Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bogdanel s-a obisnuit in brate la mine.Urla daca e la altcineva si ma vede.E atat de bine la mami in brate.L-as mai pune jos ,sa adoarma singur dar nu vrea si cred ca nici nu mai poate.Daca-l iau in brate tace imediat si adoarme.Ce sa fac,ca mi-e mila de el cand plange,dar o sa devina din ce in ce mai greu? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Apropo fetelor.Noi ne plangem ca bebe sa invatat in brate,dar pe o parte tot noi l-am invatat.Nu poti sa nu-l iei in brate ca e atat de dulce si scump |

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Asa e Rody,se uita la mine cu niste ochisori atat de rugatori,ca nu pot sa-l las.Eu l-am invatat. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da, norocul lor ca-s dulci si scumpi.Eu aveam o vorba ,daca nu erau bebelusii asa lipiciosi si cu vno'ncoace ai vedea zilnic cate unul zburatacit pe geam de vreo mama epuizata.Asa ca a stiut natura ce face .Asta e d'ale umorului negru Cat despre tinutul in brate ,hai sa-i tinem ca-s mititei ,dupa asta n-o sa mai vrea ei sa stea in brate |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu una cit imi este de scump evit pe cit posibil sa-l legan pe Oshri sau sa-l tin in brate.Eu una ma gandesc la viitor,ce am sa fac cu el daca vrea in brate tot timpul,asa ca inainte de al lua in brate pe bebe luati un sac de 15 kg in brate ,plimbativa cu el o jumatate de ora ,leganati-l si ve-ti fi sigure ca nu asta vreti sa vi se intample peste citva timp. cind bebelusul vostru deja obisnuit si mare va vrea in viitor. |