Bebe in asteptare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Friday, May 18, 2007 2:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
miha wrote:
Oana stai linistita ca si eu am fost foarte racita la inceputul primei sarcini si singurul lucru cu care m-am tratat a fost cepa.
Am mancat ceapa cat cuprinde de ma usturau si ochii si pitica nu a avut nimic.
ras ras pupici

Multumesc mult pentru sfat, Mihaela si iti doresc sa vina bebe cat mai curand.La mine a venit cand a avut el chef ,tin sa-ti spun ca eram ingrijorata lunile trecute ca nu venea,dar cand nu m-am mai gandit la asta si am eliminat stressul , uite ca vine.

Iti urez bun venit printre noi!
Andreea&Ariana
Scris: Friday, May 18, 2007 3:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Bine ai venit printre noi,Miha!Mult succes si speram sa auzim vesti bune sic cat mai curand!Si eu incerc de ceva timp sa fac un bebe,dar se cam lasa asteptat!pupici pupici pupici Oana cum te simti?Sper din suflet ca esti bine!Sanatate multa si mult succes tuturor,iar gravidutelor sa aiba os sarcina usoara! pupici pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, May 19, 2007 8:58 AM
Nivel

deea3184 wrote:
Bine ai venit printre noi,Miha!Mult succes si speram sa auzim vesti bune sic cat mai curand!Si eu incerc de ceva timp sa fac un bebe,dar se cam lasa asteptat!pupici pupici pupici Oana cum te simti?Sper din suflet ca esti bine!Sanatate multa si mult succes tuturor,iar gravidutelor sa aiba os sarcina usoara! pupici pupici pupici

Draga deea, sa stii ca nu ma simt grozav, ca nu mai scap de raceala asta. Am fost ieri la medicul de familie care a zis ca bine fac ca folosesc medicamente homeopate,ca altceva , in afara de paracetamol nici nu are ce sa-mi dea. M-am dus ieri sa-mi iau un Elevit,am mai luat vitamina C si un spray pe baza de apa de mare MAR PLUS,sa-mi desfund nasul , insa ma simt ca naiba, gatul ma doare desi iau Tantum Verde.
Sunt un pic speriata ca nu ma mai fac bine .
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, May 22, 2007 10:40 PM
Nivel

Oana ce mai faci,cum te mai simti?Sper din suflet sa fiti bine si tu si bebelusul pe care il porti in pantece!Apropo cate sapatamani ai? pupici pupici pupici si astept vesti bune de la tine!
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, May 22, 2007 10:42 PM
Nivel

Imi cer scuze,am vazut abia dupa ce am trimis mesajul ca ai trei saptamani si cinci zile!Sanatate multa!
oanalaurisa
Scris: Thursday, May 24, 2007 10:05 PM
Nivel

deea3184 wrote:
Imi cer scuze,am vazut abia dupa ce am trimis mesajul ca ai trei saptamani si cinci zile!Sanatate multa!

Ma simt ceva mai bine, maine trebuie sa merg din nou la ecograf si va mai dau vesti maine, despre puisorul meu mic si scump.
Kiki
Scris: Thursday, May 24, 2007 10:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
oanalaurisa wrote:

Ma simt ceva mai bine, maine trebuie sa merg din nou la ecograf si va mai dau vesti maine, despre puisorul meu mic si scump.

Sa ne tzii la curent! Sanatate multa! pupici
Miri
Scris: Thursday, May 24, 2007 10:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Asteptam vestile, Oana!flowers
Andreea&Ariana
Scris: Friday, May 25, 2007 9:20 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Asteptam vesti de la tine!Ai grija de tine si de bebe!pupici pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, June 2, 2007 1:03 PM
Nivel

Am fost la ecograf si bebe e bine.
M-a mai chemat pe sfarsitul lui iunie.
delfinasa
Scris: Saturday, June 2, 2007 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sarcina usoara in continuare, Oana!pupici Pupam burtica cu o inimioara care bate tare-tarepupici
Miri
Scris: Saturday, June 2, 2007 9:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Oana, o sarcina fara probleme in continuare!angel
Hei, mamici cu burtici!Voi cum va simtiti?oare
MNiko
Scris: Saturday, June 2, 2007 9:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanalaurisa wrote:

Sarcina usoara in continuare. sa ai un bebe voinic si sanatos.
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, June 3, 2007 11:17 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:
Ne bucuram enorm pt tine!Te pupam dulcepupici sa ai o sarcina usoara in continuare,fara probleme!Sa mai intri pe forum sa ne spui cum te simti!bye
oanalaurisa
Scris: Friday, June 15, 2007 12:39 PM
Nivel

Dragele mele,
am intrat sa va spun cum ma simt.
Nu am greturi, nici pofte. Chestia interesanta este ca nu pot manca cum mancam inainte.Nici inainte nu mancam mult,dar parca savuram altfel;acum, in schimb,cand ma gandesc la anumite mancaruri, am senzatia ca mi-e greata de ele,iar cele pe care le mananc, nu le pot manca in portia normala dinainte,ci mai putin,pentru ca destul de rapid am o senzatie de supra-plin si ma tem ca mi-e rau daca mai mananc, asa ca ....ma opresc.
Ma atrag mai mult legumele,ca de obicei, nu am fost carnivora niciodata.:)
Plec la Satu-Mare in delegatie 2 saptamani, sa inlocuiesc o colega de acolo,care merge in concediu.Am sa stau la mama si am sa fiu rasfatata,iar sotiorul meu ramane aici in Oradea singurel.:)
Am sa va mai scriu sambata viitoare cand ma intorc ,caci vin inapoi ca sa imi sustin duminica un examen , dupa care plec iar.
Aveti grija de voi si de comorile voastre!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.