Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Tina wrote:Putin mai linistita pana i se face somn, si sa va tineti ce urla pana adoarme de se uita lumea la mine ingrozita ca ai senzatia ca i se intampla cel mai mare rau .
Tina,faza asta o face si Sara la aproape fiecare tura de somnic:intii urla cinci minute si se agita si nu vrea nimic,apoi adoarme bustean!Daca suntem afara,iti vine sa te iei cu miinile de cap,nu alta!Cine nu e invatat cu ea,se sperie,dar eu stiu ca asa e comportamentul ei cind ii este somn,mai ales si daca este foarte obosita!
Pina sa pot sa o pun in premergator si in jumper,am crezut ca fataa mea nu e normala:nu facea nicio activitate mai mult de 5 minute si incepea sa plinga! II ofeream altceva de facut...5 minute liniste si o luam de la inceput!
Daca se trezeste,foarte rar -si pentru 2-3 minute-sta cuminte in patut,apoi incepe sa plinga,sa vin sa o iau de acolo.Sa stea sa se jace singura in patut,nic nu poate fi vorba! Vrea sa fie mereu in centrul atentiei,nu suporta sa stea singura mai mult de citeva minute,daca te faci ca nu "intelegi"mesajul ei,se pune pe plins.Ca sa evit asta,de obicei o luam in brate eu sau Manu. Deh!Recunosc!Copil dorit foarte mult si asteptat 10 ani!Noi suntem vinovati pentru ca o rasfatam,eu o mai las sa plinga,dar tati....veac!O sa vedem cum remediem noi asta,pe parcurs! Succes si sper sa te regasesti in tot ce am scris,macar un pic! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc fetelor pentru "informatii" .. sper ca Bri sa intre intr-un ritm oarecare normal cat mai curand , si eu sa redevin asa cum eram inaite, ca am devenit o cifuta si o ursuza, nici nu ma recunosc; inainte eram pusa pe glume mereu si radeam mereu si gaseam comicul in tot felul de sitatii si mai putin bune. |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Multa rabdare, Tina, esti suprasolicitata, cred, fa-ti timp si pentru tine, macar putin. Vor veni si zile mai bune!!!!!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ma mir ca nimeni nu a pomenit de vreun medic ceva. mergi la un pediatru si el te va ajuta, cel mai bine asa. fiecare copil e unic, asa ca...
|