Bebe s-a invatat in brate!!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Friday, September 12, 2008 9:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Bogdanel s-a obisnuit in brate la mine.Urla daca e la altcineva si ma vede.E atat de bine la mami in brate.L-as mai pune jos ,sa adoarma singur dar nu vrea si cred ca nici nu mai poate.Daca-l iau in brate tace imediat si adoarme.Ce sa fac,ca mi-e mila de el cand plange,dar o sa devina din ce in ce mai greu?
Rody
Scris: Friday, September 12, 2008 10:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Apropo fetelor.Noi ne plangem ca bebe sa invatat in brate,dar pe o parte tot noi l-am invatat.Nu poti sa nu-l iei in brate ca e atat de dulce si scumpangel angel angel angel angel angel
carla
Scris: Friday, September 12, 2008 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Rody wrote:
Apropo fetelor.Noi ne plangem ca bebe sa invatat in brate,dar pe o parte tot noi l-am invatat.Nu poti sa nu-l iei in brate ca e atat de dulce si scumpangel angel angel angel angel angel

Asa e Rody,se uita la mine cu niste ochisori atat de rugatori,ca nu pot sa-l las.Eu l-am invatat.
t-mihaela
Scris: Friday, September 12, 2008 11:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Da, norocul lor ca-s dulci si scumpi.Eu aveam o vorba ,daca nu erau bebelusii asa lipiciosi si cu vno'ncoace ai vedea zilnic cate unul zburatacit pe geam de vreo mama epuizata.Asa ca a stiut natura ce face .Asta e d'ale umorului negru alcool Cat despre tinutul in brate ,hai sa-i tinem ca-s mititei ,dupa asta n-o sa mai vrea ei sa stea in brate angel
shirel
Scris: Saturday, September 13, 2008 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu una cit imi este de scump evit pe cit posibil sa-l legan pe Oshri sau sa-l tin
in brate.Eu una ma gandesc la viitor,ce am sa fac cu el daca vrea in brate tot timpul,asa ca inainte de al lua in brate pe bebe luati un sac de 15 kg in brate ,plimbativa cu el o jumatate de ora ,leganati-l si ve-ti fi sigure ca nu asta vreti sa vi se intample peste citva timp.ras cind bebelusul vostru deja obisnuit si mare va vrea in viitor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.