Bebe nu sta invelit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Saturday, December 2, 2006 11:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multumesc de urari,Dana!pupici
Ely
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bravo Sara in sfarsit Miri poti si tu sa dormipupici dance bravo
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu mi-am pus intrebarea asta. Ce afceti ca sa-i tineti inveliti, ca si a mea se dezveleste. O solutie ar fi fost sa o tin in pat langa mine s-o tot invelesc peste noapte, dar as creea un obicei prost( acela de a dormi cu mine in pat, mai ales ca accepta sa doarma singura in patut). Solutia cu sacul de dormit cade pt ca e prea activa noaptea (se foieste mult si se resuceste pe toate partile), iar daca nu se poate ridica cred ca o sa inceapa sa planga si n-o sa mai doarma nimeni ( mai are obiceiul sa se multe la celalalt capat al patului). Asa ca cel putin pt noi a ramas varianta cu caldura in camera constanta. Iar daca ii e frig ca s-a dezvelit, are ea un marait anume fara sa se trezeasca si stiu ca tot ce trebuie sa fac e s-o invelesc.
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
intram si noi in clubul dezvelitilor.... nu vrem sa stam invelit deloc...asa ca pana la urma l-am lasat in pace cand i-o fi frig s-o inveli singur hohot ...ras
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:49 AM

Laura&Alfonso wrote:
intram si noi in clubul dezvelitilor.... nu vrem sa stam invelit deloc...asa ca pana la urma l-am lasat in pace cand i-o fi frig s-o inveli singur hohot ...ras

hohot hohot hohot hohot hohot
sousourel
Scris: Sunday, December 3, 2006 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Eu ii dau Sarei un body si pijamale, fara sosete in picioare, iar de trei nopti o acopar cu o pilota, chiar daca am gasit-o si pe deasupra ei!
Atita timp cat doarme tun, de doua nopti, nici ca-mi pasa!dance

yes dance
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 3, 2006 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo Sara! ma bucur pt tine Miri... sa dea Dumnezeu sa isi revina si sa te poti odihni si tu ca e groaznic ca nu dormi.
nici copilul meu nu sta sub nici o forma invelit. de luni de zile el doarme fara nimic pe el, de acoperit ma refer.ras
il imbrac cu un body cu maneca luna si o salopeta cu picior (ca sa nu ii fie frig la labute) si atat. uneori (cand ni se termina stocul de salopete cu picior) ii dau pijamale cu bluza si pantalon iar pe dedesubt un body maieu sau cu maneca scurta si sosete in picioare.
in camera ii fac 22 grade si niciodata nu mi-a racit de la chestia astaa. am incercat si cu sacul de dormit, l-a acceptat vreo cateva saptamani dupa care nici o sansa. nu mai vrea nicicum sa doarma il el pt ca se foieste f mult si nu s epoate misca in el.
asa ca.. noi dormim neacoperit si ne e bine asa. ras
Alina
Scris: Sunday, December 3, 2006 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Nici ai mei nu prea stau inveliti, dar eu nu ma stresez deloc, fiindca copiii, daca sunt imbracati adecvat, nu necesita si paturica pe ei si chiar daca ar necesita si le-ar fi frig, ar avea un disconfort si s-ar trezi.
Miri
Scris: Sunday, December 3, 2006 4:41 PM
Nivel

Multumesc mult de urari, dragele mele!
Azi-noapte s-a trezit de vreo doua ori, dormea de-a llatul patului, pe linga pilota, dar i-am dat-o pe suzi, am tras un colt al pilotei peste mijlocul ei si...somnic pina la ora 8!yes
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 4:52 PM

Bravo, Sara bravo bravo bravo bravo
Miri
Scris: Sunday, December 3, 2006 4:53 PM
Nivel

MNiko wrote:
Bravo, Sara bravo bravo bravo bravo

Multumesc ,Niko!Nopti cat mai linistite va doresc si voua!pupici
taki
Scris: Tuesday, December 4, 2007 4:06 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Cand ii este cald se dezveleste, daca ii este frig trage de patura singura. Lucrul nou...am fata mare!!!yes
Fluturas
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ai mei nici aum nu dorm inveliti.darius jumatate de noapte sta invelit,dar pana la urma tot de descopera.karina nu sta acoperita deloc
sousourel
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
taki wrote:
Cand ii este cald se dezveleste, daca ii este frig trage de patura singura. Lucrul nou...am fata mare!!!yes

Bravo Sashafirstprize Victor doar se dezveleste...de o suta de ori pe noapte...ne mai salveaza sacul de dormituff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.