|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu mi-a dat ! A zis ca e bronsiolita . Era plin de copilasi bolnavi cu tuse acolo ,chiar si o bebelusa de 5 lunite cu puroi in gat -iti dai seama . Stefi mai tuseste asa de 2-3 ori pe zi ,ii curge nasul foarte tare ,dar in rest e ok . M-am dotat cu Biotics sa-i protejez stomacelul,Debridat sa n u faca diaree ,picaturele pt.nasuc,siropele de tuse .
|

| Azi am fost la control dupa ce am terminat tratamentul asta lung de 11 zile cu antibiotice si cica mai are putin rosu in gat Stefan ,dar nimic grav mi-a dat sa -i iau niste pastilute cu albastru de metil sa le suga . Am intrebat-o ce e de facut ca -i tot recidiveaza si face foarte des laringita si mi-a recomandat un medicament cica de ultima generatie care bineinteles ca la noi nu se gasete se numeste POLIMOD -sunt niste fiole care se beau si sa ia cate 15 fiole din 3 in 3 luni . Voi ati auzit de medicamentul asta ? Am intrat pe net ,dar n-am gasit multe informatii despre el. Fetelor din strainatate ati auzit de el? Cica 10 fiole costa 40 de euro . In fine nu conteaza banii ,ci cat e de eficient .Dr.mi-a zis ca e cel mai bun de pe piata la ora actuala . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne Oana prin ce trece mititelul! Multa sanatate si pupici de la noi! Numai ce a racit din nou si fi-mea |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Doamne, Oana nu stiu cum rezisti ...sanatate multa la puiutz. Si nu uita de tine |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanamaria wrote:Azi am fost la control dupa ce am terminat tratamentul asta lung de 11 zile cu antibiotice si cica mai are putin rosu in gat Stefan  ,dar nimic grav mi-a dat sa -i iau niste pastilute cu albastru de metil sa le suga . Am intrebat-o ce e de facut ca -i tot recidiveaza si face foarte des laringita si mi-a recomandat un medicament cica de ultima generatie care bineinteles ca la noi nu se gasete  se numeste POLIMOD -sunt niste fiole care se beau si sa ia cate 15 fiole din 3 in 3 luni . Voi ati auzit de medicamentul asta ? Am intrat pe net ,dar n-am gasit multe informatii despre el. Fetelor din strainatate ati auzit de el? Cica 10 fiole costa 40 de euro . In fine nu conteaza banii ,ci cat e de eficient .Dr.mi-a zis ca e cel mai bun de pe piata la ora actuala . Offf Oana, sanatate maxima lui Stefanel. De cine este produs acest medicament. O sa incerc sa ma interesez si eu pe aici sa vad ce aflu despre el.
|

| Mai pentru Stefi nu e nimic grav ca el nu constientizeaza ca atatea medicamente ii fac rau -el le ia si gata /Mai rau e atunci cand tuseste noptile si ne chinuim cu crize de tuse ,dar asa fac majoritatea piticilor. Apoi acum pe mine ma doare cel mai tare sufletul ca se imbolnaveste atata de des ,ca e sensibil si vrem sa facem tot posibilul sa -l ajutam de asta vreau sa-i iau medicamentul asta sa-l ajutam cu ce e mai bun. Nu vreau sa dramatizez in vreun fel -a fost doar o raceala foarte rezistenta care mi s-a transmis si mie ca de obicei. Mami-de-gemeni nu stiu de cine e produs -din ce am aflat de la fete se gaseste in Italia ,iar dr.mi-a zis ca si in Germania .
Va multumesc pentru sustinere ! Roxi multa sanatate Mariucai si sa speram ca nu e nimic grav ,adica cu rosu-n gat ca eu cand aud de ,,rosu-n gat''ma apuca damblalele . Eu nu inteleg cum fac copiii astia asa de repede rosu-n gat-nu bea rece,nu mananca rece,e cald afara -de unde fac/Din aer am ajuns eu la concluzia asta ca nu stiu ce sa mai cred . Dr.ma linistea ca pe la 6-7 ani n-o sa mai faca asa de des.Si pana atunci ce fac?!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| upss ca trecem si noi pe aici ,de cind a inceput sa mearga la azilo Andre e numai racita ,2 zile bine 3 tuseste ,m-am cam saturat ca de 2 luni e numai asa .Inaninte de asta ea nu a avut genul asta de prb ,daca racea ii trecea cu sirop de brad ,miere ,ridiche neagra cu zahar ,etc ..din astea facute de mine ...dar acum a avut si o tura de antibiotic si parca tot nu ia trecut complet ...scuiopa la flegma intruna ..acum m-am interesat de granule homeopate sa am sa ii dau ..de imunitate am folosit Septilin ..la noi merge bn iarna trecuta nu a avut decit o raceala si a trecut in citeva zile ..sanatate multa piticilor !! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/1/2012 Mesaje: 3
| Buna Sunt noua pe aici. am vazut subiectul cu raceli; si noi suntem la cresa si ne confruntam cu aceeasi problema, dar ne tratam cu sirop de brad si cu crema din muguri de brad ne-a ajutat tare mult vi le recomand cu drag. |
|

| bereea wrote:Oana, sanatate puiului! Eu sunt patita cu Klacidul , mi-a nenorocit copilul si nu i l-as mai da nici daca il recomanda nu stiu ce medic. Am patit-o si eu cu nenorocitul asta de antibiotic ! |
|
|