Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| La noi intarcarea a venit natural...i-am dat din ce in ce mai rar, ajunsese sa aiba numai 2-3 supturi ziua si niciodata noaptea...cand am reusit s-o adorm fara sa suga am fost sigura ca vom trece usor peste faza cu intarcarea...si, pt ca nu a primit suzeta niciodata, a inlocuit suptul la san cu suptul paturicii, de fapt nu o suge, dar scoate limba printre buze si linge paturica ei preferata (care nu trebuie sa lipseasca din peisaj cand e vb de somn...e jale cand trebuie s-o spalam, ma chinui s-o calc ca sa se usuce repede, ca e groasa, din aceea plusata)... Revenind la intarcare, eu n-am fost nevoita sa ma mulg decat in prima zi, apoi sanii si-au recapatat volumul initial (dar mult mai "relaxat", ca sa nu zic altfel ...problema e ca si acum, dupa 3 luni de la intarcare, eu tot mai am cateva picaturi de lapte, daca storc...trebuia sa ajung sa fac niste dozari hormonale, dar parca vad ca-mi spuneau ca si dupa prima alaptare ca totul e in regula... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17860
| miraa wrote:bv andrei, bv adriana noi papam in continuare laptic de la san...de cele mai multe ori noaptea...nici nu pot tine socoteala...iar in timpul zilei doar cand tb sa dormim si cateodata si cand dormim noi nu am papat niciodata bibe  si nici nu avem de gand sa o facem...bem din canita
Si andrei bea din paharut, dar numai lapte batut sau lapte dulce. La cel cu cereale, optiunea era sa i-l dau cu lingurita si am zis ca mai bine i-l dau cu bibe ca il bea in 2 minute, decat sa ma chinui 10-15 min seara inainte de culcare cu el si sa ii treaca si somnul. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17860
| Anaida wrote:La noi intarcarea a venit natural...i-am dat din ce in ce mai rar, ajunsese sa aiba numai 2-3 supturi ziua si niciodata noaptea...cand am reusit s-o adorm fara sa suga am fost sigura ca vom trece usor peste faza cu intarcarea...si, pt ca nu a primit suzeta niciodata, a inlocuit suptul la san cu suptul paturicii, de fapt nu o suge, dar scoate limba printre buze si linge paturica ei preferata (care nu trebuie sa lipseasca din peisaj cand e vb de somn...e jale cand trebuie s-o spalam, ma chinui s-o calc ca sa se usuce repede, ca e groasa, din aceea plusata)... Revenind la intarcare, eu n-am fost nevoita sa ma mulg decat in prima zi, apoi sanii si-au recapatat volumul initial (dar mult mai "relaxat", ca sa nu zic altfel  ...problema e ca si acum, dupa 3 luni de la intarcare, eu tot mai am cateva picaturi de lapte, daca storc...trebuia sa ajung sa fac niste dozari hormonale, dar parca vad ca-mi spuneau ca si dupa prima alaptare ca totul e in regula...
Dozarile astea sunt musai ? Sau se recomanda numai in anumite situatii? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna s-a intarcat singura la 5 luni, i-a trebuit o saptamana maxim. Ea biberonul de lapte l-a acceptat foarte greu, m-am chinuit o luna sa-i dau supliment, ca adormea la san si uita sa manance. Nici acum nu e innebunita dupa bineron, dar n-are ce face de foame. Adriana, laptele se va retrage singur, daca bebe mananca tot mai rar pe timpul noptii. SI eu am mai avut laptic o luna, doua, daca strangeam de san, dar am incetat sa tot verific de teama sa nu stimulez sanul |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| AdrianaC wrote:
Dozarile astea sunt musai ? Sau se recomanda numai in anumite situatii?
Am facut astfel de dozari dupa ce l-am intarcat pe Razvan, pt ca la 6-7 luni dupa intarcare eu mai aveam lactatie si cica nu e normal...mi-au verificat prolactina, care era in limite normale...am facut si tratament cu bromocriptina, dar degeaba, mie tot mi-a curs lapte. Daca ma gandesc bine...eu am avut secretie in sani chiar inainte de a fi vreodata gravida. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor!!!!!!!!!!sunt ffffff suparata....Matei nu mai vrea deloc sa suga....papa doar laptic praf, supica si fructe.....nu stiu ce sa fac..eu mai am lapte dar daca el nu papa..am incercat sa ma mulg cu o pompa manuala dar e asa greu!! imi trebuie o ora sa scot 60ml.ma intreb daca o pompa electrica ar fi mai buna. ati folosit vreodata asa ceva? voi cum v-ati convins bebeii sa suga din nou???? sunt disperata!!!!!!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Alyna wrote:Fetelor!!!!!!!!!!sunt ffffff suparata....Matei nu mai vrea deloc sa suga....papa doar laptic praf, supica si fructe.....nu stiu ce sa fac..eu mai am lapte dar daca el nu papa..am incercat sa ma mulg cu o pompa manuala dar e asa greu!!  imi trebuie o ora sa scot 60ml.ma intreb daca o pompa electrica ar fi mai buna. ati folosit vreodata asa ceva? voi cum v-ati convins bebeii sa suga din nou???? sunt disperata!!!!!!!!! Alyna, poate nu mai ai lapte, daca iti ia atat cu pompita. Eu scoteam 120 ml in 10 min, cu pauze, dar si asa s-a intarcat. Nu-i mai da lapte praf si poate de foame sa inceapa sa suga bine sau incearca sa-l amesteci cu lapticul tau. Vorbeste si cu pediatra ta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alyna, daca bebe a inceput sa pape si laptic praf si supica, s-ar putea sa nu mai doreasca sa suga!Poti sa faci cum ti-a zis Dana,doar sa ii dai sa suga, sa vezi cum reactioneaza!Insista, poate e doar o toana de moment ! Daca nu vrea si pace, va trebui sa te consolezi cu ideea ca asa a fost sa fie!Sara s-a intarcat singura, la 6 luni si 1 saptamana, si pur si simplu nu am avut ce sa-i mai fac! |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| am ajuns si eu sa scriu aici...David nu mai vrea sa suga Dimineata cand s-a trezit pe la 9 a supt dar nu ca de obicei, dupamiaza nici o sansa sa suga, din contra cand il puneam la san isi intorcea capul sau isi facea greata imi venea sa ma urc pe pereti mai ales ca sanii imi sunt plini. L-am infometat putin sa vad daca vrea mai tarziu, dar nimic. Acum seara tot nimic, cum atinge cu gura, cum intoare capul si tine buzele stranse Simt ca-mi pleznesc sanii ...si cred ca trebe sa ma mulg,...dar cum fac cu laptele pentru el, ce-i dau daca nu mai vrea titi? De cateva ori cand am incercat sa-i dau lapte praf si-a facut greata... Totusi sunt curioasa sa vad cum se comporta noaptea, de obicei se trezea pe la 3, si 7, dimineta cauta titi in somn, manca si iar somnic. Sa vad cum va reactiona la noapte cand o sa simta sanul...sper ca-l va accepta 'nu vreau inca sa-l intarc '...astea sunt cele mai frumoase momente intime ale noastre, vreau sa mai dureze un pic |
|

