BEBE la calculator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Thursday, November 16, 2006 7:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Deea nu se poate decide ras si binentels ca si la noi se dau lupte pe PC disputa

danab
Scris: Thursday, November 16, 2006 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
cris22tyna wrote:
Deea nu se poate decide ras si binentels ca si la noi se dau lupte pe PC disputa

macar nu baga mouseul in gura si il tranteste sa faca zgomotras
Kiki
Scris: Thursday, November 16, 2006 8:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:

Cunoastem. Mai nou are boala pe monitor, il inchide si-l deschide de acum zic ca bubuie...banghead
Cris-DL
Scris: Friday, November 17, 2006 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
danab wrote:

Noi suntem mai mari, am trecut de faza cu mousul in gura cyclops eventual il busim bine de masa sa iasa pestisorul din el (are niste lichid si un peste in el) ...si de cea cu inchisul-deschisul monitorului si implicit al PC-ului, al unitatii, direct de la buton what

Acum nervi ne luptam pe PC-uri, daca eu ma duc la PC, vrea si ea tot acolo, daca folosesc laptopul, n-am loc de ea banghead si tot asa .... si binenteles ca mai intra si tati in lupta, ca vrea si el ras what
Kiki
Scris: Friday, November 17, 2006 8:40 AM
Nivel

cris22tyna wrote:

...
Acum nervi ne luptam pe PC-uri, daca eu ma duc la PC, vrea si ea tot acolo, daca folosesc laptopul, n-am loc de ea banghead si tot asa .... si binenteles ca mai intra si tati in lupta, ca vrea si el ras what

Aglomeratie mare la voi acolo what what
Miri
Scris: Friday, November 17, 2006 8:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si la noi e o lupta acerba pe calculator, de aceea e bosumflata Sara
mihaela75
Scris: Friday, November 17, 2006 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
ati observat ca copiii au fascinatia butoanelor?Tot ce e cu butoane e foarte interesant: telecomanda, tastatura,telefon, jucarii cu butoane...Eu deja caut jucarii butonate ca sa nu mai traga la tastatura meaboxing ( nu-mi bagati in seama cacofoniilesic )
Kiki
Scris: Friday, November 17, 2006 8:55 PM
Nivel

Daaaaaaa...calculator, imprimanta, Tv (pe care l-a daramat), filtrul de cafea (pe care l-a si daramat), intrerupator (pe care l-a scos din perete), prize cu buton, telecomenzi (rontaite), telefoane mobile (balite pana la disperare, de stau cate o zi cu componentele la uscat), boxe...chiar si aprinderea electrica de la aragaz. banghead banghead banghead banghead banghead
danab
Scris: Friday, November 17, 2006 9:37 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
ati observat ca copiii au fascinatia butoanelor?Tot ce e cu butoane e foarte interesant: telecomanda, tastatura,telefon, jucarii cu butoane...Eu deja caut jucarii butonate ca sa nu mai traga la tastatura meaboxing ( nu-mi bagati in seama cacofoniilesic )

Daaa, butoane si iar butoane. Si orice seamana cu un buton e interesant (suruburi,...) dar doar cand e folosit de altcineva, ca i-am dat telecomenzile de la DVD si TVTuner, (le folosim rar) si nu au nici o valoare bounce le arunca imediat. Mai nou a descoperit butonul de la pc ca are led si ma vede ca umblu si eu la el, vine tiptil cu premergatorul si se intinde spre el, razand, sa-l atinga sau nuscratch
TatyKS
Scris: Friday, November 17, 2006 9:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
danab wrote:

Daaa, butoane si iar butoane. Si orice seamana cu un buton e interesant (suruburi,...) dar doar cand e folosit de altcineva, ca i-am dat telecomenzile de la DVD si TVTuner, (le folosim rar) si nu au nici o valoare bounce le arunca imediat. Mai nou a descoperit butonul de la pc ca are led si ma vede ca umblu si eu la el, vine tiptil cu premergatorul si se intinde spre el, razand, sa-l atinga sau nuscratch

Bai parca copiii astia ai nostri fac o scoala de bebeusi. unde invata..cum sa faca mai multe traznai si giumbuslucurihohot hohot
Si noi vrem sa o pacalim pe Kari cu alta telecomanda pe care nu o folosim, cu telefoane de jucarie...dar nu se lasa pacalitaras, e tare smechera pupici
Kiki
Scris: Friday, November 17, 2006 9:48 PM
Nivel

taty wrote:

Bai parca copiii astia ai nostri fac o scoala de bebeusi. unde invata..cum sa faca mai multe traznai si giumbuslucurihohot hohot
Si noi vrem sa o pacalim pe Kari cu alta telecomanda pe care nu o folosim, cu telefoane de jucarie...dar nu se lasa pacalitaras, e tare smechera pupici

hohot hohot hohot auzi, scoala de bebelusi hohot hohot hohot

Si noi am incercat cu o telecomanda mai veche, dar inca functionala, dar nefiind folosita nu o atrage...si un telefon vechi, dar inca functional, dar nici ala nu-i place...
danab
Scris: Friday, November 17, 2006 9:54 PM
Nivel

Kiki wrote:

hohot hohot hohot auzi, scoala de bebelusi hohot hohot hohot

Si noi am incercat cu o telecomanda mai veche, dar inca functionala, dar nefiind folosita nu o atrage...si un telefon vechi, dar inca functional, dar nici ala nu-i place...

bataus bataus s-au vorbit pe net? au un forum al lor? oare
Kiki
Scris: Friday, November 17, 2006 10:10 PM
Nivel

danab wrote:

bataus bataus s-au vorbit pe net? au un forum al lor? oare

hohot hohot Cred ca da...ia sa dam o cautare pe google...
mihaela75
Scris: Friday, November 17, 2006 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hohot parca cica era un concurs aiciras
Kiki
Scris: Friday, November 17, 2006 10:18 PM
Nivel

Da, chiar, scuze organizatorului!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.