Bebe ragusit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 7, 2012 7:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
oanamaria wrote:
Misha iti multumesc si asa o sa fac .Nu stiu de ce am eu o ,,pata''pusa pe Panadol si evit Nurofenul cu toate ca dr.tot Nurofen imi recomanda si am vreo 6flacoane nedesfacute ca tot cumpar ,dar nu-i dau copilului decat cand are febra.alcool
A mai tusit zilel astea ,dar nu de speriat si i-am tot dat sirop de patlagina,sirop din mucguri de pin ,Stodal si i-as da orice numai sa nu mai tusesca .
Mai avem o zi de aerosoli si sper s afie mai bine .

si noi tot cu Nurofen, nu suporta Panadolul zici ca ii dau otrava.din cauza lui acuma cand a avut asa febra mare si dadeam alternativ, nu a mai vrut sa imi ia nici un fel de sirop
misha
Scris: Tuesday, May 8, 2012 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Oana, pentru febra si eu folosesc prima data Panadol pentru ca are mai putine efecte adverse fata de Nurofen, dar cum de data asta era nevoie de antiinflamator...

Sweet Angel, nu stiu cat efect au aerosolii daca nu sunt facuti corect, cu mascuta...oricum, probabil ca tot e mai bine decat nimic!

Multa sanatate!
oanamaria
Scris: Tuesday, May 8, 2012 11:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Azi mergem la dr.ca starea s-a agravat ,are niste mucisori verzi ,aseara a facut putina febra si tot tuseste cu toti aerosolii si ce siropele i-am mai dat .
Sa vedem ce ne mai zice si dr.
gabyta
Scris: Tuesday, May 8, 2012 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Azi mergem la dr.ca starea s-a agravat ,are niste mucisori verzi ,aseara a facut putina febra si tot tuseste cu toti aerosolii si ce siropele i-am mai dat .
Sa vedem ce ne mai zice si dr.

Pupicei la bolnavior sa nu fie grav si sa treaca repejorpupici pupici computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, May 8, 2012 1:45 PM
Nivel

Dr.mea e plecata din tara ,sa vad cine reuseste sa ne vada maine sa merg la cabinet poate gasesc asistentele acolo.
Azi e bine mucisorii curg,tuseste rar si de vioi e cat 5 .
Pana maine il tratez eu cum ma pricep si sper s afie mai bine .
Gabyta pupici !
oanamaria
Scris: Wednesday, May 9, 2012 9:33 AM
Nivel

Din pacate starea s-a agravat si dimineata la 8 am fost la spital -cunosteam un dr.pediatru acolo si ne-a consultat.
S-a trezit cu ochisorii lipiti si rosi si mi-a vomitat o groaza de muci de s-a racorit si el mititelul .
Chestia e ca azi-nopte a dormit foarte bine si nu a tusit nici macar o data .
Deci avem Klacid antibiotic -4zile ,Sirop de tuse Prospan ,cate 3min.de aerosoli dim.si seara cu Flixotide ,Ketof -5ml seara la culcare si niste picaturi de pus in ochisori .Toate celalalte medicamente 5 zile si fara colectivitate .
kali
Scris: Wednesday, May 9, 2012 9:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sanatate multa puiului, Oana!
Datorita antibioticului starea lui se va ameliora rapid, de acum.
oanamaria
Scris: Wednesday, May 9, 2012 10:37 AM
Nivel

Sper Kali ca m-am cam saturat !
In ultimul timp -adica de cand l-am dus la gradi fara antibiotic nu i-a trecut ce avea ,de ex.inainte cand tusea 2-3 zile de Panadol si siropel de tuse si gata raceala ,acum dupa 2-3 zile de siropuri ,aerosoli , Panadol sau NUrofen starea lui se agraveaza si ajungem tot la antibiotic cat vreau eu sa-l evit .
Dr.noastra de fam.e si dr.pediatru si mereu imi prescrie antibiotic preventiv si-mi spune sa i-l dau numai daca face febra si starea lui se agraveaza si de fiecare data am facut cate 3-4zile de tartament cu aerosoli +alte medicamente si apoi obligatoriu antibiotic de fiecare data starea lui agrevandu-se .
kali
Scris: Wednesday, May 9, 2012 8:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asa patim si noi; o lungim si o latim pana ajungem tot la antibiotic. Nu scapam, neam!!
oanamaria
Scris: Thursday, May 10, 2012 8:22 AM
Nivel

Am avut o nopate greacu tuse urata rau,mi-a vomitat antibioticul seara si ce-i mai dadusem si va dati seama ca doza de aseara nu se pune si nimic din ce i-am dat .
A tusit si am facut drumuri-drumuri de la mine la el sa-l linistesc si uite asa ultuma plimbare la el a fost la 5 dimin eata cand nu mai stiam ce sa-i dau ,in 20min s-a linistit si am dormit amandoi pana la 9.
Acum iar aerosoli si tot tacamul .
Kali am crezut ca e rara chestia asta cu lungitul bolii daca nu ia antibiotic.
Si Klacidul asta e nenorocit-a facut diaree cu tot ce i-am dat si ii dau si ii da senzatie de voma.
Sa vedem cum evolueaza lucrurile.
Eu le scriu aici mai amanuntit ca sa vad ce si cum pe viitor -pentru inspiratie.ras
bereea
Scris: Thursday, May 10, 2012 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Oana, sanatate puiului!pupici
Eu sunt patita cu Klacidul , mi-a nenorocit copilul si nu i l-as mai da nici daca il recomanda nu stiu ce medic.
oanamaria
Scris: Friday, May 11, 2012 9:56 AM
Nivel

Aseara am dormit relaxati ,Stefi a tusit doar spre dimineata si i-a trecut imediat cu o doza de Stodal.
Siropul asta il linisteste imediat din tuse si la mine functioneaza foarte bine ,cum ma racaie pe gat si iau o lingura imi trece instantaneu.
Mai avem tratament pana duminica inclusiv si luni mergem la dr,noastra sa vedem cum e puiul.
roxinthya
Scris: Friday, May 11, 2012 11:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne Oana cand citesc de raceli la puii nostri mi se ridica parul in cap! nervi nervi nervi Asa patim si noi cu antibioticul si altfel nu scapam!angry
Sper ca aum Stefi e mai bine computerlove computerlove computerlove computerlove si oricum acum nu mai e mult pana se termina gradinita si o sa reveniti la normal!
Am o colega care merge pana in panzele albe cu naturiste (e un pic cam obsedata cu eco si bio ) numai sa nu dea copilului antibiotic si pana acum i-a mers tare bine. Dar pentru fiecare raceala ii face analize sa vada daca merge si fara antibiotic. Nu stiu daca as putea ca puiul se chinuie mai mult cu boala , adica zilele de recuperare sunt mai multe.
oanamaria
Scris: Monday, May 14, 2012 2:33 PM
Nivel

Dupa 5 zile de Klacid azi am fost la dr.si ne-a mai dat 5 zile de Augumentin ca nu i-a trecut -are rosu in gat inca si muci la greu asa ca inca o saptamana de stat acasa si de tratament.plans
roxinthya
Scris: Monday, May 14, 2012 2:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
nervi nervi nervi Of ce mila imi e de Stefi ! Parca imi aduc aminte prin ce am trecut si noi!
Oana ti-a dat sa-i faci exudat nazal si faringian sa vada ce fel de bacterie isi face de cap pe acolo si la ce antibiotic e mai putzin rezistenta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.