Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| miha wrote:Oana stai linistita ca si eu am fost foarte racita la inceputul primei sarcini si singurul lucru cu care m-am tratat a fost cepa. Am mancat ceapa cat cuprinde de ma usturau si ochii si pitica nu a avut nimic.
Multumesc mult pentru sfat, Mihaela si iti doresc sa vina bebe cat mai curand.La mine a venit cand a avut el chef ,tin sa-ti spun ca eram ingrijorata lunile trecute ca nu venea,dar cand nu m-am mai gandit la asta si am eliminat stressul , uite ca vine.
Iti urez bun venit printre noi! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bine ai venit printre noi,Miha!Mult succes si speram sa auzim vesti bune cat mai curand!Si eu incerc de ceva timp sa fac un bebe,dar se cam lasa asteptat! Oana cum te simti?Sper din suflet ca esti bine!Sanatate multa si mult succes tuturor,iar gravidutelor sa aiba os sarcina usoara! |
|
|
Draga deea, sa stii ca nu ma simt grozav, ca nu mai scap de raceala asta. Am fost ieri la medicul de familie care a zis ca bine fac ca folosesc medicamente homeopate,ca altceva , in afara de paracetamol nici nu are ce sa-mi dea. M-am dus ieri sa-mi iau un Elevit,am mai luat vitamina C si un spray pe baza de apa de mare MAR PLUS,sa-mi desfund nasul , insa ma simt ca naiba, gatul ma doare desi iau Tantum Verde. Sunt un pic speriata ca nu ma mai fac bine .
|
|
| Oana ce mai faci,cum te mai simti?Sper din suflet sa fiti bine si tu si bebelusul pe care il porti in pantece!Apropo cate sapatamani ai? si astept vesti bune de la tine! |
|
| Imi cer scuze,am vazut abia dupa ce am trimis mesajul ca ai trei saptamani si cinci zile!Sanatate multa! |
|
| deea3184 wrote:Imi cer scuze,am vazut abia dupa ce am trimis mesajul ca ai trei saptamani si cinci zile!Sanatate multa!
Ma simt ceva mai bine, maine trebuie sa merg din nou la ecograf si va mai dau vesti maine, despre puisorul meu mic si scump. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oanalaurisa wrote:
Ma simt ceva mai bine, maine trebuie sa merg din nou la ecograf si va mai dau vesti maine, despre puisorul meu mic si scump.
Sa ne tzii la curent! Sanatate multa! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asteptam vestile, Oana! |
|
| oanalaurisa wrote:
Ma simt ceva mai bine, maine trebuie sa merg din nou la ecograf si va mai dau vesti maine, despre puisorul meu mic si scump.
Asteptam vesti de la tine!Ai grija de tine si de bebe! |
|
| Am fost la ecograf si bebe e bine. M-a mai chemat pe sfarsitul lui iunie. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sarcina usoara in continuare, Oana! Pupam burtica cu o inimioara care bate tare-tare |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, o sarcina fara probleme in continuare! Hei, mamici cu burtici!Voi cum va simtiti? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote:Am fost la ecograf si bebe e bine. M-a mai chemat pe sfarsitul lui iunie.
Sarcina usoara in continuare. sa ai un bebe voinic si sanatos. |
|
| oanalaurisa wrote:Am fost la ecograf si bebe e bine. M-a mai chemat pe sfarsitul lui iunie. Ne bucuram enorm pt tine!Te pupam dulce sa ai o sarcina usoara in continuare,fara probleme!Sa mai intri pe forum sa ne spui cum te simti! |
|
| Dragele mele, am intrat sa va spun cum ma simt. Nu am greturi, nici pofte. Chestia interesanta este ca nu pot manca cum mancam inainte.Nici inainte nu mancam mult,dar parca savuram altfel;acum, in schimb,cand ma gandesc la anumite mancaruri, am senzatia ca mi-e greata de ele,iar cele pe care le mananc, nu le pot manca in portia normala dinainte,ci mai putin,pentru ca destul de rapid am o senzatie de supra-plin si ma tem ca mi-e rau daca mai mananc, asa ca ....ma opresc. Ma atrag mai mult legumele,ca de obicei, nu am fost carnivora niciodata.:) Plec la Satu-Mare in delegatie 2 saptamani, sa inlocuiesc o colega de acolo,care merge in concediu.Am sa stau la mama si am sa fiu rasfatata,iar sotiorul meu ramane aici in Oradea singurel.:) Am sa va mai scriu sambata viitoare cand ma intorc ,caci vin inapoi ca sa imi sustin duminica un examen , dupa care plec iar. Aveti grija de voi si de comorile voastre! |
|
|