| Crista , daca David nu mai vrea sa suga, este obligatoriu sa te mulgi!Laptele rezultat pori sa incerci sa il da lui bebe sau sa-l folosesti pentru prepararea cerealelor, piureului... Sa speram ca e doar o faza trecatoare! Mult succes |
|

| Miri cred ca a fost o faza trecatoare, dar totusi asteara m-am muls nu am mai rezistat, peste 200 ml am scos din ambii sani. Iar azi noapte David s-a trezit ca de obicei si a papat titi, deci a acceptat dinou si dimineata la fel. Singuru' lucru ce am observat e ca nu mai vrea dupamasa, doar dimineata si seara Ce ar trebui sa fac acum, e bine daca papa lapte doar dimineata si seara sau si dupamiaza ar trebui sa-i dau vreun fel de lapte? |
|

| Crista, Adriana a specificat cum si cat trebuie sa pape bebe de la 8 la 9 luni, aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=1686&p=1
|
|

|
Da, Miri mersi mult ma uitam deja si acolo |
|

| Cu placere! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am alaptat prima fetita -Marina Alexandra- pana la 1an si sase luni cand am intarcat-o pentru ca ramasesem insarcinata, iar cea de-a doua fetita - Andreea- Maria- pana la varsta de 2 ani cand a trebuit sa merg la servici. |
|
|