Bebe nu are scaun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisadenisa
Scris: Friday, March 21, 2008 8:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/24/2007
am uitat sa va intreb daca pot sa tin sucul de mar la frigider?
ingerash
Scris: Friday, March 21, 2008 8:38 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sucul isi pierde proprietatile dupa o perioada,doar proaspat este indicat si sa nu-i dai prea multras ,Incearca grisuletele de la Nestle,biscuitei speciali cu mar ras,supe si cauta aici mai multe despre alimentatia copilasuluipupici http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=topics&f=100
Multa sanatate prunculuiangel
Lilly of the valley
Scris: Friday, March 21, 2008 12:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
denisadenisa wrote:
mamicilor luni am fost sa-i fac vaccinul fetitei,mi-a spus d-na dr ca nu am mai luat in greutate dar s-ar putea sa fie mai multe cauze: laptele meu, poate o infectie urinara,poate ca asa este ea mai slabuta si mai inalta etc. mi-a zis sa-i dau supliment iar pe la 4 luni jum sa incep diversificarea. vreau sa va intreb daca in afara de san si supliment pot sa incep diversificarea mai devreme acum are 4 luni si o saptamana sau sa ii dau suc de mar.
pupici!

poti incepe diversificarea. poti sa ii dai si cereale, preparate cu laptele matern. dar se introduce cate un aliment nou o singura data.

denisadenisa wrote:
am uitat sa va intreb daca pot sa tin sucul de mar la frigider?

pt. inceput oricum nu poti sa ii dai prea mult suc 1-2 lingurite si cresti gradual cantitatea. sucul de la jumatate de mar este mai mult decat suficient.

sucul de la nici un fruct nu mai are aceleasi proprietati ca cel proaspat, se oxideaza, de aceea sucurile din comert contin antioxidanti. de stricat nu se strica, daca asta vrei sa stii.
pofta mare!essen
denisadenisa
Scris: Friday, March 21, 2008 5:50 PM
Nivel

ca de fiecare data tot la voi apelez! pana ajung la dr poate imi luati voi piatra dupa suflet! azi am fost in parc cu fetita si-a venit o mamica la noi s-a uitat la cea mica a pus mana pe ea pana sa ajunga s-a mai jucat cu cativa bebei ca sa aud dupa ca fata ei are giardia, ce inseamna asta ca aluat si fetita mea? am vreo sansa daca este alaptata la san? care sunt simptomele?
denisadenisa
Scris: Friday, March 21, 2008 5:53 PM
Nivel

se i-a f repede?etarziu daca la analize merg de-abia peste aprox 2 saptamani? vreau sa imi spuneti tot ce stiti despre asa ceva poate aveti ceva remedii?
Lilly of the valley
Scris: Friday, March 21, 2008 5:56 PM
Nivel

giardia este un parazit intestinal. nu se ia prin atingere.
da o cautare pe google si vei afla totul despre giardia.
denisadenisa
Scris: Friday, March 21, 2008 6:28 PM
Nivel

ce fel de analize trebuiesc facute ptr asta cele de sange sau altele
Lilly of the valley
Scris: Friday, March 21, 2008 6:31 PM
Nivel

denisadenisa wrote:
ce fel de analize trebuiesc facute ptr asta cele de sange sau altele

la scaun
kali
Scris: Friday, March 21, 2008 6:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hei, nu te panica pentru ca-ti faci tie rau; copilul va suferi si el.

Bebe e in crestere... va incepe sa mearga pe jos, sa bage in gurita, sa-si guste papuceii, sa intre in contact cu alti copii- din parc- carora nu le stii istoricul bolilor.
Va primi pufi sau alte chestii mancabile de la binevoitori imediat ce a smuls iarba, s-a jucat cu mingea sau mai stiu eu ce... si atunci ce vei face? Vei sta cu grija tuturor microbilor sau a parazitilor...ori il vei izola?
Nu mai tii minte cum noi in copilarie faceam schimb de gume mestecate?

Giardia o gasesti peste tot... pana si in apa de la robinet; in plus, surpriza!: nu se distruge prin fierbere, asa ca, daca are de luat ceva, are de unde.

Sfatul meu e sa te linistesti si doar daca observi ceva semne ingrijoratoare la bebe, sa faci investigatii suplimentare.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.