Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Deea nu se poate decide si binentels ca si la noi se dau lupte pe PC
 |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| cris22tyna wrote:Deea nu se poate decide  si binentels ca si la noi se dau lupte pe PC
macar nu baga mouseul in gura si il tranteste sa faca zgomot |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:macar nu baga mouseul in gura si il tranteste sa faca zgomot
Cunoastem. Mai nou are boala pe monitor, il inchide si-l deschide de acum zic ca bubuie... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| danab wrote:macar nu baga mouseul in gura si il tranteste sa faca zgomot
Noi suntem mai mari, am trecut de faza cu mousul in gura eventual il busim bine de masa sa iasa pestisorul din el (are niste lichid si un peste in el) ...si de cea cu inchisul-deschisul monitorului si implicit al PC-ului, al unitatii, direct de la buton
Acum ne luptam pe PC-uri, daca eu ma duc la PC, vrea si ea tot acolo, daca folosesc laptopul, n-am loc de ea si tot asa .... si binenteles ca mai intra si tati in lupta, ca vrea si el |
|

| cris22tyna wrote:... Acum  ne luptam pe PC-uri, daca eu ma duc la PC, vrea si ea tot acolo, daca folosesc laptopul, n-am loc de ea  si tot asa .... si binenteles ca mai intra si tati in lupta, ca vrea si el
Aglomeratie mare la voi acolo |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si la noi e o lupta acerba pe calculator, de aceea e bosumflata Sara
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| ati observat ca copiii au fascinatia butoanelor?Tot ce e cu butoane e foarte interesant: telecomanda, tastatura,telefon, jucarii cu butoane...Eu deja caut jucarii butonate ca sa nu mai traga la tastatura mea ( nu-mi bagati in seama cacofoniile ) |
|

| Daaaaaaa...calculator, imprimanta, Tv (pe care l-a daramat), filtrul de cafea (pe care l-a si daramat), intrerupator (pe care l-a scos din perete), prize cu buton, telecomenzi (rontaite), telefoane mobile (balite pana la disperare, de stau cate o zi cu componentele la uscat), boxe...chiar si aprinderea electrica de la aragaz. |
|

| mihaela75 wrote:ati observat ca copiii au fascinatia butoanelor?Tot ce e cu butoane e foarte interesant: telecomanda, tastatura,telefon, jucarii cu butoane...Eu deja caut jucarii butonate ca sa nu mai traga la tastatura mea  ( nu-mi bagati in seama cacofoniile  )
Daaa, butoane si iar butoane. Si orice seamana cu un buton e interesant (suruburi,...) dar doar cand e folosit de altcineva, ca i-am dat telecomenzile de la DVD si TVTuner, (le folosim rar) si nu au nici o valoare le arunca imediat. Mai nou a descoperit butonul de la pc ca are led si ma vede ca umblu si eu la el, vine tiptil cu premergatorul si se intinde spre el, razand, sa-l atinga sau nu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| danab wrote:Daaa, butoane si iar butoane. Si orice seamana cu un buton e interesant (suruburi,...) dar doar cand e folosit de altcineva, ca i-am dat telecomenzile de la DVD si TVTuner, (le folosim rar) si nu au nici o valoare  le arunca imediat. Mai nou a descoperit butonul de la pc ca are led si ma vede ca umblu si eu la el, vine tiptil cu premergatorul si se intinde spre el, razand, sa-l atinga sau nu
Bai parca copiii astia ai nostri fac o scoala de bebeusi. unde invata..cum sa faca mai multe traznai si giumbuslucuri  Si noi vrem sa o pacalim pe Kari cu alta telecomanda pe care nu o folosim, cu telefoane de jucarie...dar nu se lasa pacalita , e tare smechera |
|

| taty wrote:Bai parca copiii astia ai nostri fac o scoala de bebeusi. unde invata..cum sa faca mai multe traznai si giumbuslucuri  Si noi vrem sa o pacalim pe Kari cu alta telecomanda pe care nu o folosim, cu telefoane de jucarie...dar nu se lasa pacalita , e tare smechera
auzi, scoala de bebelusi
Si noi am incercat cu o telecomanda mai veche, dar inca functionala, dar nefiind folosita nu o atrage...si un telefon vechi, dar inca functional, dar nici ala nu-i place... |
|

|
s-au vorbit pe net? au un forum al lor? |
|

|
Cred ca da...ia sa dam o cautare pe google... |
|

Nivel: Avansat