exact care e motivul : cineva zice ca e din cauza lipsei fierului in organism (confirm ca nu am destul fier),alte fete zic ca corpul lor se acomodeaza astfel cu temperatura caci in burtica traiau la 37 grade,etc.Eu il imbrac pe matteo cu boddy de cotone,pantalonasi, coftita cu mineca lunga dar nu groasa, si coltunei.in casa mentinem temperatura de 22 -23 grade. m-am gindit inca odata sa nu fie din cauza transpiratiei si cind i-a iesit niste bubite tot corpul, pe fata,cap.pinsa pediatrul a spus ca nu e de la transpiratie, dar asa le iese nou nascutilor,e ceva normal.acum la aproape 2 luni, practic iau disparut.
dya
Scris: Tuesday, March 18, 2008 9:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Si Cezara transpira la piciosruse dar deocamdata nu-mi fac probleme , de imbracat nu o imbrac gros .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.