Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Lansam si noi concursul "Bebe la apa" in care va invitam sa participati cu poze haioase cu bebelasii vostrii in timpul balacelilor lor, ocupati tare cu spalatul ratustelor, broscutelor, pestisorilor, mamicilor etc. Inscrierile vor incepe sambata, 27 mai si vor tine pana sambata, 10 iunie inclusiv, cu votare in perioada 11-18 iunie inclusiv, urmand ca rezultatele sa fie afisate pe 19 iunie. Castigatorii primelor 3 locuri vor primi premii surpriza!!!
Start, delfinasilor!  |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| UIte ca postez eu prima...avem o poza de pe la opt luni...dar mie mi-e draga tare, asta-i starea ei de fiecare data cand ii facem baita, cred ca-mi seamana ca tare mult imi place sa ma balacesc! leut attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Mai Alexandra, cand vreau sa ma veselesc pe tine te privesc! Esti o scumpica! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:UIte ca postez eu prima...avem o poza de pe la opt luni...dar mie mi-e draga tare, asta-i starea ei de fiecare data cand ii facem baita, cred ca-mi seamana ca tare mult imi place sa ma balacesc!
Leut, sigur e la baie si nu la dentist? sau la masa....? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Este toata un zambet ! In majoritatea pozelor, am vazut-o zambind! Bravo!!!
|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce dulce esti sa cresti mare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi suntem mai firave si urlam la baie de numai,nu stie mami ce sa-mi faca sa tac, tare n-miplace! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Si noi ne inscriem, deocamdata cu Andrei, urmeaza sa caut poza si cu Alice.
_ ____Acum te prind, crocodilule ! _________________________________Alice - Samurai San _______________
Gata, am gasit poza si cu Alice. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Alexandra, Andrei vad ca va place apa, puisorilor, acusica la inot. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Leut, sigur e la baie si nu la dentist? sau la masa....?
cred ca pe Alex am nascut-o razand cu gura pana la urechi! Multumim fetelor! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ne inscriem si noi,ca doar nu era sa lipsim!
Deci pe aici vine chestia asta care ma curata pe mine la fundulet,cind fac kk? Miri attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Deci pe aici vine chestia asta care ma curata pe mine la fundulet,cind fac kk?
milan rade la baita in chiuveta...si pune manute peste tot |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tudor, prin oct. 2005, acum nu mai incape in chiuveta si facem baie in cada mare, esta e un dusulet, asa-i spune mami.
Si, vine si printesa Catinca, stati asa. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E mortala! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Salutari intr-un picior de la Tudor! cute_babies_of_mine attached the following image(s):

|
|
|