Bebe nu mai vrea papa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Friday, May 12, 2006 9:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
miri_haluca wrote:
Asa ca altceva papa,doar la tzitzi nu mai vrea sa munceasca!plans

Si eu patesc la fel Alfonso cu titi doar noaptea ce mai papa ca daca i-o ofer ziua o scuipa..face balonase...in schimb daca ii dau bibi il haleste repede...la inceput am crezut ca nu am lapticu bun...dar imi scot laptic si il pun in biberon si haleste de parca ar fi miere...asa ca lapticul nu e devina...ci doar ca s-a lenevit elbanghead...
Miri
Scris: Sunday, May 14, 2006 7:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sara continua sa refuze sinul,cu incapatinare.banghead
Daca pina acum,noaptea sugea de 2 ori iar dimineata prima masa era de la "sursa",azi abia pe la 11 am reusit sa o fac sa sugaplans Plinge,se zbate,se agita,intoarce capul sa nu o pun la titi,nu stiu ce sa mai facoare
In rest maninca normal,fara probleme.uff
Kiki
Scris: Sunday, May 14, 2006 8:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
miri_haluca wrote:
Sara continua sa refuze sinul,cu incapatinare.banghead
Daca pina acum,noaptea sugea de 2 ori iar dimineata prima masa era de la "sursa",azi abia pe la 11 am reusit sa o fac sa sugaplans Plinge,se zbate,se agita,intoarce capul sa nu o pun la titi,nu stiu ce sa mai facoare
In rest maninca normal,fara probleme.uff

Bine ca macar mananca...al meu nu a mancat azi decat 100 ml lapte la 12, 60 ml ceai in parc (pe la 18) si 270 ml lapte pe la 20...asta e tot ce a mancat pe ziua de azi....in rest nimic nu a vrut...masa de la 12 a mancat-o obligat si pe cea de la 18 la fel...de bunavoie nu a mancat decat la 20, probabil il ajunsese foamea...
Miri
Scris: Sunday, May 14, 2006 9:34 PM
Nivel

Pai eu nu pot sa ma pling de cantitate ci doar de calitate(adica fara laptic de la mami)plans
Azi Sara a mincat cereale cu lapte dimineata 200 ml,80 ml.suc de portocale,1/2 para facuta piure,zarzavat cu carnita vreo 120g,si laptic 180ml.ras
Sper sa fie doar o toana de dezvoltare ca altfel o sa intarce balaia cam devreme!banghead
AdrianaC
Scris: Monday, May 15, 2006 7:58 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Miri, cerealele i le dai cu laptic de la tine sau cu lapte praf ?

Cred ca i-ai diversificat prea mult si prea repede, si deja aproape a inlocuit mesele de lapte respective.

Eu ii dau lui Andrei intotdeauna prima masa de dimineata, la 9, de laptic de la mami. Abia la 11 ii dau 1 mar ras + obligatoriu laptic de la mami, la 14 mananca cca 60ml supa sau piure de zarzavat + obligatoriu laptic de la mami, iar in rest, toate celelalte mese ale lui sunt NUMAI de laptic de la mami.

Miri
Scris: Monday, May 15, 2006 8:04 AM
Nivel

Adriana,eu cerealele le prepar cu apa,pentru ca asa scrie pe cutie(au lapte praf inglobat in compozitia lor)
Incepeam intotdeauna masa de mar,cea de zarzavat si cerealele de seara cu laptic de la mami,dar acum nu mai vrea.Aveam doua mese noapte,una dimineata si inca una ziua numai cu laptic de la mami.
Brusc si dintr-o data s-a hotarit ca nu mai vrea!plans
Kiki
Scris: Monday, May 15, 2006 8:05 AM
Nivel

Miri, voi va apropiati de 6 luni...mama mi-a zis ca atat eu cat si fratele meu ne-am intarcat singurei pe la 6 luni. Pur si simplu nu am mai vrut san, desi mama inca avea lapte.
Miri
Scris: Monday, May 15, 2006 8:14 AM
Nivel

Sa stii ca mi-a trecut si mie prin gind posibilitatea asta...Dar mi-e tare greu sa o accept!banghead
Kiki
Scris: Monday, May 15, 2006 8:16 AM
Nivel

miri_haluca wrote:
Sa stii ca mi-a trecut si mie prin gind posibilitatea asta...Dar mi-e tare greu sa o accept!banghead

Stiu...si mama zicea ca o durea ca ea avand lapte noi nu mai vroiam san...dar asta este, nu ai ce-i face uff
delfinasa
Scris: Monday, May 15, 2006 4:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am trecut si noi de pragul asta, pe la 5-6 luni, cand aveam impresia ca o sa se intarce singura c-a dat cu nasul de mancarica si ca se satura si nu mai vrea tzitzi...dar a fost doar o perioada, papa in continuare san dimineata si seara si mai trage si-n timpul zilei o data-de doua ori, dar mai putin...eu i-am dat sanul inaintea mancarii, de vreo luna ii dau intai mancare si apoi san si niciodata nu l-a refuzat...pana pe la 5 luni jumate a avut doar o masa cu mancare/zi, cina (timp de jumate de luna), cu cereale, apoi i-am introdus si pranzul (supe, piureuri cu carnita, galbenus, ficatel etc), iar apoi pe la 6 luni jumate gustarea de la amiaza (fructe, branzica cu fructe, iaurt, lapte cu biscuiti, sucuri) si cred ca pe la 7 luni-7 luni si ceva si micul dejun (cereale, gris cu lapte, paste cu branzica, ores cu lapte si mar copt etc)...i le-am introdus treptat, in timp, in functie de cum observam ca i se face foame.
Miri
Scris: Tuesday, May 16, 2006 7:05 AM
Nivel

Ieri Sara a supt de doua ori ,dar dupa ce am schimbat pozitia de alaptare.Oare ce nu-i mai convine la ea?oare
Azi am inceput ziua cu o tura pe la "sursa"dimineata la ora 6.sic
Sper sa isi revina,sa pape macar doua-trei mese zilnic, de la san.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.