Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana, calatorie placute si un rasfat de zile mari
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| oanalaurisa wrote: Dragele mele, am intrat sa va spun cum ma simt. Nu am greturi, nici pofte. Chestia interesanta este ca nu pot manca cum mancam inainte.Nici inainte nu mancam mult,dar parca savuram altfel;acum, in schimb,cand ma gandesc la anumite mancaruri, am senzatia ca mi-e greata de ele,iar cele pe care le mananc, nu le pot manca in portia normala dinainte,ci mai putin,pentru ca destul de rapid am o senzatie de supra-plin si ma tem ca mi-e rau daca mai mananc, asa ca ....ma opresc. Ma atrag mai mult legumele,ca de obicei, nu am fost carnivora niciodata.:) Plec la Satu-Mare in delegatie 2 saptamani, sa inlocuiesc o colega de acolo,care merge in concediu.Am sa stau la mama si am sa fiu rasfatata,iar sotiorul meu ramane aici in Oradea singurel.:) Am sa va mai scriu sambata viitoare cand ma intorc ,caci vin inapoi ca sa imi sustin duminica un examen , dupa care plec iar. Aveti grija de voi si de comorile voastre!
Oana e normal ca la inceput sa nu poti papa mult ..asa am patit si eu, incat slabisem 4 kg ..si e bine sa papi legume..dar papa si carne ca ai nevoie de proteine... iti doresc drum bun ..si las-o pe mami sa te rasfete ca meriti iar la examen sa iti cada exact ce stii ..si sa ne dai vesti de o nota cat mai mare |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Oana,drum bun si sa ai grija de tine! Probabil esti foarte fericita ca mergi la mama ta si ca o sa te rasfete(te invidiez pt ca eu nu am mai vazut-o pe mama de un an,luna viitoare vine acasa si atunci am sa fiu cea mai fericita)! Bafta la examen,sa dea DD sa pici pe subiect! |
|
| Fetelor mi-am facut un test de sarcina astazi si mi-a iesit a doua liniuta !Sunt atat de fericita ca nu stiu ce sa fac:sa rad,sa plang(de cand mi-am facut testul plang ca un copil)! Voi fi mamica?Nu imi vine sa cred,poate ar trebui sa mai fac un test! Va pup dulce si poate da DD sa fie bebe,pt ca imi doresc atat de mult! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, mami!

Sa ai grija de tine si de bebe! Mergi la medic pentru un control! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Deea, felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Deea felicitari mami si fuguta la medic ca sa iti confirme testul! sa auzim de bine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Deea felicitari sa ai un bebe sanatos si frumos si o sarcina usoara. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Deea, un medic poate confirma. Stiu ca poate o sa ma certati, dar eu am facut prima echo la 2 saptamani. Si cand am vazut un punct mic negru pe ecran, am crezut ca explodez de fericire si duiosie (ca nu gasesc alt cuvant)! Sper sa fie cu ochisori, mami! |
|
| Va multumesc fetelor pt urari!Sunteti niste scumpe ca de obicei!Am sa va ascult sfatul si am sa merg la medic cat mai curand! Sper din suflet sa fie cu ochisori, ,cum o vrea Domnul! Va pup dulce si sper sa revin cu vesti bune(cu certitudinea ca e bebe) ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Deea , felicitari .
 |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Felicitari, Deea! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deea, felicitari.
Asteptam un ticker nou. |
|
| MNiko wrote:Deea, felicitari.
Asteptam un ticker nou. Mihaela, merci pt felicitari! Cat despre ticker, mai astept putin sa fiu sigura, dupa ce merg la doctor! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Deea, numai bine iti doresc. |
|
|