Bebe nu sta invelit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, December 2, 2006 12:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Andreiutul meu nu sta cu niciun chip invelit. Orice as pune pe el, cat de subtire, in 2 secunde azvarle imediat.

Voi ce faceti cu puii vostri? Aveti aceasta problema?

Am incercat sa il bag in sac de dormit, dar nu am nicio sansa.

Nu pot sa ma scol de 1000 de ori pe noapte si sa il invelesc, dar nici fara nimic nu l-as lasa.

Eu acum incerc sa fac rezonabil de cald in camera si il culc imbracat cu 1 body cu maneca scurta + bluza de pijama cu maneca lunga + dresuri (ca sosetele le scoate imediat).
TatyKS
Scris: Saturday, December 2, 2006 12:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Nici Kari nu sta invelita dar este foarte cald in casa, asa ca nu e nevoie. O imbrac cu un body cu maneca lunga + tricou cu maneca scurta si pantalonasi, sau salopetica si body...destul de lejer , pentru ca nu ii place sa fie infofolita pupici
sousourel
Scris: Saturday, December 2, 2006 1:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Noi folosim sacul de dormit, altfelnono ca invelit sta maxim cateva minute.
kali
Scris: Saturday, December 2, 2006 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Nici Alexia nu sta invelita, in schimb si acum folosesc salopetele din alea cu tot cu piciorus pentru somnul de peste noapte, pentru a fi sigura ca acopera toate zonele de interes.
In rest nu-mi fac probleme pentru ca e cald in casa.
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, December 2, 2006 2:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Alex doarme la 20 grade cu body maneca scurta + salopeta completa maneca lunga si picior inchis fara absolut nici o paturica. Am incercat un an de zile cu invelitul si nu a tinut asa ca acum m-am obisnuit si o las asa. Noi dormim in camera alaturata inveliti cu pilota+ un quilt.
Atata timp cat se trezeste dimineata sanatoasa tun nu vad nici un motiv sa o invelesc chiar daca mor de ciuda ca paturelele ei cele frumoase stau parasite pe marginea patului.

Am gasit o poza cu ea in pijama aerisindu-se de marginea patului.

g_nicoleta2000 attached the following image(s):
img_0033a.jpg

TatyKS
Scris: Saturday, December 2, 2006 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Frumoasa pozitie de somn Alexutapupici . Nico , mie imi place patul foarte mult, l-ai facut pe comanda? Daca da, cum e tablia aia de la marginea patului, rabatabila?
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, December 2, 2006 3:38 PM
Nivel

Patul face parte din mobila de tineret Andrei de la elvila si chestia aia albastra de la marginea patului este din strainatate transportul ei costand de 2 ori decat tablia aia. Important este ca-si face meseria si anume sa o tina in pat pe Alex. Totusi cred ca margina pentru patul copiilor se gaseste si prin magazinele de copii de prin Bucuresti totul este sa ai timp sa cauti.
Kiki
Scris: Saturday, December 2, 2006 4:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

David adoarme invelit, cu pilota sau paturica subtire, insa in maxim un minut se pune deasupra lor. El doarme in tricou, pantaloni lungi si subtiri si atat. Sosete nu folosim.
La noi in casa sunt 30 de grade, asa ca nu-i bai ca nu sta invelit.
Ely
Scris: Saturday, December 2, 2006 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Credeam ca numai Karina se dezveleste ,dar vad ca nu suntem singuresic .La noi sunt 22-23 grade si ii pun un body cu maneca lunga,o bluzita si o salopeta .Ma saturasem sa o tot invelesc noaptea asa ca acum o las asa .
mommy
Scris: Saturday, December 2, 2006 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Nici Mihaita nu suporta sa fie invelit cu nimic, nici cand adoarme langa mine. Eu l-am invatat asa, cand era mic imi era frica sa il invelesc, sa nu-si traga patura in cap. Cand a mai crescut si am vrut sa il invelesc, nu a mai vrut el. La mine in casa e cald, asa ca doarme imbracat doar in body cu maneca lunga si pantalonasi subtiri cu labute.
Miri
Scris: Saturday, December 2, 2006 10:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu ii dau Sarei un body si pijamale, fara sosete in picioare, iar de trei nopti o acopar cu o pilota, chiar daca am gasit-o si pe deasupra ei!
Atita timp cat doarme tun, de doua nopti, nici ca-mi pasa!dance
Kiki
Scris: Saturday, December 2, 2006 10:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Miri wrote:
Eu ii dau Sarei un body si pijamale, fara sosete in picioare, iar de trei nopti o acopar cu o pilota, chiar daca am gasit-o si pe deasupra ei!

Doarme tun? Toata noaptea? Asta da veste buna! yes yes
danab
Scris: Saturday, December 2, 2006 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru doarme invelita, de la inceput. Rar cand o gasesc dezvelita, si atunci ma trezesc de maraiala ei, ca nu-i convine, cred.
Si o imbrac lejer, iar mai nou, nu vrea sosete.
Miri
Scris: Saturday, December 2, 2006 10:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:

Doarme tun? Toata noaptea? Asta da veste buna! yes yes

Daaaaa!dance yes dance yes

Ei, nu chiar toata noaptea!sic
danab
Scris: Saturday, December 2, 2006 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miri wrote:

Sa o tina tot asa, Miri! dance bravo bravo cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.