Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lume , lume! Va astept la un nou concurs!
Va invit sa postati o poza recenta cu piticul vostru imbracat pentru o anumita activitate ( plimbare, somn , joaca la groapa de nisip, in vizita, la nunta unei cunostinte, la o petrecere intre pitici.....). Poza e la alegerea voastra, dar e obligatoriu sa specificati unde merge si ce face bebe imbracat asa!
Perioada de desfasurare: 2 - 25 iunie ! Votare : 26 - 29 iunie! Pe 30 iunie castigatorul va fi anuntat si va primi felicitarile noastre!
Mult succes tuturor! Va astept! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Super idee. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Vine si capsu' pregatita sa ia lectii de inot. Saptamana viitoare mergem la Chisinau unde ne vom balaci din plin. In zona in care stam, chiar foarte aproape de noi se afla un centru de sanatate cu piscina inchisa si cu piscina deschisa pt. mamici si bebelusi, asa k - ne-am facut deja program... Prin urmare ne-am echipat cu o umbreluta (in cazul in care va fi foarte cald si vom merge la piscina deschisa), cu o sapca, ochelari de soare si cu chilotei speciali pt. baitza si.... asteptam
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Karina la o petercere de 1 anishor a unui verishor ... si s-a imbracat asha pantru ca i-a promis nasicii ca o sa innoiasca rochita si balerinii de la ea si asta era o ocazie potrivita
Karina in costumatie de chinezoaica
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sonia ,Karinuta puiuti scumpi! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Rody wrote:Sonia ,Karinuta  puiuti scumpi!
Rody, Elo |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Foarte frumos costumul de chinezoaica si de balerini nu mai zic...m-am indragostit! |
|

| O, ce de pitici dragutzi s-au inscris deja! Va multumesc pentru participare, floricelelor! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Asa merge Glad la culcare....

PS Accesoriul de pe cap e doar in 80-90 % din cazuri dus in dormitor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fdianamaria wrote:PS Accesoriul de pe cap e doar in 80-90 % din cazuri dus in dormitor
Uneori mai uita sa-si puna accesoriile? Pupici de la noi pt toti prichindeii. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| taty wrote:Karina la o petercere de 1 anishor a unui verishor ... si s-a imbracat asha pantru ca i-a promis nasicii ca o sa innoiasca rochita si balerinii de la ea si asta era o ocazie potrivita
Karina in costumatie de chinezoaica
wow!!!! superba micuta Kari!!!
oare silueta zvelta si gingasa de langa este a lui mami Taty? |
|

| Si noi.Nu a fost nici o ocazie speciala, doar asa de placere.De fapt ma jucam cu ea dea printesa Eu eram sluga si ea printesa
 |
|

| O mica printesa frumushica, intr-adevar! |
|

| Miri wrote:O mica printesa frumushica, intr-adevar! Multumim |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| taki wrote:Foarte frumos costumul de chinezoaica si de balerini nu mai zic...m-am indragostit!
Si eu la fel multumim mult Alina |
|
|