Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sau i-ai tetina cum are si suzeta...daca a folosit ergonomica i-ai tetita la fel Daca ai mult lapte, eu asa zice sa te mulgi cu pompa...asa va pieri si el mai usor...cel putin la mine asa a fost. Si lapticul ala i-l dadeam Karinei. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cred ca asta era buba, tetina nu-i place.Era din silicon dinaia alba si tare.Si suzetele din silicon le-a refuzat, noi servim numai cauciuc Totusi...astea doua zile dupa vaccin nu a papat mancare,a stat numai cu tzitzi in gura.Cred ca o facea sa se simta mai bine.Deci tzitzi e buna numai de consolare si de alinare.Lapte nu mai am dar daca bag tare Galactogil poate il aduc inapoi. |
|
| Succesc Miha...daca vrea sa pape Daria e foarte bine. sa ne spui ce ai mai facut |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bafta, Miha!Sa ne spui cum mai merge "laptaria" si clientul ei,daca e multumit! |
|
| Inca e in covalescenta dupa vaccin si tzitzi o calmeaza.oare o sa trebuiasca s-ai fac vaccin in fiecare saptamana? |
|
| N-am reusit sa-i dau biberon, si dupa trei zile de febra singura cale de a bea lichide a fost cea din poza traiasca sticla cu tzushpic.Vestea buna e ca ,draga de ea, si-a dat seama ca tot tzitzi a lui mami e mai bunuite-asa invata din greseli de mici
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Inseamna ca s-a rezolvat problema. Ma bucur! |
|
| Mai MIhaela e bine ca ai idei si ai incercat tot ce se poate . felicitari mami, ai castigat Bravo Daria si sananate multa printesica |
|
| da, lupta cu micul tiran s-a terminat fericit insa tot mai duc munca de lamurire cu bibele |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| Bafta multa!
Off.bibele asta..bata-l vina.. am o poza cu Elena cu stica de lapte..iat-o..,,e foarte interesant bibe.. va pupam dulce!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Miha, ma bucur ca Daria a revenit la lapticul de la mami...bebeii au perioade cand mai refuza sa suga, ba le mai dau dintisori, ba nu se simt bine dupa vaccinari, ba mai sunt bolnaviori si normal ca nu le arde de nimic...si la inceputul diversificarii, cand descopera alte gusturi, au tendinta de a se intarca, iar daca mai intervine si-un vaccin, dintisor, zici ca gata, se intarca...dar nu sunt fraieri, stiu ei ce stiu...oricum, nu te astepta sa mai pape asa des de la san...Karina are 2-3 mese de laptic pe zi si asa si le-a format singura nu mult timp dupa ce-am inceput diversificarea: dimineata la trezire, la pranz la somn (ca nu doarme fara tzitzi) si la culcare...o mai apuca cateodata si in timpul zilei, mai ales daca sunt la calculator si n-o iau in brate, ma trage de bluza si se uita la tzitzi si zice "ieeee-ieeee" doar-doar s-o iau si pe ea sa se urce imediat pe birou sa faca varza pe-aici |
|
| Ce scumpa e hotomanca |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Cred ca in maxim 1 saptamana Andrei se va intarca singurel
Ieri i-am dat sa suga dimineata, la 07:30 si pana seara la 21:30 nu a supt deloc.
La 21:30 i-am dat mai intai un bibe de 250ml de lapte cu cereale, apoi i-am dat si sa suga putin.
Pe la 00:00, cand se trezea el de obicei sa mai suga, bine, de data asta era treaz ca nu s-a culcat pana pe la 1 noaptea, m-a tras de bluza sa ii dau sa suga si cand am vrut sa ii dau a inceput sa o studieze de ziceai ca isi da doctoratul, a sucit-o pe toate partile si in final a decis ca nu o vrea
Peste noapte a supt numai 1 data, si atunci foarte putin, iar acum de dimineata vad ca nu a cerut.
Eu clar am mult mai putin lapte, pentru ca de vreo luna incoace nu prea i-am mai dat peste zi sa suga, numai dimineata 1 data si noaptea de 2-3-4 ori.
Poate scapam asa, sa renunte el si sa nu trebuiasca sa iau nici eu pastile pentru oprirea lactatiei. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:...m-a tras de bluza sa ii dau sa suga si cand am vrut sa ii dau a inceput sa o studieze de ziceai ca isi da doctoratul, a sucit-o pe toate partile si in final a decis ca nu o vrea ...
Si a luat doctoratul pana la urma? Eu zic ca e bine ca se intarca singur. asa nu vei avea probleme cu sanii si nu va trebui sa iei nici pastile pentru oprirea lactatiei. Cu cat suge mai rar, cu atat o sa ai mai putin lapte...deci esti pe drumul cel bun! |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| bv andrei, bv adriana noi papam in continuare laptic de la san...de cele mai multe ori noaptea...nici nu pot tine socoteala...iar in timpul zilei doar cand tb sa dormim si cateodata si cand dormim noi nu am papat niciodata bibe si nici nu avem de gand sa o facem...bem din canita |
|
|