Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma bucur tare ca a ajuns asa repede premiul si ca ii place Catincai...Sa le poarte cu placere si sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa si jucausa la baie !
Abia astept sa primeasca premiile si ceilalti castigatori si sa vad poze cu voi cu premiile |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| delfinasa wrote:Ma bucur tare ca a ajuns asa repede premiul si ca ii place Catincai...Sa le poarte cu placere si sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa si jucausa la baie  ! Abia astept sa primeasca premiile si ceilalti castigatori si sa vad poze cu voi cu premiile
Vin si pozele, nu pot sa le descarc.
Gata, am reusit, mai bine zis, a reusit Alin. Alina attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumos premiul vostru felicitari inca o data Catinca! felicitari Delfinasa pentru indemanare! Nota 10! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Foarte frumos !!!! Delfinasa , esti o adevarata ARTISTA !!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Vaiii, ce frumoase sunt! Bravo, Mihaela! La Piatra Neamt, posta ajunge mai greu se pare... Ideea e sa ajunga! Catinca, sa te bucuri de ele! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Vaiii, ce frumoase sunt! Bravo, Mihaela! La Piatra Neamt, posta ajunge mai greu se pare... Ideea e sa ajunga! Catinca, sa te bucuri de ele!
Multumim, Elena, trebuie sa ajunga si la tine. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Super, cadourile... iar Catinca, ca sa mai zicem... o dulce! Sa le foloseasca cu placere! Delfinaso, ai talent; mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac asa minunatii nici intr-o mie de ani! |
|
| kali wrote:Super, cadourile... iar Catinca, ca sa mai zicem... o dulce! Sa le foloseasca cu placere!
|
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Foarte frumoase! Sa le foloseasca sanatoasa!
Mihaela, bravo! Minunat! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo Mihaela! Foarte frumoase cadourile ! castigatorii sa se bucure de ele |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Catinca, ma bucur ca-ti plac, scumpa...le-ai meritat, premianta mica! Astept sa ajunga premiile si la premiantii mai pitici Tudorel si Alexandra...vad ca la ei posta ajunge mai greutz.
Thanks, fetele, mi-a facut deosebita placere sa fac ceva personalizat in ton cu tema concursului si sper ca am fost inspirata.
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mihaelaaaaaaaaaaa...mi-a venit mandatul postal...in dimineata asta trebuie sa ajung ...multumesc foarte mult pentru surpriza. SI ca sa va spun una asa in general, vestile bune de la voi, toate, le primesc exact cand am cea mai mare nevoie. Nu stiu cum vine asta dar asa se intampla! MUltumesc! |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Felicitari castigatoarelor si balaceala placuta puilor in cadourile trimise de Delfinasa.
Mihaela - super ideea si maini indemanatice si imaginatie - felicitari si tie pentru concurs |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| A sosit premiul! O nebunie de cadou! Splendid! Felicitari Mihaela pentru ceea ce a iesit din manutele tale! Multumim frumos! Abia astept sa-i arat diploma cand o sa mai creasca nitel!
leut attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi in ca asteptam... Alex, sunt foarte frumoase cadourile tale! |
|
|